Liczba postów: 68
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Witam! W sumie jestem tu nowy ale mam nadzieję, że uda mi się wtopić w Wasze towarzystwo! Uwielbiam piosenki Mistrza i wszędzie szukam ich w formacie mp3, ale nie mogę ich znaleźć! Czy ktoś z Was mógłby mi dać linka gdzie mógłbym znaleźć piosenki : "Mury", "Nasza Klasa", "Epitafium dla Włodzimierza Wysockiego", "Obława" i "Piosenka napisana mimochodem" ?????? Bardzo Was proszę o pomoc! Pozdrowienia dla wszystkich fanów Jacka Kaczmarskiego!
Liczba postów: 86
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
a w najbliższym sklepie muzycznym obok Ciebie ich nie ma.. ? Na pewno są.. i zobacz będziesz miał nawet lepszą jakość i książeczki.. no i odpalisz rodzinie artysty działkę za chociażby sam fakt, że możesz poobcować z tak niezwykłymi rzeczami... same plusy.
... żeby nie wpędzać Cię w jakieś większe koszta, dodam, że wszystkie te utwory znajdziesz na płytce z serii Pomatonu "Złota kolekcja".. zatytułowanej "Źródło". Jakieś słusznie wydane 30zeta..
I pamiętaj - bo dana Ci pamięć:
Nie kłam sobie - a nikt ci nie skłamie.
Liczba postów: 93
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Widać, że pojawiłeś się tu niedawno, bo problem oficjalnych nagrań Mistrza dostępnych w postaci mp3 był na tym forum już wielokrotmie poruszany. Jak Ci tak zależy na tych utworach, to zainstaluj sobie program np. CDex włóż płyty z tymi utworami i bez problemu zmienisz format audio na mp3. Pozdrawiam.
Jak mnie niepozornych nie żegna się z żalem.
Reputacja:
0
koziejka napisał(a):Jak Ci tak zależy na tych utworach, to zainstaluj sobie program np. CDex włóż płyty z tymi utworami i bez problemu zmienisz format audio na mp3. Pozdrawiam.
Najlepiej to załatwia jednak
EAC... radzi sobie świetnie nawet z tymi chronionymi elektronicznie...
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
Oficjalne nagrania przerobione na mp3 są nie do zdobycia na tym forum.
Reputacja:
0
sizer co chciałeś wnieść tym postem..? ...chcesz namówić kogoś kto przymierza się do ściągnięcia kilku kawałków z netu by wydał na nie 220zeta.. czy do tego by poszukał sobie ich w p2p.. heh.. a może nudzi Ci się i po prostu chciałeś sobie popisać..?
Liczba postów: 393
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Zignorujmy gościa
Coś się na pewno wydarzy - to jasne.
Liczba postów: 1,872
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
tak jak napisałem, chciałęm powiedzieć tylko ze na p2p jest dużo mp3 Jacka. Ale osobiście namawiam do kupowania oryginalnbych płyt. Zdziwiło mnei tylko to że szukał i napisał ze brak mp3. Nawet się ciesze że nie znalazł.
pozdrawiam
Liczba postów: 51
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
:-o :o
Aleście gościa rozłożyli - już więcej nic nie napisał...

:brawo:
Ale za takie rzeczy się płaci....
Zbawienny uwiąd wyobraźni

poko:
[color=red][i]... wciąż dokucza trwały zez - duszy z ciałem ...[/i][/color]
Liczba postów: 45
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
A czy wiesz ze istnieje takie coś jakl sklep?? :evil:
Snaketail <- Wielki wielbiciel J.K.