03-14-2008, 10:08 AM
Grabi napisał(a):Znaczy ze mną? <emotikonka przedstawiająca serdeczne zaskoczenie>Ciekawe, czy mecenas Patrycji zdziwiłby się równie serdecznie czytając na forum, że nie było z nim kontaktu.
Warszawa 14.03 - OT
|
03-14-2008, 10:08 AM
Grabi napisał(a):Znaczy ze mną? <emotikonka przedstawiająca serdeczne zaskoczenie>Ciekawe, czy mecenas Patrycji zdziwiłby się równie serdecznie czytając na forum, że nie było z nim kontaktu.
03-14-2008, 11:37 AM
Święta Krowa napisał(a):Ciekawe, czy mecenas Patrycji zdziwiłby się równie serdecznie czytając na forum, że nie było z nim kontaktu.Dziwne, nigdzie nie zostało napisane, że JA nie miałam kontaktu z mecenasem. Krówko święta, czytaj uważniej, albo idź potarzaj się we własnym łajnie, albo pożuj sobie jakiejś trawki (jak to lubią krowy) miast wpychać nos w (ku Twemu serdecznemu niezadowoleniu) nie swoje sprawy. Pozdrawiam Cię, bydlaku (wkońcu krowa to bydło, nie?) serdecznie. [ Dodano: 14 Marzec 2008, 12:40 ] P.S.: Administracjo, wprawdzie krowa to nie gatunek ptactwa, ale chyba mamy kolejnego ćwirka do kolekcji. Pan Mędrzycki się nudził i nie chciało mu się wymyślać oryginalniejszego nika.
"Chude Dziecko"
03-14-2008, 11:45 AM
Święta Krowa napisał(a):Ciekawe, czy mecenas Patrycji zdziwiłby się równie serdecznie czytając na forum, że nie było z nim kontaktu.:rotfl: Uważaj, bo loginy znów pomylisz i, albo sobie konto zablokujesz, albo napiszesz nie to, co byś chciał z danego profilu napisać. A szczerość to podstawa wirtualnej egzystencji, praaaawdaaa?
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A srać chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu - całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
03-14-2008, 01:00 PM
berseis13 napisał(a):Pan Mędrzycki się nudził i nie chciało mu się wymyślać oryginalniejszego nika.Słucham?? No i kto tu kogo pomawia? I to w sposób wyjątkowo bezczelny. Chciałem zgłosić powyższy post do administracji, ale widzę, że ktoś zrobił to już przede mną. I słusznie.
03-14-2008, 01:29 PM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Słucham?? No i kto tu kogo pomawia? I to w sposób wyjątkowo bezczelny.Zgadzam się z Jakubem! Posądzanie go o tworzenie alternatywnych netowych osobowości to wyjątkowa bezczelność. Kuba Mędrzycki napisał(a):ale widzę, że ktoś zrobił to już przede mną. I słusznie.Za pewne zrobiła to Święta Krowa
Z szajka wytwornych pind na kupę, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A srać chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu - całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
03-14-2008, 02:16 PM
berseis13 napisał(a):Pozdrawiam Cię, bydlaku (wkońcu krowa to bydło, nie?) serdecznie.Krowa to bydło, ale czy bydlak to też bydło??
03-14-2008, 02:51 PM
Pils napisał(a):Ano właśnie, czyli mamy w poście Patrycji, podwójne naruszenie punktu 2.1 regulaminu tego forum.berseis13 napisał(a):Pozdrawiam Cię, bydlaku (wkońcu krowa to bydło, nie?) serdecznie.Krowa to bydło, ale czy bydlak to też bydło??
