06-12-2008, 07:48 PM
ZoltaR, dalej twierdzisz, że mam mieć wiarę ? A ja podobno jestem w miarę cierpliwa
V Koncert Pamięci Jacka Kaczmarskiego w Toruniu 19 IV 08
|
06-12-2008, 07:48 PM
ZoltaR, dalej twierdzisz, że mam mieć wiarę ? A ja podobno jestem w miarę cierpliwa
06-13-2008, 07:20 AM
Ostatnio KAŻDE nagrania z koncertu, gdzie "tylko akustyk musi je obrobić" giną. Jakieś fatum, czy co?
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
06-13-2008, 07:48 AM
dzikakaczka napisał(a):Ostatnio KAŻDE nagrania z koncertu, gdzie "tylko akustyk musi je obrobić" giną.Jakiś spisek akustyków! Jak nic! Twoje też przepadły?
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
06-13-2008, 08:23 AM
Tia, nagrania z klubo pewnie pójdą się j.ć, do tej pory akustyk nie może ich obrobić.
Masz chyba rację, że akustycy zawarli jakiś tajny pakt i torpedują wszystkie plany zamieszczenia nagrań na forum
NestSite
06-13-2008, 12:16 PM
dzikakaczka napisał(a):Tia, nagrania z klubo pewnie pójdą się j.ć, do tej pory akustyk nie może ich obrobić.W Twoim przypadku to wiem co moze byc powodem. Po prostu nagrał się mój " piękny" głos i dlatego szlag trafił wszystkie nagrania.
Plus Leonardo i Mach
06-13-2008, 12:22 PM
dzikakaczka napisał(a):Tia, nagrania z klubo pewnie pójdą się j.ć, do tej pory akustyk nie może ich obrobić.Mówisz, że tak się skończyło, jak się zaczęło? ;( Albo się przyznaj, że nie chcesz napisać tego krytycznego posta! dzikakaczka napisał(a):Masz chyba rację, że akustycy zawarli jakiś tajny pakt i torpedują wszystkie plany zamieszczenia nagrań na forumNo, cóż, wygląda, że będę musiała pomyśleć o lepszym sprzęcie, bardziej cyfrowym... ;( I koniecznie ze stabilizatorem obrazu, bo w Bydgoszczy kamera się tak samo trzęsła z zimna jak ja... A statywów jakoś nie lubię... I zostać forumowym kronikarzem-rejestratorem! Dla ułatwienia dodam, że moje nagrania z Torunia są w okręgu krakowskim, wrocławskim, gdańskim i toruńskim. Może ktoś "da radę" coś z tego sklecić i zamieścić. Ja nie mam nic naprzeciw!
06-13-2008, 12:35 PM
Wg ostatnich doniesień klecenie jest w fazie mocno zaawansowanej.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
06-13-2008, 12:38 PM
gredler napisał(a):Wg ostatnich doniesień klecenie jest w fazie mocno zaawansowanej.Dobre wieści! Mam tylko nadzieję, że Wykonawcy-Forumowicze nie będą się sprzeciwiać? Kto jest przeciw, niech się nie odzywa i zamilknie na wieki! (Naturalnie, tylko w tej kwestii)
06-13-2008, 12:45 PM
No nie wiem, nie wiem. Teraz, kiedy dostałem tyle piw za nagrania, nie mogę umieszczać byle czego :rotfl: .
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
06-13-2008, 01:52 PM
gredler napisał(a):No nie wiem, nie wiem. Teraz, kiedy dostałem tyle piw za nagrania, nie mogę umieszczać byle czego :rotfl: .Czy Ty mnie przypadkiem nie obrażasz?! :rotfl: Zamieszczaj Waść, a co tam!
06-13-2008, 02:17 PM
gosiafar napisał(a):Albo się przyznaj, że nie chcesz napisać tego krytycznego posta!Ciągle mam taki zamiar, ale do tego muszę usłyszeć nagrania, a wtedy to uch! ależ będzie krytyka :wredny:
NestSite
06-13-2008, 03:30 PM
gosiafar napisał(a):Czy Ty mnie przypadkiem nie obrażasz?! :rotfl:Nie chodzi o samo nagranie, tylko o wykonanie, które zostało nagrane. Póki co wrzucić nie mogę, bo nie mam.
