Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Śwęta Bożego Narodzenia
Z okazji nadchodzących świąt Bożego Narodzenia chciałbym życzyć Wam wszystkim zdrowia, szczęścia, radości, miłego spędzenia czasu w rodzinnym gronie i wymarzonych prezentów pod choinką.
Życzę przede wszystkim Arturowi i ann - aby forum i strona dalej prężnie się rozwijały i aby nie było problemów, życzę powodzenia w życiu osobistym, (na magisterce Big Grin ) oraz wszystkim użytkownikom tego forum jeszcze raz wszystkiego naj naj naj!!!! WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Petrvs

Myślę że możecie zamieszczać tu swoje życzenia Big Grin
To i ja pozwole sobie złożyć Wam wszystkim życzenia wielu cipłych, rodzinnych chwil w te Święta, cennych (nie znaczy drogich Wink ) prezentów, szczerych uśmiechów przy wigilijnym stole, karpia z ośćmi...(bo co to za karp bez ości Wink ), zapachu prawdziwej choinki (mimo to, ze za 4 dni zacznie się z niej potwornie sypac igliwie), prawdziwych wzruszeń i nie mniej prawdziwych radości...słowem wszytkiego co tworzy święta świętami Smile
::newyear::
"Przed wszystkim cofaj się przezornie,
Nic nie jest tym, czym miało być.
Groźne - co zdaje się bezbronne,
Siła się umie w słabym skryć."
Bałwana ze śniegu. Mniej życia w biegu. Tyle radości ile karp ma ości. Beczkę wina wiadro wódkiby utopić wszystkie smutki.. Sto całusów na dodatek żeby smaczny był opłatek Tongue. życzę wam JA Smile Smile Smile
Pozdrawiam
"za oknem nic nie ma,
więc trzymam się ciebie rękami obiema,
by wiedzieć że chociaż ty jesteś"
Kate tak pięknie napisała życzenia, że natychmiast korzystam i jeśli wolno podczepiam się pod nie. Życzę Wam tegoż, tegoż i jeszcze raz tegoż (choć nie wiem, czy pomiędzy „cip” i „łych” nie powinno być przecinka?)
Już mnie ubiegł Michal, ale też ładnie, wiec i pod to się podczepiam bez wahania.
W zwiazku z tym, że moje rzyczenia zniszczyły by swą estetyka doychczasowe, które są jekże piękne, pozwalam sobie podczepić się pod poprzednie. Rzyczę Wam Wszystkim takich Świąt jakie sobie wymarzyliście Big Grin
Yet we lost though, again...
Ja równierz się przyłanczam! Wszystkim forumowiczom życze wszystkiego naj! żeby mieli to co chcą i żeby działo się to co chcą!! To co sobie zamarzą!
gorace pozdrowienia!!
Ło matulu.... "rzyczenia", "równierz się przyłanczam" :lol: . Ludzie!!!
Wszystkiego kaczmarskiego Kochani na Święta! I taki żartobliwy wierszyk w prezencie:

Głosem karpia

Skarpił się karp nad swym ciężkim losem
bo wigilii czas już nadchodzi
czy mnie trafią szybkim ciosem
na balkonie będą mrozić ?

Ci mnie prądem poczęstują
inni znowu chcą utopić
tych sadystów obserwuję
bo trafiają się idioci

Tak serduszka czułe mają
każdy boi się mnie zabić
i dlatego wymyślają
jak tu życia mnie pozbawić

Taka żywi mnie pogarda
skurczybyka kawał będę
i oprawcom stanę w gardłach
mułem śmierdząc na potęgę

Schrzanić mogę wam te święta
byście czasem nie myśleli
żem ja tylko chwalipięta
jak wygarnę...
o północy - mogę się ośmielić
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Wszystkim forumowiczom ze szczególnym uwzględnieniem Adminów*), spokojnych, zdrowych i cieplutkich świątecznych chwil pod pachnącą choinką i odrobiny wytchnienia w Nowym Roku, a wora pieniądzorów takoż. :*

*) trochę wazeliny muszę zastosować, bo ostatnio rzadko tu zaglądam :wink:
Zbychu...to co pomiędzy "cip" i "łych" stać powinno pozostawiam indywidualnej inwencji trórczej czytających Wink
"Przed wszystkim cofaj się przezornie,
Nic nie jest tym, czym miało być.
Groźne - co zdaje się bezbronne,
Siła się umie w słabym skryć."
Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.
wszyscy życzą miłych, ciepłych i RODZINNYCH świat a mi się zapowiadają takie że szkoda gadać, a wszystko przez światełka które miały wisieć na balkonie, tego kto wymyślił rozwieszanie łańcuchów lampek wszędzie gdzie tylko sie da to ja bym żywcem pogrzebał
Pachnącej lasem choinki
Na stole karpia i szynki
Wesołych kolędników
Podarków bez liku
Sexu na śniegu
Mniej życia w biegu
Duzego bałwana
W Sylwestra zabawy do rana
zycze niezapomnianej nocy z chrystusem w lozku i zebyscie sie karpiem zadlawili
teutatesie, ile mozna sobie zyczyc jakichs pierdol, ktore i tak sie nie spelnia, po co robic sobie nadzieje na lepszy dzien, skoro i tak stanie sie to, co stac sie ma?
zyczcie sobie wesolych swiat, lampek na scianach, ubranych choinek, milych slowek, gadajacych zwierzat, dwunastu potraw, rodziny udajacej ze sie kocha raz do roku i smacznego oplatka.
A gdzie w tym wszystkim schowal sie Bog i prawdziwa wiara?
W plastikowej figurce, za szybką, w sklepie z dewocjonaliami.

:drunk:
nie wiem, czy jestem, czy się odbywam
blash,blash,...Wink

[ Dodano: 2005-01-12, 02:09 ]
komu wesoŁO byŁO, nie powiem
>!!!! WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
lub WIELKIEJ NOCY
Julian kalendarz chce razem z prekolumb'a kalendarzem współżyć Smile

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości