Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A ja sobie gram
Często i gęsto poruszacie kwestię zarabiania na Kaczmarskim i muszę wtrącić swoje trzy grosze. Gram piosenki Jacka od około trzech lat publicznie i często po koncercikach pada pytanie "... a ile zarobiłeś..." i jakoś mało kto wierzy że najczęściej gramy za zwrot kosztów za drogę a czasem za jakieś piwko, a czasami się dopłaca. Mój brat, który jest na scenie od około25 lat odrazu powiedział że na czymś takim nie zbija się kokosów... i ma rację jak cholera. I wiecie co? Na prawdę nie robię tego dla kasy a robić to będę do ostatniej "struny"...choćby jeden słuchacz zasiadł na sali to warto starać się przekazać to co Jacek chciał przekazać.
Odpowiedz
Gdzie można Cie usłyszeć, jakie instrumentarium?
Pozdrawiam,
M.
Odpowiedz
Jesli mnie instynkt nie myli, to kolegę można uslyszec co wtorek we wroclawskim klubie Firlej Smile Ale reszty sam jestem ciekaw.
Pozdrawiam ciekawskiego Warszawiaka Smile
tomek
"Ale po co męczyć gamę
Gdy się gra akompaniament..."
Odpowiedz
Gitara i klawisze. Ot i całe nasze instrumentarium. Dzieki uprzejmości klubu Firlej na Grabiszyńskiej 56 możemy się spotykać i grać od 17.30 do 19.00 w każdy wtorek.
To właściwie przerodziło się z naszych prób, a teraz przychodzi czasem ktoś, pogramy pogadamy i powko można wypić...
Odpowiedz
Karczma, nagrajcie kilka piosenek w mp3. Chętnie bym posłuchał JK w Twoim, waszym wykonaniu. Zresztą nie tylko ja bym posłuchał...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
W sumie niezły pomysł. Pomyślimy....
Odpowiedz
Witam

Dzisiaj (wtorek,15 II 17:30) bylem w firleju, w celu posłuchania waszego grania. Niestety jak zadzwoniłem domofonem to miły pan powiedział że dzisaij jest tylko proba i ze koncert bedzie chyba 23 II...Mam pytanie co bedzie na tym koncercie i czy byłoby można przychodzić na wasze próby?
Odpowiedz
Koncert odbędzie się 24 II i mam nadzieję że frekwencja dopisze, a jeśli chodzi o próby to opieprzę kogo trzeba że odesłał Cię z kwitkiem. Mam nadzieję że to cię nie zniechęci i spotkamy się we wtorek któryś tam, między 17'30 a 19'00. A jeśli to zawiedzie to daj strzała na numer 692-058-022 a ja zrobię resztę.
Odpowiedz
ok dzieki teraz w tygodniu nie wparuje bo jestem na obozie za tydzien bede na 100% z kolega.
Odpowiedz
Ja byłem ostatnio w czwartek i zapewniam, że nie po raz ostatni. Zostaje tylko zachęcić okołowrocławskich forumowiczów do tłumnego przybycia.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości