Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Witam
Chcieliśmy zaprosić na ten wieczór każdego, kto miałby ochotę posłuchac piosenek Jacka Kaczmarskiego oraz utowrów napisanych przez Jacka Majewskiego do słów Krzysztofa Marii Sieniawskiego.
Te ostatnie wykona sam autor muzyki, Jacek Majewski, do spółki z Tomaszem Susmędem - instr. klawiszowy.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 133
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Sądzę, że będę - nie wiem jak długo - duszna atmosfera Zapiecka czasami jest dla mnie nie do wytrzymania... No, ale ja nie palę. :-)
Ys.
___
[size=84]"Patrzysz w gwiazdy - skończysz na drzewie, | albo gorzej - w szkolnym podręczniku..." Jonasz Kofta[/size]
Liczba postów: 393
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
I ja najprawdopodobniej się pojawię.
Coś się na pewno wydarzy - to jasne.
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Prosimy nie karmić trolla :agent:
( <!-- m --><a class="postlink" href="http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling">http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling</a><!-- m --> )
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Liczba postów: 393
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Recital Jacka Majewskiego - bardzo ciekawy. Kompozycje warte, moim zdaniem, rozpowszechniania. Kolejne koncerty? Może szerszy repertuar? Czy pan Jacek na stale zagości w koncertach TŁ-Ch?
Recital
Witka - również ciekawy. Z mojego punktu widzenia wyszło to nawet na dobre koncertowi. Nie chodzi bynajmniej o to, że nie lubię Pawła w wersji śpiewającej. Po prostu występy Tria już słyszałem nie raz, recital Pawła też się kiedyś zdarzył (podczas jednego z koncertów pamiętam, że Witek musiał wcześniej wyjść), a niedomaganie Pawła sprawiło, że objawiła się trzecia twarz Tria
Jak dla mnie - miła odmiana.
Ogólnie - Trio+Jacek Majewski+Patrycja bardzo się podobali. I mnie i znajomym. Szkoda, że tak krótko. Następnym razem proponuję koncert w Zapiecku dać jako pierwszy - wtedy my zmusimy do śpiewania Gintrowskiego.
..::Zdravim::..
Tarko
Coś się na pewno wydarzy - to jasne.