Liczba postów: 4
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
BARDZO poszukuję książki Jacka Kaczmarskiego pt. Ale źródło wciąż bije, ludzie, jestem wielkim fanem Jacka pracę maturalną pisałem o nim na 100% a teraz zamierzam magisterską, błagam, jeśli ktoś ma tą książkę, niech mi ją odsprzeda to bardzo dla mnie ważne ! odezwijcie się proszę na PW.
Pozdrawiam
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Ale pracę magisterską możesz napisać nie mając tej książki. Poza tym masz jeszcze trochę czasu (chyba, że piszesz w tym roku), więc może wyjdzie kolejne wydanie do tego czasu.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Reputacja:
0
Z tym że mi CHOLERNIE zależy na tym wydaniu, praca jeszcze nie w tym roku, ale już chciałem zacząć pisać a z książką pisałoby mi się lepiej, należę do ludzi którzy na komputerze czytać nienawidzą ... po prostu bardzo mi na tym zależy, proszę kogoś kto byłby skłonny sprzedać o kontakt na pw
Liczba postów: 963
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
mikael88 napisał(a):jeśli ktoś ma tą książkę, niech mi ją odsprzeda Strasznie mi się to podoba , coś mi się wydaje, że prędzej upolujesz na allegro.
[i]Nawet drzewa próchnieją przedwcześnie
A przecież istnieją - bezgrzesznie.[/i]
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Dla ułatwienia dodam, że też bym nabyła!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
gosiafar napisał(a):Dla ułatwienia dodam, że też bym nabyła! Jak i z połowa forumowiczów pewnie (druga już ma )
Pozdrawiam
Zeratul
P.S. Niestety z tej pierwszej połowy :agent:
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Reputacja:
0
No niestety ciężka sprawa z tą książką, ale u mnie jest tak że mogę spokojnie przepłacić ^^ za bardzo mi zależy ^^
Pozdrawiam
Liczba postów: 963
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
mikael88 napisał(a):przepłacić to może być słowo klucz , pod warunkiem co Ty przez nie rozumiesz. Słyszałeś, że O Aniołach innym razem poszło ostatnio chyba za 520 PLN.
[i]Nawet drzewa próchnieją przedwcześnie
A przecież istnieją - bezgrzesznie.[/i]
Liczba postów: 768
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
A ja mam i nie oddam
pozrawiam
Liczba postów: 192
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Oj, a czy masz pojęcie po ile ta książka "chodzi"?
i na prawdę do magisterki masz czas
ps. wiadomo coś o wznowieniu?
pozdrawiam
Liczba postów: 1,284
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
raven87 napisał(a):Oj, a czy masz pojęcie po ile ta książka "chodzi"? Jakieś pół roku temu poszło za około 600 zł. Taniej wyjdzie sciagnąć teksty ze strony i wydrukować (nawet oprawić).
To jest wersja dla tych, którzy bardzo chcą, a średnio ich stać. np: Khamul ma coś takiego.
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Torrentius napisał(a):średnio ich stać. np: Khamul To się kolega ucieszy.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
mikael88 napisał(a):praca jeszcze nie w tym roku, ale już chciałem zacząć pisać Cytat:Wiek: 19
Mały OT... Nie za szybko? :O
NMSP
Reputacja:
0
ani odrobinkę, zwłaszcza że jak napisze teraz to potem będę miał spokój jak inni się męczyć będą ;>
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
mikael88 napisał(a):ani odrobinkę, zwłaszcza że jak napisze teraz to potem będę miał spokój jak inni się męczyć będą ;> Tylko, żeby Ci przyszły promotor tematu nie odrzucił :lol:
A tak poważnie - wrzuć na luz. Na którym Ty roku jesteś?
Liczba postów: 935
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
ann napisał(a):Tylko, żeby Ci przyszły promotor tematu nie odrzucił A co tam promotor!? Kto by się przejmował? Chłopak umiał napisać maturę, to i pracę magisterską zaraz napisać będzie umiał. A jeśliby przypadkiem nie dostał absolutorium albo nie znalazł zainteresowanego promotora, to ich strata! Pracę napisać może i tak!
A strażak także był Sam
Liczba postów: 470
Liczba wątków: 21
Reputacja:
0
O, i będzie można nazwać go magistrem z woli, tudzież pragnienia Wzruszająca postawa ;(
Żydowinem być mi raczej,
Gdy mianuje mnie Polaczek...
|