Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Piwnica - wyjaśnienie
Niniejszym, chciałbym przeprosić Trio Ł-Ch za insynuacje jakich dopuściłem się w ciągu ostatnich kilku dni w kwestii organizacji środowego koncertu w Piwnicy pod Baranami.
Tym samym, chciałem oświadczyć, iż nie prowadziłem żadnych rozmów z organizatorem krakowskiego koncertu. Także, zarzuty o braku otwartości czy ugodowości względem tego nieszczęsnego występu, są zupełnie nietrafione. Dzisiaj jedynie zostało mi osobiście potwierdzone to, że osoba kontaktująca się bezpośrednio z organizatorem koncertu, sama zadecydowała o tym, że nie wystąpimy w Piwnicy. Szkoda tylko, że bez konsultacji z resztą naszego zespołu, co pociągnęło takie a nie inne przykre konsekwencje. No i to chyba tyle. W tym momencie, pozostaje mi jedynie żałować, że tak to wszystko wyszło, no i raz jeszcze przeprosić wszystkich tych, którzy poczuli się urażeni zarzutami, na które sobie pozwoliłem w tych jakże niefortunnych okolicznościach.
Odpowiedz
Nie wiem czy był sens to pisać. W końcu Mędrzyckiemu i Lutrowi zawsze chodzi tylko o to, by oczernić Konopackiego.
Odpowiedz
Luter napisał(a):Nie wiem czy był sens to pisać.
Jakiś sens był, w końcu otrzymał Kuba już 11 piw... Smile
Lutrze wrzuć na luz Smile
Pozdrawiam
Odpowiedz
Luter napisał(a):Nie wiem czy był sens to pisać
Na szczęście autor nie miał takich wątpliwości. A 10 osób ów brak wątpliwości podziela.
To ci powinno dać do myślenia, Lutrze.
Luter napisał(a):W końcu Mędrzyckiemu i Lutrowi zawsze chodzi tylko o to, by oczernić Konopackiego.
Hola, hola! Chyba się trochę zapędziłeś, kawalerze? Bądź uprzejmy nie stawiać się na równi z tymi, dla których słowo "przepraszam" nie jest brzmiącym pusto lub formułowanym z przyczyn całkowicie koniunkturalnych, frazesem.
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Niniejszym, chciałbym przeprosić Trio Ł-Ch
Chyba miło iż Kuba umie przyznać się do błędu [:

[ Dodano: 10 Grudzień 2007, 23:31 ]
Luter napisał(a):W końcu Mędrzyckiemu i Lutrowi
Hyh, poznałam Lutra jako miłego człowieka (na żywo) i widzę że inaczej zachowuje sie na forum a inaczej się z nim rozmawiało...
Paweł Konopacki napisał(a):Hola, hola! Chyba się trochę zapędziłeś, kawalerze? Bądź uprzejmy nie stawiać się na równi z tymi, dla których słowo "przepraszam" nie jest brzmiącym pusto lub formułowanym z przyczyn całkowicie koniunkturalnych, frazesem.
Kubo! Nie warto sie przejmować! Uważam że niektórych nie powinno się nawet upominać bo i tak nic to nie da- a szkoda...
[i][b][color=#FF40BF]"Żyjemy w wolnym kraju i człowiek ma prawo być łajdakiem, jeżeli tak mu się podoba!"[/color][/i][/b]
Odpowiedz
Serenellen napisał(a):Hyh, poznałam Lutra jako miłego człowieka (na żywo) i widzę że inaczej zachowuje sie na forum a inaczej się z nim rozmawiało...
A to czytałaś? <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?p=124943#124943">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/view ... 943#124943</a><!-- m -->
Paweł Konopacki napisał(a):Panowie Luter i Mędrzycki zarzucają nam od zawsze to co sami by bez skrępowania zrobili (zwłaszcza nam) i co zresztą robili.
Paweł Konopacki napisał(a):Przemku, dziękuję za post. Precyzyjnie, celnie i krótko. Dokładnie o to chodzi. To znaczy o to chodzi w sprawie - a nie Panom Lutrowi i Mędrzyckiemu. Im chodzi o coś zupełnie innego, choć z drugiej strony chodzi im przecież zawsze o to samo.
Paweł Konopacki napisał(a):Hola, hola! Chyba się trochę zapędziłeś, kawalerze?
Rozumiem zatem, że ta ostatnia Pańska uwaga dotyczy samego siebie. No cóż, można i tak...
Odpowiedz
Chciałam przeczytać ale pojawiła się tabliczka: "Taki post lub temat nie istnieje, być może został przed chwilą usunięty, wróć i spróbuj ponownie"
[i][b][color=#FF40BF]"Żyjemy w wolnym kraju i człowiek ma prawo być łajdakiem, jeżeli tak mu się podoba!"[/color][/i][/b]
Odpowiedz
OLI napisał(a):Jakiś sens był, w końcu otrzymał Kuba już 11 piw... Smile
Lutrze wrzuć na luz Smile
Gdybyś uważniej czytał, zwróciłbyś uwagę, że wśród tych jedenastu wówczas piw dla Kuby było też jedno ode mnie. Nie dało Ci to do myślenia, że może mój post był ironią? Ironią w związku z tym, że cokolwiek ja czy Kuba napiszemy, dla Pawła i tak pozostaniemy... (tu oszczędzę cytowania karczemnych awantur). Zauważ, że (nawet po wyjaśnieniach Kuby) Paweł za swoje skatologiczne porównania do dziś nie przeprosił. Ciekaw jestem jak Ty byś się czuł, gdybyś został obiektem tego typu porównań (w dodatku głoszonych z gwarancją bezkarności ze strony osób odpowiedzialnych za forum).
Mnie jest z powyższych powodów przykro, więc pozwoliłem sobie na małą uszczypliwość. Czy to jest naprawdę aż tak trudne do odczytania?

