Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
V Koncert Pamięci Jacka Kaczmarskiego w Toruniu 19 IV 08
ZoltaR, dalej twierdzisz, że mam mieć wiarę ? A ja podobno jestem w miarę cierpliwa Smile
Odpowiedz
Ostatnio KAŻDE nagrania z koncertu, gdzie "tylko akustyk musi je obrobić" giną. Jakieś fatum, czy co?
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
Odpowiedz
dzikakaczka napisał(a):Ostatnio KAŻDE nagrania z koncertu, gdzie "tylko akustyk musi je obrobić" giną.
Jakiś spisek akustyków! Jak nic! Twoje też przepadły?
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
Tia, nagrania z klubo pewnie pójdą się j.ć, do tej pory akustyk nie może ich obrobić.
Masz chyba rację, że akustycy zawarli jakiś tajny pakt i torpedują wszystkie plany zamieszczenia nagrań na forum Sad
NestSite
Odpowiedz
dzikakaczka napisał(a):Tia, nagrania z klubo pewnie pójdą się j.ć, do tej pory akustyk nie może ich obrobić.
W Twoim przypadku to wiem co moze byc powodem. Po prostu nagrał się mój " piękny" głos i dlatego szlag trafił wszystkie nagrania. Wink
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
dzikakaczka napisał(a):Tia, nagrania z klubo pewnie pójdą się j.ć, do tej pory akustyk nie może ich obrobić.
Mówisz, że tak się skończyło, jak się zaczęło? ;(
Albo się przyznaj, że nie chcesz napisać tego krytycznego posta! Wink
dzikakaczka napisał(a):Masz chyba rację, że akustycy zawarli jakiś tajny pakt i torpedują wszystkie plany zamieszczenia nagrań na forum Sad
No, cóż, wygląda, że będę musiała pomyśleć o lepszym sprzęcie, bardziej cyfrowym... ;(
I koniecznie ze stabilizatorem obrazu, bo w Bydgoszczy kamera się tak samo trzęsła z zimna jak ja... A statywów jakoś nie lubię... I zostać forumowym kronikarzem-rejestratorem!

Dla ułatwienia dodam, że moje nagrania z Torunia są w okręgu krakowskim, wrocławskim, gdańskim i toruńskim. Może ktoś "da radę" coś z tego sklecić i zamieścić. Ja nie mam nic naprzeciw! Wink
Odpowiedz
Wg ostatnich doniesień klecenie jest w fazie mocno zaawansowanej.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
gredler napisał(a):Wg ostatnich doniesień klecenie jest w fazie mocno zaawansowanej.
Dobre wieści! Mam tylko nadzieję, że Wykonawcy-Forumowicze nie będą się sprzeciwiać?
Kto jest przeciw, niech się nie odzywa i zamilknie na wieki! (Naturalnie, tylko w tej kwestii) Wink
Odpowiedz
No nie wiem, nie wiem. Teraz, kiedy dostałem tyle piw za nagrania, nie mogę umieszczać byle czego :rotfl: .
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
gredler napisał(a):No nie wiem, nie wiem. Teraz, kiedy dostałem tyle piw za nagrania, nie mogę umieszczać byle czego :rotfl: .
Czy Ty mnie przypadkiem nie obrażasz?! :rotfl:
Zamieszczaj Waść, a co tam! Wink
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):Albo się przyznaj, że nie chcesz napisać tego krytycznego posta! Wink
Ciągle mam taki zamiar, ale do tego muszę usłyszeć nagrania, a wtedy to uch! ależ będzie krytyka :wredny:
NestSite
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):Czy Ty mnie przypadkiem nie obrażasz?! :rotfl:
Nie chodzi o samo nagranie, tylko o wykonanie, które zostało nagrane. Póki co wrzucić nie mogę, bo nie mam.
Odpowiedz
gredler napisał(a):Nie chodzi o samo nagranie, tylko o wykonanie, które zostało nagrane.
Nikt z wykonawców nie ma się czego wstydzić! Wink
Odpowiedz
a mógłby ktos jeszcze gdzies zdjęcia wrzucić? prooszzeee...
masakra że tych nagrań dalej nie ma...
Odpowiedz
Od dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem nagrania video z kamery gosifar (na DVD). Co mam z tym począć? Zripować i wrzucić na jakiś serwer, czy chętnym wysłać?
Odpowiedz
ReDi napisał(a):Zripować i wrzucić na jakiś serwer
Jeśli Gosia nie ma nic przeciwko, to tak. I wykonawcy
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
Zripować i wrzucić, z zaznaczeniem, że jest to nagranie reportażowe, dostępne jedynie w celach poglądowych, nie do dystrybucji, wyłącznie dla osób z (kocham tą ustawę): bliskiego kręgu towarzyskiego :lol:
NestSite
Odpowiedz
tmach napisał(a):Jeśli Gosia nie ma nic przeciwko, to tak.
Gosia nie ma nic przeciwko, sama to zaproponowała! Wink
Odpowiedz
Ripować czym prędzej i linka zamieszczać, nie mogę się doczekać, by mieć to na płycie, nie tylko na kasecie.
Będzie pewnie szybciej niż normalne nagrania ;/
[i]"Szczera i prawdziwa miłość między ludźmi dojrzałymi, bez względu na to, do jakiej płci należą i czy działa duchowo, czy cieleśnie zawsze okazuje się korzystną i twórczą."[/i]L. Hirschfield
Odpowiedz
ReDi napisał(a):Co mam z tym począć? Zripować i wrzucić na jakiś serwer, czy chętnym wysłać?
Wrzucić czym prędzej, wrzucić ! Już nie mogę się doczekać, żeby powspominać Smile
Odpowiedz
Ripowanie się dzieje - może uda mi się to w nocy wrzucić. Mam nadzieję, że żaden z artystów nie będzie mnie potem ścigał Tongue
Odpowiedz
ReDi napisał(a):Mam nadzieję, że żaden z artystów nie będzie mnie potem ścigał Tongue
Będziemy Cię bronić. Smile
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
Część I

W sumie wyszło tego 4 kawałki + jeden mniejszy. Jak się skończy wysyłać dam linki do następnych.

[ Dodano: 25 Czerwiec 2008, 19:01 ]
Część II

[ Dodano: 25 Czerwiec 2008, 22:13 ]
Część III

Część IV

Końcówkę wrzucę jutro Wink
Odpowiedz
Wielkie dzięki! Smile
Teraz tylko czekamy na nieszczęsne nagrania od pietruchy
[i]"Szczera i prawdziwa miłość między ludźmi dojrzałymi, bez względu na to, do jakiej płci należą i czy działa duchowo, czy cieleśnie zawsze okazuje się korzystną i twórczą."[/i]L. Hirschfield
Odpowiedz
ReDi napisał(a):W sumie wyszło tego 4 kawałki + jeden mniejszy. Jak się skończy wysyłać dam linki do następnych.
Dobra robota! Dzięki, ReDi! Smile
Odpowiedz
O kurde gredler, genialne wykonanie "Stalkera". Bardzo lubię ten utwór i jestem pod szczerym wrażeniem, tylko końcówka moim zdaniem powinna być zaśpiewana tak bardziej "lirycznie".
Odpowiedz
Koniec
Odpowiedz
czy tylko u mnie jest takie 5-8sekundowe przesunięcie obrazu do dźwięku?
Odpowiedz
we wszystkich plikach, czy tylko w ostatnim?
Odpowiedz
Ja, we wszystkich plikach, mam tak cichy głos , że w zasadzie go nie ma. Mam głośność ustawioną na full.
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz