Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
propozycja
cześć,

Ponieważ zdobywam dużo piw za pisanie o tym, że kłóci się kilka osób i nic innego na forum się nie dzieje - mam propozycje. Załóżmy forum dla Konopa i Mędrzyckiego. Założymy kilka tematów takich jak: religia, granie na fortepianie, opłacanie ZAIKSu (to jeszcze z czasów kiedy czytałem listę), czy Kaczmarski chciał być bardem?, czy chciał wziąć chrzest?

Jeśli nikt ze szlachetnych informatyków tego nie zrobi, to po powrocie z nart ja je założę.

Kuba
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
Odpowiedz
ja napisał(a):Załóżmy forum dla Konopa i Mędrzyckiego.
Oj naiwny, naiwny. Sądzisz, że nie będą "dyskutować" ze sobą w każdym innym temacie?
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
tmach napisał(a):Sądzisz, że nie będą "dyskutować" ze sobą w każdym innym temacie?
Będą! Właśnie sie zorientowałem, że w marcu 2008 "dyskutowałem" z Jakubem- zgodnie z tym, co podają statystyki forumowe - w 110 tematach.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
ja napisał(a):Założymy kilka tematów takich jak: religia, granie na fortepianie, opłacanie ZAIKSu (to jeszcze z czasów kiedy czytałem listę), czy Kaczmarski chciał być bardem?, czy chciał wziąć chrzest?
Co Ty znowu bredzisz?
ja napisał(a):Jeśli nikt ze szlachetnych informatyków tego nie zrobi, to po powrocie z nart ja je założę.
Załóż sobie lepiej blog, na którym będziesz utyskiwał jak to nic się nie dzieje na forum oprócz kłótni dwóch użytkowników. Zamiast pisać w nieskończoność tego typu uwagi. Poza tym, nic nie stoi przecież na przeszkodzie, abyś zamiast zakładać takie tematy jak ten, możesz założyć jakiś bardziej merytorycznie związany z Patronem lub włączyć się w już istniejący. Takich, mimo wszystko jednak nie brakuje.

[ Dodano: 3 Kwiecień 2008, 14:08 ]
Paweł Konopacki napisał(a):Właśnie sie zorientowałem, że w marcu 2008 "dyskutowałem" z Jakubem- zgodnie z tym, co podają statystyki forumowe - w 110 tematach.
Tobie się jednak nudzi. Smile
Odpowiedz
Może po prostu to reakcja na nieodparte wrażenie, że w każdym temacie, w którym obaj się wypowiadacie dochodzi do "wymiany poglądów" na dowolny uszczypliwy temat byle nie związany z wątkiem.
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Tobie się jednak nudzi
Niestety, Tobie też. Ty tez - wg. tego, co podaje statystyka oraz wg. reguły Tmach - gadasz ze mną w 110 tematach. I, powiem Ci, tylko dlatego gadamy w tak wielu wątkach, bo nic innego sie na Forum nie dzieje.
ja napisał(a):Załóżmy forum dla Konopa i Mędrzyckiego.
Chłopie, narobisz się, napracujesz a my Ci zrobimy kuku i nie zalogujemy się na Towim forum? I co wtedy? Będziesz musiał założyć kolejne i kusić nas coraz to nowymi promocjami.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Chłopie, narobisz się, napracujesz a my Ci zrobimy kuku i nie zalogujemy się na Towim forum? I co wtedy? Będziesz musiał założyć kolejne i kusić nas coraz to nowymi promocjami.
Właśnie. Jak się okazuje, wystarczyło założyć odpowiedni temat. Big Grin
Odpowiedz
7 postów: 3 posty innych użytkowników niż ww duet.
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
Odpowiedz
ja napisał(a):7 postów: 3 posty innych użytkowników niż ww duet.
No stary, ale ten watek jest nam dedykowany. To by było nie w porządku, gdybyśmy Cię tak po prostu olali.
Chyba musze Ci za pierwszego posta piwo postawić, bo coś...kurde...chętnych nie ma. Smile)
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz