Liczba postów: 30
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Minął rok 2007. Niestety nie wszystko się udało. Zacznę od minusów.
1. Użytkownik Jakub M. przytył bardzo i o mało nie doprowadziło to do tragedii w Jamie Michalikowej. Mianowicie w czasie jego występu urwał się jeden z żyrandoli i spadł między, na szczęście, nielicznie zebranych widzów razem z "artystą"... i naraził tym samym na straty finansowe właściciela tejże jamy, Jana Apolinarego.
2. Zbyt rzadkie występy tria "Bez Lutra" - urocza użytkowniczka Partycja + użytkownik Kraśny +Kraśny (studia na 2 fakultetach). Dlaczego zrezygnowaliście ze śpiewania "Pamelo żegnaj" i "Batumi"?
3. Natomiast zżerany zazdrością użytkownik Luter sam postanowił założyć trio, o nie do przetłumaczenia, japońskiej nazwie Czio-mi w skład którego weszli:
uż. Jakub M.
uż. Pils
Z przecieków warszawskich wiem, że z tria powstał kwartet, ponieważ dojdzie uż. Jarosław Potocki, który porażał forumowiczów eleganckim stylem i fajerwerkami intelektualnymi
Bądźmy jednak sprawiedliwi. Były też pozytywy:
1. Ładnie i bezpretensjonalnie zorganizowane 60 urodziny legendarnego kompozytora i akompaniatora Mistrza Z. Łapińskiego.
Panie Zbigniewie, najlepsze życzenia szybkiego powrotu do zdrowia !!!
2. Zawsze - gdziekolwiek sie pojawili, czy to Wrocław, Łódź, czy Kraków, na wysokim poziomie koncerty Tria Łódzko-Chojnowskiego. Serdeczne gratulacje !!!
3. Świetna organizacyjnie i pełna zaangażowania, w trosce o jak najczęstsze interpretacje piosenek Mistrza JK, praca uż. Simona z Wrocławskiego Salonu JK. Gratulacje i podziękowania !!!
4. Rzadka, ale rzeczowa i ciekawa korespondencja użytkowników z Krakowa : Grabi i Szymona. Proszę w 2008 roku o częstszą obecność. Z góry dziękuję i pozdrawiam !!!
5. Specjalne wyróżnienie za postępy w wykonywaniu utworów Mistrza dla uż. Elessara z Bielska. Było dobrze, miejscami świetnie. Tylko tak dalej trzymać !!!
Wszystkim Użytkownikom życzę wszystkiego dobrego w roku 2008,
Z poważaniem,
Menda1974
Liczba postów: 2,306
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
menda1974 napisał(a):Ellesara z Bielska Błagam, mój nick przez jedno "l" i dwa "s"
Dziękuję za wyróżnienie
"In the city od blinding lights..."
--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Elessarze przepraszam i życzę wszystkiego dobrego.
Poprawiłem.
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
No, a ja? Dobrze, że byłam wszędzie, gdzie mogłam, czy powinnam tylko w Warszawie?
Bo nie wiem! ;(
A Kuba nie przytył, co najwyżej żyrandole są do d...y zamontowane!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Liczba postów: 1,018
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Kuba nie przytył a wydostojniał :wow:
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
Liczba postów: 1,532
Liczba wątków: 163
Reputacja:
0
dzikakaczka napisał(a):Kuba nie przytył a wydostojniał :wow: Chwila, czy wy wiecie, o którego Kubę chodzi?
"Chude Dziecko"
Liczba postów: 2,038
Liczba wątków: 68
Reputacja:
0
berseis13 napisał(a):Chwila, czy wy wiecie, o którego Kubę chodzi? menda1974 napisał(a):Użytkownik Jakub M. dziesięć liter
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
berseis13 napisał(a):Chwila, czy wy wiecie, o którego Kubę chodzi? Rozpruwacza!
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 1,532
Liczba wątków: 163
Reputacja:
0
jodynka napisał(a):berseis13 napisał(a):Chwila, czy wy wiecie, o którego Kubę chodzi? menda1974 napisał(a):Użytkownik Jakub M. dziesięć liter Tak tak, ale sądząc po Waszych odpowiedziach na pierwszego posta, pomyślałam że chyba WY nie do końca wiecie.
"Chude Dziecko"
Reputacja:
0
berseis13 napisał(a):że chyba WY nie do końca wiecie. myslę, że użytkownik k tego posta Ci nie odpuści i podsumuje go celnie.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Liczba postów: 2,038
Liczba wątków: 68
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):myslę, że użytkownik k tego posta Ci nie odpuści i podsumuje go celnie. ...ale Ty go i tak nie przeczytasz?