03-14-2008, 03:48 PM
Pils napisał(a):Krowa to bydło, ale czy bydlak to też bydło??Chyba jo: Cytat: bydlak
03-14-2008, 06:24 PM
berseis13 napisał(a):Dziwne, nigdzie nie zostało napisane, że JA nie miałam kontaktu z mecenasem. Krówko święta, czytaj uważniej, albo idź potarzaj się we własnym łajnie, albo pożuj sobie jakiejś trawki (jak to lubią krowy) miast wpychać nos w (ku Twemu serdecznemu niezadowoleniu) nie swoje sprawy.Pacia - ja Cię proszę po raz kolejny - przystopuj trochę. Święta Krowa nie jest użyszkodnikiem nowym (zarejestrował/a się w sierpniu) a jego IP nie pokrywa się z IP uż. Mędrzyckiego Kuby
03-14-2008, 06:36 PM
ann napisał(a):jego IP nie pokrywa się z IP uż. Mędrzyckiego KubyNo, zdziwiłbym się niezmiernie, gdyby sie pokrywało :rotfl:
03-14-2008, 06:38 PM
Simon napisał(a):No, zdziwiłbym się niezmiernie, gdyby sie pokrywało :rotfl:No fakt. W każdym razie - święta krowa nie pisze z proxy
03-14-2008, 09:54 PM
bersejs13 napisał(a):Dziwne, nigdzie nie zostało napisane, że JA nie miałam kontaktu z mecenasem.Tak wynikać mogło z wcześniejszych wypowiedzi. Paweł pisał, że mecenas nie przekazywał informacji o umowach, więc można przypuszczać, że nie było z nim kontaktu. Jeżeli jednak był kontakt, a On ukrywał informacje, to tylko jeszcze gorzej świadczy o nim... :/ Tak czy siak, myślę że nie ma powodu do tak nerwowej reakcji. A jak już kogoś zbluzgać, to pierwszy w kolejce powinien być mecenas [ Dodano: 14 Marzec 2008, 22:56 ] Hehe, tak sobie pomyślałem, że jeżeli mecenas nie dostał porządnego opierdzielu za to czego nie zrobił, to On jest w tym momencie Świętą Krową)) :rotfl:
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta: To tylko kwestia Światła ; "
03-15-2008, 01:24 AM
Przemek napisał(a):Tak czy siak, myślę że nie ma powodu do tak nerwowej reakcji. A jak już kogoś zbluzgać, to pierwszy w kolejce powinien być mecenasPrzede wszystkim nie ma sensu do sprawy uporczywie wracać. Kwestwie formalne zostały już - ze strony Paci - załatwione. Umowy są odesłane do obu wydawnictw. I to chyba powinno być na obecną chwilę najważniejsze. . [ Dodano: 15 Marzec 2008, 02:47 ] Przemek napisał(a):Paweł pisał, że mecenas nie przekazywał informacji o umowach, więc można przypuszczać, że nie było z nim kontaktu.Bo nie przekazywał. Ale kontakt był. Na tej samej zasadzie, na jakiej Pacia kontaktowała się swego czasu z KN-em w sprawie zdjeć, a KN - chociaż był o to pytany - nie przekazywał Paci wszystkich informacji o losach użyczonych mu materiałów.
03-15-2008, 07:43 AM
ann napisał(a):Pacia - ja Cię proszę po raz kolejny - przystopuj trochę.Spoko. Pod warunkiem, że Święta Krowa przystopuje. Ann, wiesz, że numerem IP nic nie można udowodnić, bo komputerów jest na tym świecie dużo. Już nie wspomnę, co się działo, kiedy nr IP pewnego trolla pokrywał się z IP innego użytkownika. W moim poście nie było żadnej agresji, po prostu nawiązałam do nika Świętej Krowy (sam się prosił). Co prawda żałuję, że napisałam tego posta, bo Święta Krowa tylko się z tego cieszy, a w dodatku obraziłam bardzo sympatyczne zwierzątka, jakimi są prawdziwe krowy. Ann, sama byś się broniła, też by Cie wiadomo co strzeliła gdybyś była nieustannie nękana esemesami (nie tylko do Ciebie, ale także do osób trzecich). Z tego co wiem, kiedyś na forum była taka sytuacja, tylko że bardziej klarowna, bo wiadomo było, kto pisze. Gdyby ktoś ciągle rozpowszechniał fałszywe informacje o Twoim życiu prywatnym, też byś chciała się bronić. W moim przypadku też wiadomo, kto pisze i rozpowszechnia, bo kiedyś nie fatygował się, by zmieniać podpis, bądź wysyłać anonimy z bramki gg. Niestety, nie trzymam tych esemesów na pamiątkę, ani nie zmyślam ich treści, by potem szantażować ich rzekomego autora. Nie powiem, żeby mi ten człowiek zatruwał życie, bo mam ważniejsze sprawy na głowie, niż przejmowanie się psychopatami (zaznaczam, że nikogo tu nie wymieniam z nazwiska, więc chyba nie łamię regulaminu forum). Moi rodzice zawsze mówili (matka do dzisiaj mi powtarza) "Nie tykaj g...na, bo brudne" no ale niestety, kiedy owe g..wno cały czas Ci zaśmieca życie, trzeba je jakąś łopatą odgarnąć.
