Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowa wersja forum
Po ostatnich doświadczeniach z robakiem niszczącym fora phpbb musieliśmy zmienić skrypt o wersje wyżej. Niestety jest to jeszcze wersja testowa i zdarzają się w niej błędy. Jeżeli na jakiś natraficie, napiszcie o tym tutaj. Graficznie jak widać forum odbiega od strony, ale mamy nadzieje to w najbliższym czasie zmienić. Miłego pisania Smile
Artur napisał(a):Graficznie jak widać forum odbiega od strony, ale mamy nadzieje to w najbliższym czasie zmienić.

I chwała Bogu. Się przestraszyłem, jak zobaczyłem "nowy" kolor. Tamten był taki nasz, Jackowy. A ten jest taki jak wszędzie.
A jaki robak niszczący fora? Co to było za "włamanie" ostatnio??
W nas jest Raj, Piekło -
i do obu - szlaki!
Ja się przestraszyłem jak literki na głównej były czerwone a teraz ważne że działa Smile
Igor napisał(a):Co to było za "włamanie" ostatnio??

To włamanie to własnie był ten robal.
nie ma obaw, niebieska skórka wróci, ten standardowy jest tylko przejściowo.
A co ro robaka - info o robalu
:o

tak jest fajniej, teraz forum ma lekka nutke dekadencji i jest milsze w dotyku!!
nie wiem, czy jestem, czy się odbywam
Mnie się tamto bardziej podobało! Zesztą nie wiem czemu ale po włączeniu forum trzeba się za każdym razem logować. Przynajmniej z mojego stanowiska komputerowego.
sizer napisał(a):Mnie się tamto bardziej podobało! Zesztą nie wiem czemu ale po włączeniu forum trzeba się za każdym razem logować. Przynajmniej z mojego stanowiska komputerowego.

nie uswiadczylem tego dyskomfortu
nie wiem, czy jestem, czy się odbywam
Dzieje się tak po wyłaczeniu komputera i gdy spowrotem włącze to trza się logować.
Wcześniej tego nie było, troche przesadziłęm że po wyłączeniu forum... Smile ale z wyłaczeniem kompa niestety prawda
POzdrawiam
Sprawdź ustawienia cookies. Może masz ustawione by ich nie akceptował. Zaznczasz przy logowaniu, by logował stale?
Armagedda, i tak będzie niebieskie Big Grin
Hmmm Gdzie ja mogę włączyć zeby mnie odrazu logowało... zaznaczam ciągle taki mały kwadracik przy logowaniu ale nie wiem czy on oznacza właśnei to czy bezpieczne logowanie... a i cookies nie umiem pierdułka ustawić Big Grin
sizer - wejdż przez logowanie to na górze i tam zaznacz, żeby Cię logował zawsze Wink

a niebieskie będzie - w nowym roku Wink
Wielkie dzięki Big Grin powinno zadziałąć... hihi Niebieskie nie jest na gwałt potrzebne troche odmiany nie zaszkodzi Smile
To powiedz czy podziałało... ale u mnie to była metoda - bo miałam ten sam problem Wink

To odmiana będzie przez tydzień :lol: ale mnie się już nie podoba ta odmiana Sad
dobrze a teraz kochani forumowicze powiedzcie jak radziliscie sobie wobec braku dostepu do forum i jak to mawiał Kłapouchy "Wymiany Myśli"???
Tongue Tongue Tongue
Nobody expects the Spanish Inquisition!
Działa :!: Big Grin "wszystkie drogi teraz moje" Big Grin
Wielkie dzięki!
Pozdrawiam :wink:
Informacja dla posiadaczy Firefoxa i Opery - szybkie cytowanie działą też i w tych przeglądarkach
Artur napisał(a):Informacja dla posiadaczy Firefoxa i Opery - szybkie cytowanie działą też i w tych przeglądarkach

no właśnie.. to cieszy.. jak ma coś nie działać to pod IE, w końcu sami się o to proszą ;-)
I pamiętaj - bo dana Ci pamięć:
Nie kłam sobie - a nikt ci nie skłamie.
mam takie pytanie, zżrera mnie niecierpliwość i tylko pytam kiedy wróci stary wystrój, wiem ze potzrba czasu itd, ale tylko pytam.
to niestety nie zależy od nas. próbowaliśmy zrobić (a właściwie przerobić) skórkę taką, jak byla poprzednio, ale niestety - przekroczyło to nasze umiejętności Wink