Liczba postów: 30
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
żuław napisał(a):Łukasz po prostu fałszował żuław napisał(a):W środę dał chyba swój najgorszy koncert, za to po koncercie śpiewał już trochę lepiej O rany Boskie! Co z tym zrobić? A może natychmiast zorganizować drugi koncert po właściwym koncercie?
żuław napisał(a):Co do (...) akompaniamentu Kuby M. nie wypowiadam się bo się nie znam A użytkownik Zbrozło dodał:
Zbrozło napisał(a):Co do Kuby. Nigdy (!) nie zauważyłem, żeby mu się usta otworzyły w trakcie koncertu. Cały czas wpatrzony był w swoje klawisze. "Kuba w orgii swojej pasji". O Jezus Maria! Oglądałem wielu pianistów, np. Włodka Pawlika, Leszka Możdżera, Adama Makowicza czy Andrzeja Jagodzińskiego (z wykształcenia waltornista, który poza jazzem również nieźle gra Chopina), nie mówiąc o zagranicznych, jak Duke Ellington, Oscar Peterson, Rey Charles, Stevie Wonder... Otóż żaden z nich nie wpatrywał się w klawiaturę, a ci dwaj ostatni nawet gdyby, nic by to nie dało z przyczyn ogólnie znanych. Natomiast nieźle otwierali usta, z wiadomym rezultatem. Użytkownik Jakub M. wprowadził w pianistyce nowy kierunek nazywany orgiascyzmem :lol:
Frekwencja tym razem dopisała. I to do tego stopnia, że setki widzów znajdowały się przed lokalem. Technik, chcąc umożliwić wszystkim wysłuchanie koncertu, postanowił założyć głośniki na zewnątrz, ale czegóż się można spodziewać po facecie, który nie mógł ostatnio zamontować żyrandola? Po prostu pomylił kable i transmisja poszła z drugiej sali, gdzie również licznie zebrana publika słuchała pięknych piosenek Osieckiej i Krajewskiego, m. in. „Pijmy wino za kolegów”, „Uciekaj moje serce”, „Wielka miłość”, „Polskie życie”. Tym sposobem wszyscy byli zadowoleni.
Pewnym zgrzytem towarzyskim był bis z dedykacją dla pana grającego na klawiszach w sali obok – piosenka w oryginalnym wykonaniu Czerwonych Gitar pt. „Tak bardzo się starałem” :lol: :lol: :lol:
Z poważaniem,
Menda1974
Liczba postów: 3,456
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Masz jakiś problem? Zakochałeś się w uż. KM?
Może wypowiedz się o innych uczestnikach tego koncertu. Np. o Eli Czyż, a może o Łukaszu?
Mi to podchodzi pod: "ciągłe prowadzenie prywatnej wojenki na forum".
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Liczba postów: 3,606
Liczba wątków: 167
Reputacja:
0
Zbrozło napisał(a):Masz jakiś problem? Czego się czepia?
Zbrozło napisał(a):Zakochałeś się w uż. KM? Czyżbyś dyskryminował mniejszości? Toż to niepolityczne!
Zbrozło napisał(a):Mi to podchodzi pod: "ciągłe prowadzenie prywatnej wojenki na forum". W przeciwieństwie do np. wątku "duchowego", Menda przynajmniej pisze z polotem!
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Zbrozło napisał(a):Mi to podchodzi pod: "ciągłe prowadzenie prywatnej wojenki na forum". A to Ty nie wiesz, że się to 'coś' ignoruje? Tzn., nie wszyscy ignorują - Ci którym odpowiada nieustające złośliwości czynione w kierunku konkretnych użytkowników, temu 'czemuś' przyklaskują. No, ale co kto lubi.
Liczba postów: 3,606
Liczba wątków: 167
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Ci którym odpowiada nieustające złośliwości czynione w kierunku konkretnych użytkowników, temu 'czemuś' przyklaskują Daruj Kubo, ale w porównaniu z Twoimi "rozmowami" z Pawłem, to Menda (poza nickiem) jest naprawdę dowcipny i ma ciekawy styl.
Poza tym nie umiesz się odgryźć? Umiesz, umiesz...
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):A to Ty nie wiesz, że się to 'coś' ignoruje? Tzn., nie wszyscy ignorują - Ci którym odpowiada nieustające złośliwości czynione w kierunku konkretnych użytkowników, temu 'czemuś' przyklaskują. No, ale co kto lubi. Ja w każdym razie oba posty zgłosiłem do administracji.
