Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podwójnie kaczkowy OT z koncertów
Oświadczam, że zgłosiłem powyższe dwa posty do administracji, jako bezsensowne i nic nie wnoszące do wątku.
Śmiem twierdzić, że Zeratul oraz Michałf bez polskich znaków, nadużywając swoich moderatorskich uprawnień, piszą bezsensowne posty i nabijają liczniki, pewni że GTW nie zareaguje na to ohydne nadużycie!!
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
Odpowiedz
dzikakaczka napisał(a):Oświadczam, że zgłosiłem powyższe dwa posty do administracji, jako bezsensowne i nic nie wnoszące do wątku.
Śmiem twierdzić, że Zeratul oraz Michałf bez polskich znaków, nadużywając swoich moderatorskich uprawnień, piszą bezsensowne posty i nabijają liczniki, pewni że GTW nie zareaguje na to ohydne nadużycie!!
Grabisz sobie dzikakaczko, oj grabisz Tongue

Pozdrawiam
Zeratul

P.S. Ale może nie róbmy OT jednak?
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
Zeratul napisał(a):Ale może nie róbmy OT jednak?
a czemu nie? mi się podoba Wink
dzikakaczka napisał(a):drugi! (dzieci neostrady)
regulamin 2.7 napisał(a):Nie nabijaj sobie na siłę licznika pisząc bezsensowne lub nic nie wnoszące posty typu sama emotka, znak zapytania czy jedno słowo.
a ja uważam, że treść posta Dzikiej Kaczki nie podlega pod ten punkt regulaminu, gdyż wnosi coś do dyskusji. Big Grin
A wnosić może dwie rzeczy:
-że neostrada działa tak szybko i jest taka fajna, że każdy użytkownik forum powinien się natychmiast po nią udać, żeby następnym razem móc wyprzedzić Kaczkę na liście obecności,
-dać do myślenia - jakże to było kiedyś, kiedy nie było neostrady... w ogóle nie mogliśmy się wpisywać na listy obecności...
Wink
Odpowiedz
Zeratul napisał(a):Grabisz sobie dzikakaczko, oj grabisz Tongue
:wow:
Aby nie robić wodnego pająka i nie nabijać sobie licznika adremuję:
Powodzenia chłopaki, dajcie z siebie wszystko i do zobaczenia!
Jednocześnie zaznaczam, że pisanie postów w kolorze tła nie jest niezgodne z regulaminem, więc: i tu trzeba wstawić cytat z jednego skecza...
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
Odpowiedz
ta jest! dobrze gada lamus!
ja też będę, czwarty! uuu! dzieci neostrady górą!
precz z zakazami na forum! czcionka w kolorze tła rulezzzzzzz!
:lol:
:rotfl:
:poklon:
:wow:
dzień bez emotikona jest dniem straconym!
Odpowiedz