Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wywiad z 1996 roku
Dostałam.
Ze zgodą na opublikowanie, więc opublikowałam.

Może Was zainteresuje, zwłaszcza, że sporo tu o filmach.

<!-- m --><a class="postlink" href="http://strefapiosenki.pl/content/view/492/57/">http://strefapiosenki.pl/content/view/492/57/</a><!-- m -->

Pozdrawiam,
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.strefapiosenki.pl">www.strefapiosenki.pl</a><!-- w -->
Odpowiedz
Cytat: W tym roku upływa 20 lat od twojego debiutu. Czy w związku z tym jubileuszem planujesz jakiś większy koncert?

- Owszem, przymierzam się do dużego koncertu.
Czy ten koncert doszedł do skutku?

Pis
Cytat:zę muzykę do tekstów Justyny Holm. Nasza współpraca zaczęła się od kołysanki, którą śpiewam w filmie "Tato". Niedawno Dwójka wyemitowała program "Jeśli ocalę w sobie ciebie" z tekstami Justyny i z moją muzyką. Planujemy napisanie jeszcze kilku piosenek.
Wiecie może co z tego wyszło? Czy jest jakies nagranie?
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Odpowiedz
Torrentius napisał(a):Wiecie może co z tego wyszło? Czy jest jakies nagranie?
Dwie piosenki z tekstami Justyny Holm Gintrowski śpiewał w programie Danuty Rinn, pt. "Tele Rin". Była tam piosenka tytułowa z programu, o którym wspomina PG w wywiadzie - "Jeśli ocalę w sobie ciebie".
Moim zdaniem bardzo udany utwór. Miałem nagranie bardzo złej jakości (magnetofon przystawiony do głośnika telewizora), ale od dłuższego już czasu nie potrafię go odnaleźć. Prawdopodobnie komuś pozyczyłem kasetę na wieczne nie oddanie.
Była też w "TeleRinn" piosenka z "Tato" - pt. "Tylko kołysanka"

Co do całego programu, to - o ile sobie przypominam - był raczej marny. Gdzieś go mam nagranego na kasecie wideo.
Torrentius napisał(a):Czy ten koncert doszedł do skutku?
Chyba nie doszedł. PG planował - co zapowiadał podczas dwóch koncertów, na których w tamtym czasie byłem - ze zaśpiewa "Kredkę" i "Stół Mordechaja Gebertiga". Miała być aranżacja na orkiestrę, chór itp fajerwerki. Potem gdzieś przyznał, że niestety nic z tych planów nie wyszło.
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Dwie piosenki z tekstami Justyny Holm Gintrowski śpiewał w programie Danuty Rinn, pt. "Tele Rin". Była tam piosenka tytułowa z programu, o którym wspomina PG w wywiadzie - "Jeśli ocalę w sobie ciebie".
Ja z kolei miałem kiedyś nagraną piosenkę z tego programu, która zaczynała się od słów: "moja prawda jest jak koszula...". Może ktoś zna, albo ma?
Odpowiedz