"Chude Dziecko"
03-15-2008, 08:39 AM
berseis13 napisał(a):(zaznaczam, że nikogo tu nie wymieniam z nazwiska, więc chyba nie łamię regulaminu forum).Nie, dlaczego? Nie krępuj się. Posunęłaś się do insynuowania mi, że to ja pisałem jako Święta Krowa, to jedź dalej! berseis13 napisał(a):Ann, sama byś się broniła, też by Cie wiadomo co strzeliła gdybyś była nieustannie nękana esemesami (nie tylko do Ciebie, ale także do osób trzecich).Rozumiem, że mimo wszystko pijesz w tej kwestii do mnie. Czy może ktoś obecnie nieustająco Cię wspomnianymi smsami nęka? Jeśli jednak chodzi o to pierwsze, to oczekuję że podzielisz się szczegółami i dowodami swojej spiskowej teorii dziejów, która jak widzę, nosi już znamiona obsesji. Ponadto, nie sposób nie zauważyć, że starasz się wciąż wracać i rozstrząsać dawne wątki. Brakuje Ci tego, czy jak? A może po prostu wystarczyło przeprosić za ostatnie zarzuty i insynuacje? Byłaby przynajmniej dużo zdrowsza atmosfera. Pozdrawiam.
03-15-2008, 10:12 AM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Posunęłaś się do insynuowania mi, że to ja pisałem jako Święta Krowa, to jedź dalej!Posunęła sie do insynuowania?Boże, i co teraz? Chyba coś takiego, jak insynuwacja nie mieści Ci się w głowie, prawda? Oskarżenie? Słowo "oskarżenie" albo wyrażenie "niesprawiedliwe oskarzenie" jest Ci całkowicie obce. Za pewne z tego właśnie powodu, że w ogóle nie rozumiesz, jak można kogoś niesłusznie oskarżyć, od tylu lat nie doczekaliśmy się przeprosin z Twojej strony. Mówiąc "my" mam na myśli Tomka, Witka i siebie. Wiesz o co mi chodzi? Wiesz, o jaki zarzut? I co, Kubuniu? Czy - dla zdrowszej atmosfery - nie wystarczyło "po prostu przeprosić"? A Ty przypadkiem nie posunąłeś się do insynuowania ostatnio, że mendą1974 jest Szymon? Coś mi się obiło o uszy, że tak właśnie w jednym postów sugerowałeś. Na jakiej podstawie? Czy to aby nie psuje trochę atmosfery? Kubuniu? Oczywiście nie domagam się odpowiedzi na pytania.
03-15-2008, 10:36 AM
Paweł Konopacki napisał(a):Bo nie przekazywał. Ale kontakt był. Na tej samej zasadzie, na jakiej Pacia kontaktowała się swego czasu z KN-em w sprawie zdjeć, a KN - chociaż był o to pytany - nie przekazywał Paci wszystkich informacji o losach użyczonych mu materiałów.No, zatajał! Materiały były tak niezwykle strategiczne, że KN o niczym innym nie myślał, tylko o zatajaniu.
03-15-2008, 10:48 AM
Luter napisał(a):No, zatajałNapisałem, ze nie informował i to jest prawda. A czy materiały były strategiczne, czy nie były - samo w sobie jest w tym kontekście teraz nieistotne.
03-15-2008, 10:50 AM
Paweł Konopacki napisał(a):A Ty przypadkiem nie posunąłeś się do insynuowania ostatnio, że mendą1974 jest Szymon?Owszem, jednakże nie wyzywałem go od bydląt i tym podobnych. Zresztą, ja tak naprawdę nie rozumiem skąd aż tak nerwowa reakcja Patrycji na post Świętej Krowy, wszak jedyne czego można się w nim doszukać, to lekko złośliwa zaczepka. Bez przesady, bywało gorzej. Paweł Konopacki napisał(a):wyrażenie "niesprawiedliwe oskarzenie" jest Ci całkowicie obce. Za pewne z tego właśnie powodu, że w ogóle nie rozumiesz, jak można kogoś niesłusznie oskarżyć, od tylu lat nie doczekaliśmy się przeprosin z Twojej strony.Nie, nie jest mi obce, ale widzę, że pamięć Ci już płata figle nie pamiętasz, że przeprosiłem za insynuacje w kwestii koncertu w Piwnicy pod Baranami. Paweł Konopacki napisał(a):Mówiąc "my" mam na myśli Tomka, Witka i siebie. Wiesz o co mi chodzi? Wiesz, o jaki zarzut?Widzę , że i Ty pragniesz powrotu do historii sprzed lat. Ok, w takim razie wyświetl całą sprawę ponownie, ja się z tym zapoznam i być może przeproszę.