06-13-2008, 03:40 PM
gredler napisał(a):Nie chodzi o samo nagranie, tylko o wykonanie, które zostało nagrane.Nikt z wykonawców nie ma się czego wstydzić!
06-14-2008, 12:17 AM
a mógłby ktos jeszcze gdzies zdjęcia wrzucić? prooszzeee...
masakra że tych nagrań dalej nie ma...
06-23-2008, 02:46 PM
Od dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem nagrania video z kamery gosifar (na DVD). Co mam z tym począć? Zripować i wrzucić na jakiś serwer, czy chętnym wysłać?
06-23-2008, 02:48 PM
ReDi napisał(a):Zripować i wrzucić na jakiś serwerJeśli Gosia nie ma nic przeciwko, to tak. I wykonawcy
Plus Leonardo i Mach
06-23-2008, 02:54 PM
Zripować i wrzucić, z zaznaczeniem, że jest to nagranie reportażowe, dostępne jedynie w celach poglądowych, nie do dystrybucji, wyłącznie dla osób z (kocham tą ustawę): bliskiego kręgu towarzyskiego :lol:
NestSite
06-23-2008, 04:16 PM
tmach napisał(a):Jeśli Gosia nie ma nic przeciwko, to tak.Gosia nie ma nic przeciwko, sama to zaproponowała!
06-23-2008, 06:04 PM
Ripować czym prędzej i linka zamieszczać, nie mogę się doczekać, by mieć to na płycie, nie tylko na kasecie.
Będzie pewnie szybciej niż normalne nagrania ;/
[i]"Szczera i prawdziwa miłość między ludźmi dojrzałymi, bez względu na to, do jakiej płci należą i czy działa duchowo, czy cieleśnie zawsze okazuje się korzystną i twórczą."[/i]L. Hirschfield
06-24-2008, 08:39 AM
ReDi napisał(a):Co mam z tym począć? Zripować i wrzucić na jakiś serwer, czy chętnym wysłać?Wrzucić czym prędzej, wrzucić ! Już nie mogę się doczekać, żeby powspominać
06-24-2008, 02:48 PM
Ripowanie się dzieje - może uda mi się to w nocy wrzucić. Mam nadzieję, że żaden z artystów nie będzie mnie potem ścigał
06-24-2008, 02:50 PM
ReDi napisał(a):Mam nadzieję, że żaden z artystów nie będzie mnie potem ścigałBędziemy Cię bronić.
Plus Leonardo i Mach
06-25-2008, 03:53 PM
06-25-2008, 09:52 PM
Wielkie dzięki!
Teraz tylko czekamy na nieszczęsne nagrania od pietruchy
[i]"Szczera i prawdziwa miłość między ludźmi dojrzałymi, bez względu na to, do jakiej płci należą i czy działa duchowo, czy cieleśnie zawsze okazuje się korzystną i twórczą."[/i]L. Hirschfield
06-25-2008, 10:04 PM
ReDi napisał(a):W sumie wyszło tego 4 kawałki + jeden mniejszy. Jak się skończy wysyłać dam linki do następnych.Dobra robota! Dzięki, ReDi!
06-25-2008, 11:39 PM
O kurde gredler, genialne wykonanie "Stalkera". Bardzo lubię ten utwór i jestem pod szczerym wrażeniem, tylko końcówka moim zdaniem powinna być zaśpiewana tak bardziej "lirycznie".
06-26-2008, 08:15 AM
czy tylko u mnie jest takie 5-8sekundowe przesunięcie obrazu do dźwięku?
06-26-2008, 08:29 AM
we wszystkich plikach, czy tylko w ostatnim?
06-26-2008, 04:01 PM
Ja, we wszystkich plikach, mam tak cichy głos , że w zasadzie go nie ma. Mam głośność ustawioną na full.
Plus Leonardo i Mach
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|