[/size]
Reputacja:
1
pkosela napisał(a):Daruj Kubo, ale w porównaniu z Twoimi "rozmowami" z Pawłem, Ja przynajmniej podpisuję się z imienia i nazwiska pod nimi.
pkosela napisał(a):Menda (poza nickiem) jest naprawdę dowcipny i ma ciekawy styl. No to mu postaw piwo!
pkosela napisał(a):Poza tym nie umiesz się odgryźć? Umiesz, umiesz...  Proszono, aby nie karmić tworów.
Zbrozło napisał(a):Ja w każdym razie oba posty zgłosiłem do administracji. Wątpię, że to coś da, ale słusznie.
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Ja przynajmniej podpisuję się z imienia i nazwiska pod nimi. Niestety uż. Jakubie M. nie zawsze, nie zawsze :lol:
Natomiast z dużą przyjemnością czytam posty nowej użytkowniczki Scarlett *-`-
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Ci którym odpowiada nieustające złośliwości czynione w kierunku konkretnych użytkowników, temu 'czemuś' przyklaskują. No, ale co kto lubi. :rotfl: :rotfl:
Kuba Mędrzycki napisał(a):Proszono, aby nie karmić tworów Może i twór, "ale jakże celna wypowiedź!"
Kuba Mędrzycki napisał(a):Wątpię, że to coś da, ale słusznie. No tak, bo z Kuby Mędrzyckiego to już pośmiać się nie wolno. "On sam jest tak śmiertelnie poważny, że podobną powagę należy zachować w stosunku do Niego." Coś mi się zdaje, że jaki by ten post nie był, to pewna część użytkowników raczej nie przyznałaby sie nawet do tego, że ją to bawi.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Reputacja:
1
Paweł Konopacki napisał(a):No tak, bo z Kuby Mędrzyckiego to już pośmiać się nie wolno. Masz rację.
A jeśli już, to może chociaż byłaby możliwość poznania autora prześmiewczej wypowiedzi.
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):A jeśli już, to może chociaż byłaby możliwość poznania autora prześmiewczej wypowiedzi Kubuniu, zdaję się, że psioczysz na broń, którą sam wymyśliłeś.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Reputacja:
1
Paweł Konopacki napisał(a):Kuba Mędrzycki napisał(a):A jeśli już, to może chociaż byłaby możliwość poznania autora prześmiewczej wypowiedzi Kubuniu, zdaję się, że psioczysz na broń, którą sam wymyśliłeś. Pawełku, kompletnie nie wiem o czym mówisz.
Reputacja:
0
Dobra, nie ma co rżnąć głupa.
Mendo, jeśli coś ci nie pasuje, to podejdź po koncercie do Kuby i mu to powiedz.
[/size]
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
A ja bym chciał, żeby menda przyjechał w sobotę do Torunia i napisał o swoich wrażeniach.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Liczba postów: 678
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
gredler napisał(a):A ja bym chciał, żeby menda przyjechał w sobotę do Torunia i napisał o swoich wrażeniach. A po co nam kolejny opis apokalipsy?
Przestań potykać się z tym murem, nie widzisz, że na dobre skrzepł?
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Fajnie się czyta.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Liczba postów: 678
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Fajnie się czyta. Heh no jeśli chcesz przeczytać, że dramatycznie wykonałeś swoje piosenki i że się nie nadajesz, nie masz głosu, ale za to ładnie wyglądasz na scenie - to faktycznie menda1974 jest tutaj niezbędny
Przestań potykać się z tym murem, nie widzisz, że na dobre skrzepł?
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Fajnie się czyta. Fajnie się czyta, póki nie jest to o tobie.
[/size]
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Zbrozło napisał(a):Fajnie się czyta, póki nie jest to o tobie. Zatem powinno podobać się i Tobie.
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Zatem powinno podobać się i Tobie. No właśnie w tym problem, że Ja nie lubie gdy w jedną osobę się nap******a jakimiś wymyślonymi farmazonami.