03-15-2008, 11:14 AM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Owszem, jednakże nie wyzywałem go od bydląt i tym podobnych.Bo sie nazwał menda a nie krowa. Jak ktoś sie nazwał Krowa to niech nie oczekuje, że sie nie będzie z bydłem kojarzył. Kuba Mędrzycki napisał(a):wszak jedyne czego można się w nim doszukać, to lekko złośliwa zaczepka. Bez przesady, bywało gorzej.I Ty to mówisz? Ty - uzytkownik zatroskany o zdrową atmosferę? Kuba Mędrzycki napisał(a):Nie, nie jest mi obce, ale widzę, że pamięć Ci już płata figle nie pamiętasz, że przeprosiłem za insynuacje w kwestii koncertu w Piwnicy pod Baranami.Dobrze wiesz, że mam na myśli Twoje oskarzenia o złodziejstwo. Oskarżyłeś nas, że okradamy panią Delgas. Pamięć nie płata mi figli. Kuba Mędrzycki napisał(a):Widzę , że i Ty pragniesz powrotu do historii sprzed lat. Ok, w takim razie wyświetl całą sprawę ponownie, ja się z tym zapoznam i być może przeproszę.Wybacz, ale to Tobie powinno zależeć na wyjaśnieniu i zamknięciu tej sprawy. Ja w tej konkretnej kwestii nie mam sobie nic do zarzucenia i nie będę czynił jakichkolwiek wysiłków, abyś Ty sobie też do zarzucenia nic nie miał. (zresztą pewnie nie masz).
03-15-2008, 11:29 AM
Paweł Konopacki napisał(a):Bo sie nazwał menda a nie krowa. Jak ktoś sie nazwał Krowa to niech nie oczekuje, że sie nie będzie z bydłem kojarzył.To prawda, zawsze można mu nawrzucać choćby od wszy łonowych. Paweł Konopacki napisał(a):Będę wdzięczny za przytoczenie słów, które próbujesz mi wcisnąć.Kuba Mędrzycki napisał(a):Nie, nie jest mi obce, ale widzę, że pamięć Ci już płata figle nie pamiętasz, że przeprosiłem za insynuacje w kwestii koncertu w Piwnicy pod Baranami.Dobrze wiesz, że mam na myśli Twoje oskarzenia o złodziejstwo. Oskarżyłeś nas, że okradamy panią Delgas.
03-15-2008, 11:41 AM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Będę wdzięczny za przytoczenie słów, które próbujesz mi wcisnąć.A jak już Ci przytoczę to co potem? Potem coś tam obiecasz, ze sie ustosunkujesz a następnie znów zabraknie Ci czasu, albo uznasz, ze wątek został zawieszony. Wybacz, ale szkoda na Ciebie zachodu, aby szukać cytatów sprzed trzech lat.
03-15-2008, 12:22 PM
Paweł Konopacki napisał(a):Wybacz, ale szkoda na Ciebie zachodu, aby szukać cytatów sprzed trzech lat.No cóż, Twoja wola. Tylko na drugi raz, zanim zaczniesz wywlekać jakieś sprawy sprzed lat, bądź łaskaw zadać sobie trud odszukania właściwych cytatów.
03-15-2008, 12:25 PM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Tylko na drugi raz, zanim zaczniesz wywlekać jakieś sprawy sprzed lat, bądź łaskaw zadać sobie trud odszukania właściwych cytatów.Jak będe je wywlekał komuś, kogo choć odrobinę szanuję, z całą pewnością będę łaskaw zasadć sobie rzeczony trud.
Z szajka wytwornych pind na kupę, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A srać chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu - całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b] |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|