Liczba postów: 314
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
KONIEC
zakladania nowych tematow dla kazdego solenizanta. WPISUJCIE ZYCZENIA TUTAJ, BO JUZ SZLAG CZLOWIEKA TRAFIA GDY WIDZI 50138901384098908901284201 temat z urodzinami.
dziekuje za uwage.
wszystkiego najlepszego robertowi, effie i reszcie ktora tam miala niedawno i miec bedzie.
pozdrawiam
nie wiem, czy jestem, czy się odbywam
Liczba postów: 1,872
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
hmmm z jednej strony się zgadzam z drugiej nie. Miło jest napewno komuś gdy jest mu poświęcany temat. A przecież i tak dużo miejsca nie zajmuje, czy to naprawde dyskomfort uniemożliwiający przeglądanie forum?
Liczba postów: 207
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
Dla mnie zagadkę stanowi szczerość powinszowań. Bo raczej wątpię, żeby pobieżnie (w większości) znające się z forum osoby mogły sobie składać pełne uczuć życzenia. To taki mechaniczny i trochę sztuczny odruch, tym bardziej, że o szczere intencje - poza automatyczną życzliwością - trudno... Forma, forma, forma, gęba, maska. Dla mnie to jest proceder obojętny, tematów urodzinowych nie przeglądam i nie pisuję w nich. Armagedda, dyktatorze, większość zarejestrowanych zdecyduje, jakie jest wygodniejsze rozwiązanie. Hyde Park, wiesz, co to znaczy, nieprawdaż?? Nie zauważyłem też, żebyś zyskał status moderatora tego działu. Twój post to oczywiście PROPOZYCJA, absolutnie nie polecenie czy rozkaz.
W nas jest Raj, Piekło -
i do obu - szlaki!
Liczba postów: 1,872
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
Może wiele szczerości nie ma w składaniu życzeń, ja pisuje życzenia tylko tym którzy na tym forum rzeczywiście bywają. A i to nie zawsze. Ale domyślam się ze komuś może być przykro, gdy w swoje urodziny nieśmiało myśląc o życzeniach od forumowiczów nie zobaczy ich. Taki temat jak URODZINY łatwo zagubi się w gąszczu tematów, a nowy jest widoczny, utrzymuje się dwa dni albo dzień i chyba to starczy.
Liczba postów: 314
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Igor napisał(a):Twój post to oczywiście PROPOZYCJA
alez naturalnie
nie wiem, czy jestem, czy się odbywam
Liczba postów: 206
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
co więcej ja myślę że jest to dobra propozycja
po co tworzyć kopy nowych tematów, można w tym złozyć życzenia. Osoba zainteresowana, która odwiedza forum zauważy że wśro postów nieprzeczytanych jest coś nowego i zajrzy (szczególnie jesli jej urodziny akurat sie zblizają i zalezy jej na życzeniach)