Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Raport z nawiedzonego miasta
Duch77 napisał(a):nie oczerniam,mowie tylko jak bylo. Mam na to swiadkow
Duchu, nie piszesz, jak było, tylko niegrzecznie i po chamsku opisujesz swoją wersję wydarzeń i przekazujesz swoje mniemanie o nieuczciwości koleżanki. Po drugie, jakich świadków? Ktoś wszedł z Kasią do gabinetu szefa i podsłuchiwał?
Duch77 napisał(a):podszywal sie pod tekst Oblawy za plecami twojego Ojca i,malo tego,trzecuia osoba-(czyli tu w tym przypadku szef redakcji muz. RMW,Pozwol,ze nie bede wymienial jego nazwiska ),by w to slepo uwierzyla,czy wiesz jak czulby sie twoj Ojciec??????
Będe się powtarzała, ale co tam. Czy Kasia popełniła plagiat i poprowadziła audycję z Twoim scenariuszem? Czy w ogóle napisałeś scenariusz?
Twoje porównanie jest, wybacz, ale tragicznie nietrafne. Gdyby ktoś chciał napisać piosenkę metaforycznie odnoszącą się do stanu wojennego, i ją napisał, to nikt nie ma prawa, a w szczególności mój Ojciec, wściekać się i wyzywać innych od łotrów bez honoru i kobiet sprzedajnych, bo w jego mniemaniu ukradli mu pomysł... No bez jaj...
Duch77 napisał(a):Sa pewne zasady,czy nie?
Jakby tak nie bylo to nie pisalbym bzdur
Wybacz, może ja nie do końca umiem czytać po polsku.. ale skoro są zasady, to piszesz bzdury? Czy gdyby nie było zasad, pisałbyś bzdury?
Duch77 napisał(a):Simon bardzo chce ,abym nie prowadzil audycji,bardzo chce abym nie koncertowal,mowi,ze zupelnie sie ie ionteresuje,a slucha moich audycji-to ciekawe. Simon uspokoje cie,ja nie tylko bede prowadzil audycje,ale rowniez bede gral koncert za koncertem,rozumiesz????
Duchu, szczerze powiedziawszy, myślę, że Simonowi na prawdę jest wszystko jedno. Simona, jak i innych, w tym także i mnie, zraziła Twoja postawa do samego siebie. Duchu... obawiam się, że jesteś trochę narcystyczny.. przekonany, że wszystko kręci się wokół Ciebie, a przeciwnicy Twoich poczynań mają osobiste do Ciebie uprzedzenia...
"Chude Dziecko"
Duch77 napisał(a):"Lotr bez honoru kobieta sprzedajna.."
Duch77 napisał(a):ja nikogo nie oczerniam
No to strach pomyśleć jak wygląda oczernianie w Twoim wykonaniu :/

Pomijając fakt, że za takie publiczne obrażanie koleżanki faktycznie należy Ci się lifting twarzy.
Pozdrawiam.