(Nie wywołuj Ducha na przykład, gdyż dobrze wiesz, że On się z nami bawił)
[/size]
Reputacja:
0
Zbrozło napisał(a):Nie wywołuj Ducha na przykład, gdyż dobrze wiesz, że On się z nami bawił Widzisz, mój drogi Zbrozlo, dobrze to ja wiem, ale co innego: ten gość naprawdę taki jest i nie bawił się ani przez chwilę.
Ale nie róbmy OT.
Reputacja:
0
Ok. Wracam do Mendy.
Kiedyś napisałeś mi słowa: "... czy tak chrzanisz, żeby chrzanić?"
Ja sobie te słowa wziąłem do serca.
Nie uważasz (obiektywnie), że Menda "chrzani, żeby chrzanić"?
[/size]
Reputacja:
0
Zbrozło napisał(a):Kiedyś napisałeś mi słowa: "... czy tak chrzanisz, żeby chrzanić?"
Ja sobie te słowa wziąłem do serca. Bardzom rad, Zbrozło.
Zbrozło napisał(a):Nie uważasz (obiektywnie), że Menda "chrzani, żeby chrzanić"? Ano właśnie - nie uważam.
Reputacja:
1
Simon napisał(a):Zbrozło napisał(a):Nie uważasz (obiektywnie), że Menda "chrzani, żeby chrzanić"? Ano właśnie - nie uważam. No pewnie, że Simon tak nie uważa!
Ciekawe tylko co tak naprawdę uważa o celowości większości wypowiedzi wspomnianego użytkownika.
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):No pewnie, że Simon tak nie uważa!
Ciekawe tylko co tak naprawdę uważa o celowości większości wypowiedzi wspomnianego użytkownika. Sądzę, że temu komuś musiałeś nieźle zaleźć za skórę. Ty najlepiej wiesz, jakie menda ma powody, by się tak czepiać.
Poza tym - w kwestii czepiania: sam pierwszy rzuć kamieniem.
Nie przepuścisz najmniejszej okazji, by się czepić Pati albo Konopa.
Kiedy jakaś/jakiś menda czepia się Ciebie - nagle stajesz się ostoją porządku i moralności.
Bądź sprawiedliwszy, Kuba.
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Ano właśnie - nie uważam. OK, twoja sprawa.
Simon napisał(a):Sądzę, że temu komuś musiałeś nieźle zaleźć za skórę. Ty najlepiej wiesz, jakie menda ma powody, by się tak czepiać. Zaraz, zaraz. To Kuba wie kto to jest Menda1974?
Simon napisał(a):Nie przepuścisz najmniejszej okazji, by się czepić Pati albo Konopa. Ale tu chodzi o to, że Oni się świetnie znają z imienia i nazwiska, a nie ukrywają się pod jakimiś tanimi pseudonimami!
[/size]
Liczba postów: 4,800
Liczba wątków: 90
Reputacja:
0
Zbrozło napisał(a):a nie ukrywają się pod jakimiś tanimi pseudonimami! To różnie ludzie mówią.
Reputacja:
0
Zbrozło napisał(a):Ale tu chodzi o to, że Oni się świetnie znają z imienia i nazwiska, a nie ukrywają się pod jakimiś tanimi pseudonimami! Na to nic nie poradzimy. Takie są realia forum: jedni podają imię i nazwisko, inni rejestrują się pod nickiem. Sam się ukryłeś pod tanim pseudonimem, więc rozumiesz.
Reputacja:
1
Simon napisał(a):Ty najlepiej wiesz, jakie menda ma powody, by się tak czepiać. A Ty wspomnianemu użytkownikowi przyklaskujesz i masz czytając jego/jej wypowiedzi świetną zabawę.
Simon napisał(a):Kiedy jakaś/jakiś menda czepia się Ciebie - nagle stajesz się ostoją porządku i moralności. Nawet jeśli ja się kogoś czepiam, to przynajmniej robię to podpisując się pod takowymi wypowiedziami. I to jest zasadnicza różnica. Śmiem przypuszczać także, że gdyby w innym wątku, ktoś podlinkował parodię mojej osoby, tarzał byś się ze śmiechu i postawił wagon piwa bez względu na jakość takiego pastiszu.
Simon napisał(a):Bądź sprawiedliwszy, Kuba. Jako moderator, powinieneś sam dawać przykład sprawiedliwości i obiektywizmu. Bo jak na razie, nie raczyłeś nawet zwrócić uwagi choćby na OT jaki się wytworzył.