Dość niezręcznie tłumaczyć takie oczywistości, ale jak trzeba to trzeba.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich, którym bliskie sercu jest dobre imię TŁCh i w związku z tym cieszących się z przeprosin Kuby, a którym jest jednocześnie wszystko jedno, że ktoś inny stał się obiektem skatologicznych porównań,

Krzysztof Nowak.
Odpowiedz
Krzysztofie, zapewniam Cię, że zauważyłem, że jedno z postawionych, teraz już 18 piw jest od Ciebie. Odebrałem Twojego posta jako ironię, jednak moim zdaniem niepotrzebną. Pisząc o "luzie" chciałem zauważyć, że według mnie nieco za bardzo podniecacie się tym wszystkim. Ktoś coś napisał, ktoś coś powiedział, wyszeptał, napisał w formie sms-a. Mnie to mało boli, wnoszę o młodzieżowy "luz"- ja na zaczepki nie reaguję i mi z tym dobrze. Zarazem nie odbieram pozdrowień, bo nie uznaję, żeby były skierowane do mnie. A nawet jak były to nie zaliczam siebie do przedstawicieli docelowej grupy.
Pozdrawiam za to Ciebie Krzysztofie.
Łukasz Śledziecki
Odpowiedz
OLI napisał(a):ja na zaczepki nie reaguję i mi z tym dobrze
Pewnie, bo ja Cię - nie wiedzieć czemu - bronię... Big Grin
Robię za goryla, czy co... ;(
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
Luter napisał(a):Pozdrawiam serdecznie wszystkich, którym bliskie sercu jest dobre imię TŁCh i w związku z tym cieszących się z przeprosin Kuby, a którym jest jednocześnie wszystko jedno, że ktoś inny stał się obiektem skatologicznych porównań,
Ano, właśnie.
Dla mnie najważniejszym jest fakt, że kogoś kogo osądziłem przedwcześnie, okazał się być bezsensownym oczernieniem. A czy to jest Trio Ł-Ch, czy Dupa P-N, to nie ma najmniejszego znaczenia. W tej sytuacji, zachowałbym się podobnie w stosunku do kogokolwiek, kogo niesłusznie zdarzyło mi się osądzić.
Odpowiedz
OLI napisał(a):Jakiś sens był, w końcu otrzymał Kuba już 11 piw...
No widzisz ile to się piw dostaje za przeproszenie Konopa?! Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości