Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poszukuję piosenek Mistrza na mp3! Pomóżcie!!!
Witam! W sumie jestem tu nowy ale mam nadzieję, że uda mi się wtopić w Wasze towarzystwo! Uwielbiam piosenki Mistrza i wszędzie szukam ich w formacie mp3, ale nie mogę ich znaleźć! Czy ktoś z Was mógłby mi dać linka gdzie mógłbym znaleźć piosenki : "Mury", "Nasza Klasa", "Epitafium dla Włodzimierza Wysockiego", "Obława" i "Piosenka napisana mimochodem" ?????? Bardzo Was proszę o pomoc! Pozdrowienia dla wszystkich fanów Jacka Kaczmarskiego!
a w najbliższym sklepie muzycznym obok Ciebie ich nie ma.. ? Na pewno są.. i zobacz będziesz miał nawet lepszą jakość i książeczki.. no i odpalisz rodzinie artysty działkę za chociażby sam fakt, że możesz poobcować z tak niezwykłymi rzeczami... same plusy.
... żeby nie wpędzać Cię w jakieś większe koszta, dodam, że wszystkie te utwory znajdziesz na płytce z serii Pomatonu "Złota kolekcja".. zatytułowanej "Źródło". Jakieś słusznie wydane 30zeta..
I pamiętaj - bo dana Ci pamięć:
Nie kłam sobie - a nikt ci nie skłamie.
Widać, że pojawiłeś się tu niedawno, bo problem oficjalnych nagrań Mistrza dostępnych w postaci mp3 był na tym forum już wielokrotmie poruszany. Jak Ci tak zależy na tych utworach, to zainstaluj sobie program np. CDex włóż płyty z tymi utworami i bez problemu zmienisz format audio na mp3. Pozdrawiam.
Jak mnie niepozornych nie żegna się z żalem.
koziejka napisał(a):Jak Ci tak zależy na tych utworach, to zainstaluj sobie program np. CDex włóż płyty z tymi utworami i bez problemu zmienisz format audio na mp3. Pozdrawiam.
Najlepiej to załatwia jednak EAC... radzi sobie świetnie nawet z tymi chronionymi elektronicznie...
Oficjalne nagrania przerobione na mp3 są nie do zdobycia na tym forum.
seth napisał(a):Uwielbiam piosenki Mistrza i wszędzie szukam ich w formacie mp3,

Dostrzegam tu sprzeczność... Skoro nazywasz Jacka Mistrzem to dlaczego szukasz Jego utwórów w formie - jakby nie było - pirackiej. Znaczy - nie szanujesz Jego i Jego twórczości, a co za tym idzie nie powinieneś nazywać go Mistrzem.
Inna sprawa - tylko tych utwórów szukasz? Tongue
Chciałem zauważyć że jak ktoś chce za darmo pościągać sobie Jacka to znajdzie, bo na p2p jest pełno jego piosenek. Podpowiem jeszcze ze jak chcesz mieć wszystkie płyty Jacka (wydane oficjalnie) zakup sobie box "syn marnotrawny" kosztuje ok. 220 zł. Moim zdaniem czysty zysk: Jedna płyta wychodzi po 10 zł (płyt jest 22). A za to czysta przyjemność posłuchania Smile
Pozdrawiam
sizer co chciałeś wnieść tym postem..? ...chcesz namówić kogoś kto przymierza się do ściągnięcia kilku kawałków z netu by wydał na nie 220zeta.. czy do tego by poszukał sobie ich w p2p.. heh.. a może nudzi Ci się i po prostu chciałeś sobie popisać..?
Zignorujmy gościa Smile
Coś się na pewno wydarzy - to jasne.
tak jak napisałem, chciałęm powiedzieć tylko ze na p2p jest dużo mp3 Jacka. Ale osobiście namawiam do kupowania oryginalnbych płyt. Zdziwiło mnei tylko to że szukał i napisał ze brak mp3. Nawet się ciesze że nie znalazł.
pozdrawiam
:-o :o
Aleście gościa rozłożyli - już więcej nic nie napisał... Big Grin :brawo:

Ale za takie rzeczy się płaci....
Zbawienny uwiąd wyobraźni

Confusedpoko:
[color=red][i]... wciąż dokucza trwały zez - duszy z ciałem ...[/i][/color]
A czy wiesz ze istnieje takie coś jakl sklep?? :evil:
Snaketail <- Wielki wielbiciel J.K.