Simon napisał(a):Takie są realia forum: jedni podają imię i nazwisko, inni rejestrują się pod nickiem Zgadza się, takie są realia. Jednakże szkoda, że rozmaitym tworom, które pojawiają się aby tylko pojechać po kimś jak po przysłowiowej łysej kobyle, brakuje odwagi do pokazania prawdziwej 'twarzy'. I tak jak gdzieś już wspomniał Zbrozło, dobrze by było gdyby taka/taki menda1974 przedstawił się w tzw.realu. A jeszcze lepiej gdyby wszedł na scenę po którymś z koncertów i był łaskaw wyartykułować to co ma do powiedzenia na temat wykonawców. Może trzeba będzie ją/jego do tego przy najbliższej okazji ze sceny zachęcić.
Simon napisał(a):Sam się ukryłeś pod tanim pseudonimem W sumie, to samo można powiedzieć i o Tobie.
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Sądzę, że temu komuś musiałeś nieźle zaleźć za skórę. Ty najlepiej wiesz, jakie menda ma powody, by się tak czepiać.
Poza tym - w kwestii czepiania: sam pierwszy rzuć kamieniem.
Nie przepuścisz najmniejszej okazji, by się czepić Pati albo Konopa.
Kiedy jakaś/jakiś menda czepia się Ciebie - nagle stajesz się ostoją porządku i moralności.
Bądź sprawiedliwszy, Kuba. Wielkie piwo, Simon, za to, co napisałeś!
Dla mnie najbardziej zabawne w całym tym wątku jest właśnie to, że Jakub, który na tym forum pod różnymi nickami już występował, na Liście Dyskusyjnej podszywał się pod swojego wielkiego przyjaciela, teraz pisze o odwadze podpisywania się pod postami. Diabeł ubrał się w ornat i na mszę ogonem dzwoni.
Kuba Mędrzycki napisał(a):Jednakże szkoda, że rozmaitym tworom, które pojawiają się aby tylko pojechać po kimś jak po przysłowiowej łysej kobyle, brakuje odwagi do pokazania prawdziwej 'twarzy'. I tak jak gdzieś już wspomniał Zbrozło, dobrze by było gdyby taka/taki menda1974 przedstawił się w tzw.realu. A jeszcze lepiej gdyby wszedł na scenę po którymś z koncertów i był łaskaw wyartykułować to co ma do powiedzenia na temat wykonawców. Może trzeba będzie ją/jego do tego przy najbliższej okazji ze sceny zachęcić A ja myślę, Jakubku, że zamiast się mazać, zamiast teraz beczeć nam tutaj, że ci krzywdę robią, uruchom swój przesławny dystans do forumowej rzeczywistości, o kórym tyle swego czasu pisałeś, uruchom swoje - jakże rozwinięte - poczucie humoru, które pozwala swobodnie śmiać się z samego siebie. Postaraj się z godnością przyjąć prawdę, że "jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie".
I nie pitol, ze główny problemem w całej sprawie jest fakt, że Menda1974 nie podpisuje się własnym imieniem i nazwiskiem. Ciekawe, że anonimowość Świętej Krowy (za pewne jej posty Zbrozło dawno już zgłosił Administracji ) jakoś Ci nie przeszkadza.
[ Dodano: 15 Kwiecień 2008, 05:57 ]
Kuba Mędrzycki napisał(a):Nawet jeśli ja się kogoś czepiam, to przynajmniej robię to podpisując się pod takowymi wypowiedziami. I to jest zasadnicza różnica. Śmiem twierdzić, że nie zawsze podpisywałeś się/podpisujesz swoim imieniem i nazwiskiem.
Kuba Mędrzycki napisał(a):A Ty wspomnianemu użytkownikowi przyklaskujesz i masz czytając jego/jej wypowiedzi świetną zabawę. Dokładnie to samo robisz Ty w przypadku postów Świętej Krowy.
Kuba Mędrzycki napisał(a):Bo jak na razie, nie raczyłeś nawet zwrócić uwagi choćby na OT jaki się wytworzył. Czasem mam wrażenie, że Ty rzeczywiście wierzysz w to, co piszesz. Człowieku, co Ty tutaj pierniczysz o jakimś OT. Sam przecież robisz OT w co drugim wątku!!! Teraz tak się troszczysz o porządek na Forum?
Ty, wypasiony na Ikacu -
|