Liczba postów: 768
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Według mnie, gdyby koszulka posiadała datę nie utraciłaby swojej uniwersalności. Po prostu podkreślałaby, że wspólnie spotkaliśmy się w Kołobrzegu w 2008 roku. Noszenie jej w latach następnych tylko zyskiwałaby na wartości. Ja pamiętam moją koszulkę Kultu 2002  Bardzo mnie cieszyło, gdy każdy miał z 2005 albo 2006 a ja "nestor" 2002 
Ogólnie mi to wisi czy data będzie czy nie
pozdro
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Ale przy obecnym (bardzo fajnym) projekcie nie ma za bardzo miejsca na daŧę...
Miałoby to jeszcze sens, gdyby na koszulce występował np. napis "Nadzieja" (wtedy -> "Nadzieja 2008"), ale teraz?
Kuglarze 2008?
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl">www.kaczmarski.art.pl</a><!-- w --> 2008? 
Przecież to absurd (na plecach, ze zrozumiałych względów, nie powinno być innych numerów niż te "meczowe" - zresztą tam też data nie pasuje)
Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Reputacja:
0
Zgadzam się Zeratulu. Ja nie rozpatrywałem tego od strony pragmatyczno-technicznej, lecz ideologicznej albo po prostu napisałem, co mi serce mówi
Liczba postów: 563
Liczba wątków: 41
Reputacja:
0
lodbrok napisał(a):Jeśli to możliwe proszę Cię reuterze o bieżącą informację czy będziesz w Kołobrzegu obecny. Z przyjemnością informuję, że będę obecny* na Festiwalu i na meczu, wyposażony w odpowiedni sprzęt bramkarski i niezłą formę  Czy za koszulki można wpłacać w Kołobrzegu, prosto do nadziei?
* z mamą
The only thing I knew how to do
Was to keep on keepin' on
Like a bird that flew
Reputacja:
0
reuter napisał(a):lodbrok napisał(a):Jeśli to możliwe proszę Cię reuterze o bieżącą informację czy będziesz w Kołobrzegu obecny. Z przyjemnością informuję, że będę obecny* na Festiwalu i na meczu, wyposażony w odpowiedni sprzęt bramkarski i niezłą formę Czy za koszulki można wpłacać w Kołobrzegu, prosto do nadziei? Uż. reuter - cieszymy się z Twojej zapowiadanej obecności na tegorocznej Nadziei - mógłbyś jednak zadać sobie trud prześledzenia niniejszego wątku zanim się w nim wypowiesz 
Koszulkami w tym roku zajmuje się użytkownik "ja"
Pozdrawiam
Zeratul
Reputacja:
0
Zeratul napisał(a):mógłbyś jednak zadać sobie trud prześledzenia niniejszego wątku zanim się w nim wypowiesz Jacek Kaczmarski napisał(a):Kajam się i obiecuję poprawę
Like a bird that flew
Liczba postów: 119
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
reuter napisał(a):Z przyjemnością informuję, że będę obecny* na Festiwalu i na meczu, wyposażony w odpowiedni sprzęt bramkarski i niezłą formę No w końcu będziemy mieć bramkarza  cieszy mnie to bardzo  , a jak forma innych "Kuglarzy" ? prawdopodobnie w tym roku czeka nas jeszcze trudniejsze spotkania bo drużyna Fundacji z roku na rok jest coraz mocniejsza , ale myśle że damy radę . pozdrawiam
"Jednego nikt mi nie odbierze Ja jestem JA JA JA"
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Zico napisał(a):drużyna Fundacji z roku na rok jest coraz mocniejsza A czy ktoś postawił tą skrzynkę "Ręce boga"?
Zico napisał(a):myśle że damy radę . No, jeśli będziesz grał tak intensywnie, jak uciekałeś przed podrzucaniem w górę, to mam pewność, że tak! :rotfl:
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Reputacja:
0
Liczba postów: 3,654
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
Zico napisał(a):Nie wiem czy wogóle będe grał Czy ktoś już zgłosił post Zico do AA?
Zico napisał(a):jak forma innych "Kuglarzy" ? Moja dużo lepiej niż ostatnio
Reputacja:
0
Zico napisał(a):Nie wiem czy wogóle będe grał   Będziesz, będziesz! Bo jak nie - to zagram za Ciebie!
Mam nadzieję, że już Cię odpowiednio wystraszyłam! :rotfl:
Reputacja:
0
Zico napisał(a):jak forma innych "Kuglarzy" ? Moja jak zwykle 
A pewnie i gorsza, bo czekają mnie chyba wakacje przed kompem :agent: :'
Pozdrawiam
Z.