Reputacja:
0
jodynka napisał(a):...ale Ty go i tak nie przeczytasz Nie no, jak będzie krótki to przeczytam. O ile oczywiście dział Ciekawostki jest jednym z trzech, w których k pisuje.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Liczba postów: 3,456
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
menda1974 napisał(a):Natomiast zżerany zazdrością użytkownik Luter Widzę, że w ramach podsumowania minionego roku "najeżdżasz'' na innych, co nie służy dyskusji.
Poza tym myślę, że Luter to porządny facet, a jeżeli postanowił założyć WŁASNY zespół to nie musi to być 'negatyw'.
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
menda1974 napisał(a):4. Rzadka, ale rzeczowa i ciekawa korespondencja użytkowników z Krakowa : Grabi i Szymona. Proszę w 2008 roku o częstszą obecność. Z góry dziękuję i pozdrawiam!!! Domyślam się, Mendo1974, że Szymona bardzo dobrze znasz.
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Luter napisał(a):Domyślam się, Mendo1974, że Szymona bardzo dobrze znasz. A Cnego Słomczysia jeszcze lepiej.
Reputacja:
0
Zbrozło napisał(a):Widzę, że w ramach podsumowania minionego roku "najeżdżasz'' na innych, co nie służy dyskusji. Tak! Zbryzło ma rację, Mendo! Oczywisty fakt jest taki, że twoje podsumowanie roku jest zdecydowanie za mało obiektywne i z tej racji, jak powiada klasyk, "dyskutowac z nim nie podobnna"
Zbrozło napisał(a):Poza tym myślę, że Luter to porządny facet, No pewnie! Luter to klawy gość
Zbrozło napisał(a):a jeżeli postanowił założyć WŁASNY zespół to nie musi to być 'negatyw'. Jacha! LuterBand grają zajefajną klimatyczną muzę.
Luter napisał(a):Domyślam się, Mendo1974, że Szymona bardzo dobrze znasz. Lutrze, wyzwól się ze swojej obsesji śledzenia faktycznych osobowości innych użytkowników. Nie jest wazne, kto kogo zna w realu, kim jest, gdzie mieszka, z kim się lubi.
Zawsze, gdy próbujesz takich związków dociekać, jak wiemy, na dobre Ci to nie wychodzi.
Lutrze, uświadom sobie wreszcie, że nie jest ważne, KTO pisze! Ważne CO pisze! A Menda pisze przecież "oczywistą prawdę" Tak samo w poezji. Recenzja nie może być uzależniona od tego, kto pisze wiersz. Jeśli Jacek Kaczmarski napisałby zły wiersz, musiałbyś ten wiersz skrytykować - niestety.
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Lutrze, wyzwól się ze swojej obsesji śledzenia faktycznych osobowości innych użytkowników. Nie jest wazne, kto kogo zna w realu, kim jest, gdzie mieszka, z kim się lubi.
Zawsze, gdy próbujesz takich związków dociekać, jak wiemy, na dobre Ci to nie wychodzi. No, wychodzi mi to na złe! Straszne męki z tego powodu przechodzę! Jaki Ty jesteś mądry facet, Pawle!
Paweł Konopacki napisał(a):Lutrze, uświadom sobie wreszcie, że nie jest ważne, KTO pisze! Ważne CO pisze! Pawle, Twoje rady są bezcenne! Dziękuję!
Paweł Konopacki napisał(a):A Menda pisze przecież "oczywistą prawdę" I znów trafiasz w dziesiątkę, geniuszu! Menda pisze samą prawdę.
Paweł Konopacki napisał(a):ak samo w poezji. Recenzja nie może być uzależniona od tego, kto pisze wiersz. Jeśli Jacek Kaczmarski napisałby zły wiersz, musiałbyś ten wiersz skrytykować - niestety. Zapomniałeś dodać, że zasada ta nie dotyczy Paci. Jeśli ona napisze zły wiersz, wtedy krytyka jest przejawem kabotyństwa, złej woli, głupoty i nizinnego pochodzenia. Pawle, jesteś naprawdę miły i mądry facet!
Reputacja:
0
Luter napisał(a):Pawle, jesteś naprawdę miły i mądry facet! eee, Luter, takie docinki to były fajne 4 lata temu. Nuda....
t
|