Liczba postów: 678
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
No po takiej rekomendacji to z chęcią bym Adama na żywo posłuchał
Gratulacje
Przestań potykać się z tym murem, nie widzisz, że na dobre skrzepł?
Liczba postów: 335
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Simon napisał(a):No, a mnie ściemniał, że cośtam.
Jedna 'cośtam'
a ja żałuje że musiałem, siedzieć w pracy i nie dało się z nikim pozamieniać, ale juz planuje jak sie dostać w marcu na oba salony
Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Wiele pochwał zostało już napisane na temat występu Adama na Wrocłąwskim Salonie , jednak nic chyba dostatecznie dobrze nie wyrazi wdzięczności i szacunku jaki wzbudził w widowni. Oszałamiające, pewne wykonania kilkudziesięciu piosenek Jacka na jednym koncercie. Dlaczego oszałamiające? Uderzyło mnie to od samego początki. Bo w wykonaniu tak bardzo autentyczne, Jackowe jak tylko to sobie można wyobrazić i jak niezwykle rzadko się słyszy. Artysta doskonale przygotowany, dla którego interpretacja mistrza jest najwyższym priorytetem. Jestem pewien, że przez to zaskarbi sobie przychylność najbardziej ortodoksyjnych sympatyków twórczości JK. Imponujący potencjał wokalny, doskonałe opanowanie gitary, tytan pracy nad dziełem i bezsprzecznie talent, talent , talent. Dziękuję Simonowi za trud organizacyjny, znajomym za wspólmą zabawę i przede wszystkim Adamowi za niecodzienne wrażenia.
Dałeś mi Panie zbroję
...Choć krwią zachłysnął się nasz czas
Choć myśli toną w paranojach
Jak zawsze chronić będzie nas Zbroja
Liczba postów: 100
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ej no, wiem, że są te 2 nagrania z Bydgoszczy, ale Simon nie bądź taki i wrzuć coś z tego Salonu (o ile oczywiście nagrywaliście).