Reputacja:
0
gosiafar napisał(a):Będziesz, będziesz! Bo jak nie - to zagram za Ciebie! No to mam zastępce w razie czego  gosiafar trzymam za słowo
Reputacja:
0
Zico napisał(a):gosiafar trzymam za słowo  Będzie na kogo zwalać, gdyby co!
Zico, bądź poważny! Ciebie nikt nie zastąpi!
Liczba postów: 2,038
Liczba wątków: 68
Reputacja:
0
Zico napisał(a):Nie wiem czy wogóle będe grał  że tak zacytuję majora Grossa z "Psów"
Cytat:nawet mi o tym nie mów, k*** mać!
Zico, nie rób nam tego... Lodbrok nie wie, czy będzie grać (a raczej nie będzie...), Ty nie wiesz - kluczowi gracze zaczynają nam się wysypywać...
Jeśli chodzi o moją formę - to kondycyjnie tak sobie, za to całkiem nieźle z trafianiem do bramki
Reputacja:
1
jodynka napisał(a):Lodbrok nie wie, czy będzie grać (a raczej nie będzie...) Jak to? Mam nadzieję, że to zasłona dymna. Nie chcę uchodzić za jakiegoś pesymistę, ale bez Zico i lodbroka nie mamy większych szans.
Liczba postów: 2,038
Liczba wątków: 68
Reputacja:
0
Alek napisał(a):jodynka napisał(a):Lodbrok nie wie, czy będzie grać (a raczej nie będzie...) Jak to? Mam nadzieję, że to zasłona dymna. no masz rację, chyba trochę nadinterpretowałam:
lodbrok gdzieś na 2 stronie wątku napisał(a):W Kołobrzegu zamierzam być, ale czy na boisku to zależy od tego czy zdrowie pozwoli. Alek napisał(a):Nie chcę uchodzić za jakiegoś pesymistę, ale bez Zico i lodbroka nie mamy większych szans. też się tego obawiam... :zly:
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Potwierdzam chęć posiadania koszulki "Kuglarzy", ale poproszę bez rocznika.
Reputacja:
0
Jeśli Was to jakoś pocieszy i uspokoi to ja zagram  Wczoraj w lidze wyjąłem karnego i ogólnie do przodu 
pozdrawiam
Liczba postów: 1,305
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
i jeśli to was pocieszy to powiem,że ja też bede grał :  )
[color=green][b],,Trzeba wciąż żywić nadzieje jakąś
wbrew sobie sobą żywić ją trzeba''[/b][/color]
Reputacja:
0
radziu_88 napisał(a):i jeśli to was pocieszy to powiem,że ja też bede grał : ) Tym razem poradzimy sobie z Wami bez ręki Boga
Pozdrawiam
Z.
Reputacja:
0
nie wiem co ma ręka do mnie akurat?
Liczba postów: 3,635
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
Rozumiem Radziu, że tym razem po naszej stronie
Plus Leonardo i Mach
Liczba postów: 2,726
Liczba wątków: 61
Reputacja:
0
reuter napisał(a):Z przyjemnością informuję, że będę obecny* na Festiwalu i na meczu zuch!  . Jeden problem mamy zatem z głowy.
jodynka napisał(a):Lodbrok nie wie, czy będzie grać Ano nie wie. Wszystko zależy od okresu rehabilitacji. W razie czego postawimy na młodzież  .
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Reputacja:
0
Oczywiście, w razie jeśli OLI pokaże na bramce klasę godną Artura B. istnieje jeszcze mozliwośc z reuterem na obronie - mam doświadczenie w kopaniu po kostkach i wybijaniu piłki, mówiąc kolokwialnie, na pałę
Like a bird that flew
Reputacja:
0
Oli jest niezastąpiony na stoperze i tutaj żadne roszady raczej nie są możliwe  .
Reputacja:
0
tmach napisał(a):Rozumiem Radziu, że tym razem po naszej stronie  No co Ty  przeciwko....
Ale forma leży,więc pewnie nie popsuje wam tyle krwi,ile rok temu^^
Reputacja:
1
Zgadzam się. Są trzy osoby niezastąpione u nas - OLI, lodbrok i Zico i bez któregokolwiek z nich będzie bardzo ciężko... A bez dwóch, prawie niemożliwe.
Reputacja:
0
Alek napisał(a):Są trzy osoby niezastąpione Ty nie bądź taki skromny. Dwie bramki kto strzelił w ubiegłym roku?
Reputacja:
1
Powinienem strzelić przynajmniej 4, a że nie strzeliłem, to była moja wina, a nie zasługa bramkarza. Ostoje drużyny nie pieprzą ponad połowy stuprocentowych sytuacji. Zresztą - wtoczyć piłkę do bramki jest dużo łatwiej niż ją dobrze rozgrywać w polu, dlatego uważam, że Ciebie, OLEGO i Zico nikt z osób, które dotychczas grały, nie jest w stanie zastąpić
|