P.S.: Duchu77, z całym szacunkiem - aż dziw bierze, że ktoś o tak wątpliwych manierach i szacunku dla innych ma coś wspólnego z kulturą (bo w założeniu audycja miała chyba być krzewieniem kultury i sztukiTongue)
"A nas wiedzie Siedem Demonów, co nami się karmią..."
OK.Berseis z szacunku do Ciebie ,twego Ojca i twojej rodziny,koncze ten temat,wybacz,ale nie wiesz do konca jak bylo i stad twoje watpliwosci,ale trudno juz nic wiecej nie napisze,a jezeli Simonowi jest to obojetne-tak jak mowisz to chwala mu za to,niech tak trzyma i nie wtraca sie do mojego zycia ,bo ja do jego sie nie wtracam :/
Duch77 napisał(a):bo mozesz kiedys trafic na kogos mniej kulturalnego ode mnie Sad(
może wymachującego szabelką?? bo kiedy ma przejść od słów do czynów, to rozpływasz się jak (nie przymierzając) duch.
berseis13 napisał(a):Duchu... obawiam się, że jesteś trochę narcystyczny.
podziwiam Cię Paciu za łagodność wypowiedzi Smile
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Ale czekajcie - to karmimy trolla, czy nie?
Alek napisał(a):Ale czekajcie - to karmimy trolla, czy nie?
Nie, już nie. Big Grin
[Obrazek: ghostbusters_zdj1.jpg]
Simon napisał(a):Nie, już nie. Big Grin
O.K. To może bądźcie konsekwentni? Bo to hasło było już rzucone!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
ale ten wątek od zawsze był specyficzny
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
gosiafar napisał(a):O.K. To może bądźcie konsekwentni?
Staram się. Ale brak mi miłosierdzia i czasem nie wytrzymam, jak widzę, słyszę, czuję trolla.
stepniarz napisał(a):ale ten wątek od zawsze był specyficzny
Bo i troll jest/był specyficzny. Szkoda, że nie mamy zalogowanego psychiatry na forum - miałby ciekawy materiał do pracy. Smile
Simon napisał(a):miałby ciekawy materiał do pracy
Myślisz, że Duch jest aż tak wyjątkowy? On pewnie byłby z tego zadowolony. Koncertujący po całym świecie potomek Kozaków dońskich stojący bohatersko naprzeciw hordom złych zawistników i zazdrośników, o psychice i osobowości tak skomplikowanej i złożonej, że łamałby sobie nad nią głowę niejeden specjalista. Myślę, że ta wizja by mu się podobała.
Mniej niż przeciętny grajek, który nie osiągnął w życiu żadnego wymiernego sukcesu, który kompensuje sobie to i liczne kompleksy poprzez koloryzowanie swoich umiejętności i osiągnięć scenicznych, oraz tworzy poczucie wyższości poprzez nieustające nawiązania do swojego kozackiego pochodzenia - brzmi zdecydowanie gorzej.
A zauważyliście, że temat ma już > 1500 postów? :o
Jeszcze trochę i trzeba go będzie podzielić jak Kawały (w sumie ciekawe porównanie Wink )

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Alek napisał(a):Myślisz, że Duch jest aż tak wyjątkowy?
Sparafrazuje Tuwima:
Oto kozak, który idealnie
Umie geniusz połączyć z głupotą,
Każdym słowem dowodząc genialnie,
Że jest bardzo wybitnym idiotą
Zeratul napisał(a):A zauważyliście, że temat ma już > 1500 postów? :o
Jeszcze trochę i trzeba go będzie podzielić jak Kawały (
a dlaczemu ?? nie mogą być takie długie wątki ?
Zeratul napisał(a):Jeszcze trochę i trzeba go będzie podzielić jak Kawały (w sumie ciekawe porównanie Wink )
A ja myślę, że najlepiej byłoby go zamknąć :evil:
ann napisał(a):A ja myślę, że najlepiej byłoby go zamknąć
Jesteśmy jednomyślni. :wredny:
zgadzam się z Tobą, ann.

choć z drugiej strony - może zostawić jeden taki wątek jak ten, gdzie każdy mógłby wylewać swoje żale tudzież zgłaszać pretensje nie związane "merytorycznie" z aktualnym tematem...? Big Grin
Nie róbcie tego !! Proszę !
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
jodynka napisał(a):gdzie każdy mógłby wylewać swoje żale tudzież zgłaszać pretensje
Na przykład ci, co to przepełnieni miłością bliźniego użalają się nad forumowym losem biednego trolla, a zapartym tchem rozpoczynają dzien od wizyty w tym watku i lektury ostatnich przepychanek? Wink
Zbrozło napisał(a):Nie róbcie tego
Nie pekaj koleś, nie łam sie przecie...
D77 jeszcze nie raz dostarczy okazji do rozrywki. Przeciez będzie tu rozsiewał plotki o swoich rzekomych sukcesach i swoich fenomenalnych audycjach. Doczekamy się informacji o nominacji do Telekamer, Wiktorów, Fryderyków i innych MTV. A wszystko to bez żadnego nagrania, bo przeciez te mają skubani dźwiekowcy, co to pilnują ich jak oka w głowie i nawet sam D77 nie ma do nich dostepu. Smile
Simon napisał(a):
jodynka napisał(a):zgadzam się z Tobą, ann.
Jesteśmy jednomyślni. :wredny:
A więc zamykam Smile)