Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Występ grupy Flagrantis
Wszystkich - mieszkających w Trójmieście i okolicach (ew. mających możliwość przyjazdu) - i chcących 31.05 mile spędzić wolny czas, zapraszam na występ:

[Obrazek: PROJEKTa3jpg.jpg?t=1210624950]

(na plakacie: zdjęcie scarlett Smile) )
"Pochlebcy nie najszczytniejszych gustów - starzy kuglarze."
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.flagrantis.pl">www.flagrantis.pl</a><!-- w -->
Odpowiedz
Btw- "Mającym ew. możliwość przyjazdu" osobiście zapewniam nocleg. Smile Może nie jest to impreza roku, ale można miło spędzić czas. No i pobyć trochę w naszym pięknym mieście Big Grin
"Umysł mam twardy jak łokcie
Więc mnie za to nie kopcie
Że rewolucja dla mnie to czerwone paznokcie"
Odpowiedz
scarlett napisał(a):Może nie jest to impreza roku
Jak to nie impreza roku?! Ciii, nie zdradzaj nas Tongue Oczywiście, że impreza roku, dekady nawet Smile a jeśli to kogoś zachęci (poza proponowanym przez scarlett noclegiem i pięknem naszego miasta) - ja chętnie odstąpię tych kilka darmowych piw, które nam przysługują Smile)
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.flagrantis.pl">www.flagrantis.pl</a><!-- w -->
Odpowiedz
kłapo napisał(a):ja chętnie odstąpię tych kilka darmowych piw, które nam przysługują Smile)
:o Ja rozumiem, że reklama, że zachęcać trzeba i w ogóle...ale dla ciebie nie ma już żadnych świętości?!

Wink
Odpowiedz
Firmowa stronka nie działa.
Odpowiedz
kłapo napisał(a):(na plakacie: zdjęcie scarlett Smile) )
Znaczy, że Scarlett umie tak machać pochodniami? (czy czymś takim)
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Odpowiedz
Jaśko napisał(a):Firmowa stronka nie działa.
Tak - jest "w renowacji" (niestety- mówiono mi po co i dlaczego, ale niewiele zrozumiałam z przekazów stricte informatycznych). Ruszy za ok tydzień Smile

[ Dodano: 12 Maj 2008, 23:15 ]
Zbrozło napisał(a):Znaczy, że Scarlett umie tak machać pochodniami? (czy czymś takim)
Takimi i nie tylko takimi Big Grin (i nie tylko scarlett Tongue). To są akurat liny kewlarowe Smile
Odpowiedz
Jaśko napisał(a):Firmowa stronka nie działa.
No właśnie wiemy...wysiadł nasz magiczny, Amsterdamski serwer i nikt nie umie go naprawić ;(
Zbrozło napisał(a):Znaczy, że Scarlett umie tak machać pochodniami? (czy czymś takim)
A umie, umie Wink Kłapo zresztą też. Choć namawiam do przekonania sie na własne oczy Smile

(Owe pochodnie nazywają się POI, (w tym przypadku liny) Smile )
kłapo napisał(a):Ruszy za ok tydzień Smile
Dobrze sie dowiedzieć :agent: Wink
Odpowiedz
strona już działa Big Grin zapraszam
Odpowiedz
Melduję posłusznie, że byłem i zgodnie z obietnicami, czas mile spędziłem. Zespół przygotował kilka układów (najpierw do "Ave" Czyżykiewicza [występowały Scarlett i Kłapo], później motyw z "Piratów z Karaibów", był "Personal Jesus" w wykonaniu Mansona i coś jeszcze, ale nie rozpoznałem).
Układy były przemyślane, sensowne i zgrabnie wykonane. Nie jestem wyrobionym widzem, ale na mnie zrobił ten pokaz duże wrażenie.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości