Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carmagnole - vinyl
chcialabym kupic plyte analogowa Carmagnole - ale to chyba graniczy z cudem... choc wszka cuda sie zdarzaja Smile
szukaj na Allegro.pl to jedyny bastion takich rzeczy, chyba że trafisz jednostkę która pragnie się pozbyć ale to byłby rzeczywiście cud
Tutaj na pewno nikt jej nie sprzeda... A potencjalnych nabywców jest na pewno więcej... :|
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
"Carmagnole" nie widziałem do tej pory na Allegro , "Strącanie Aniołów" było dwa razy ...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
może jakieś zachodnie aukcje, na allegro nie widziałem. Można też przelecieć się po antykwariatach, czasami można spotkać takie perełki.
A w ilu egzemplarzach ukazała się oryginalnie "Carmagnole" w RFN w 1982 roku?? Pisało w boksie, ale zgubiłem tę książeczkę. Dwustu?? Pięciuset??
W nas jest Raj, Piekło -
i do obu - szlaki!
Jak podaje książeczka egzemplarzy było pięćset
ale Igor zgubić cos takiego :|
Nobody expects the Spanish Inquisition!
Dzięki. Zgubiłem, ale znajdę. Jest gdzieś w pokoju. Ale w pokoju panuje, nazwijmy to delikatnie, artystyczny nieład, i znaleźć cokolwiek graniczy z cudem. Kiedyś dojrzeję do zrobienia porządku. Cały boks też zdążył mi już kiedyś zginąć i znaleźć się szczęśliwie pod stertami książek...
W nas jest Raj, Piekło -
i do obu - szlaki!
Porządki się robi na wiosnę co tam sobie głowe zawracać Tongue
Niegdyś mój ojciec zakupił "Litanię" od bazarowego sprzedawczyka za marne grosiaki :-) tyle, że płytę pochłonęły czeluście historii... :-(

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości