02-10-2008, 02:19 PM
Witam.
Ostatnio przeglądałem albumy które nosiły nazwę "Mury". Uwagę moją zwrócił nieznany mi album:
Wydawnictwo: Oficyna Muzyczna NZS
Nośnik: kaseta magnetofonowa
Numer w katologu: brak danych
Data wydania: 1989
pod numerem 4 i 5 widnieją piosenki które nie były wykonywane nigdy przez trio. Czy na tej kasecie znajdują się właśnie wykonane przez trio lub jakieś inne osoby? Czy może jest to po prostu zgrana wersja tych piosenek z płyty "Carmagnole 1981"? Jeśli tak to bardzo bym prosił o udostępnienie tych nagrań.
Tak samo rzecz ma się z programem MUZEUM. Chodzi mi o kasete "Muzeum 2" na niej widnieje kilka piosenek, których nigdy nie słyszałem w wykonaniu tria (np. Obława, spotkanie w porcie).
Kolejnym albumem jest KRZYK.
Wydawnictwo: Agencja Fonograficzna ZAKRES
Nośnik: płyta analogowa
Data wydania: brak danych
Nadesłał:
Informacje dodatkowe:
Na tejże kasecie są jeszcze trzy piosenki których nie słyszałem w wykonaniu dwójki ZŁ - JK (chyba, że to są jakieś przegrane skądś wykonania):
Wydawnictwo: IN SPE
Numer w katologu: Kaseta 02
Data wydania: 1985
Nadesłał: Marcin Bryłowski
Co to jest za piosenka "Requiem" ?
Ostatnio przeglądałem albumy które nosiły nazwę "Mury". Uwagę moją zwrócił nieznany mi album:
Wydawnictwo: Oficyna Muzyczna NZS
Data wydania: 1989
pod numerem 4 i 5 widnieją piosenki które nie były wykonywane nigdy przez trio. Czy na tej kasecie znajdują się właśnie wykonane przez trio lub jakieś inne osoby? Czy może jest to po prostu zgrana wersja tych piosenek z płyty "Carmagnole 1981"? Jeśli tak to bardzo bym prosił o udostępnienie tych nagrań.
Tak samo rzecz ma się z programem MUZEUM. Chodzi mi o kasete "Muzeum 2" na niej widnieje kilka piosenek, których nigdy nie słyszałem w wykonaniu tria (np. Obława, spotkanie w porcie).
Kolejnym albumem jest KRZYK.
Wydawnictwo: Agencja Fonograficzna ZAKRES
Nośnik: płyta analogowa
Data wydania: brak danych
Nadesłał:
Informacje dodatkowe:
Na tejże kasecie są jeszcze trzy piosenki których nie słyszałem w wykonaniu dwójki ZŁ - JK (chyba, że to są jakieś przegrane skądś wykonania):
Cytat:Epitafium dla Wlodzimierza WysockiegoStrącanie Aniołów:
Przybycie tytanow
Arka Noego
Wydawnictwo: IN SPE
Numer w katologu: Kaseta 02
Data wydania: 1985
Nadesłał: Marcin Bryłowski
Co to jest za piosenka "Requiem" ?
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,