Liczba postów: 2,038
Liczba wątków: 68
Reputacja:
0
Zeratul napisał(a):Jodynki chyba nawet nie trzeba pytać ależ oczywiście, że nie trzeba!
Wszystkie znaki na niebie i ziemi póki co wskazują, że na Nadziei będę. To oznacza, że jeśli nie złamię sobie nogi czy nie zrobię sobie innej krzywdy (u mnie to różnie... ) - lewa obrona jest moja
Elessar napisał(a):Ja myślałem o nowych koszulkach dla wszystkich ja też uważam, że ten pomysł jest rozsądny. Z chęcią kupiłabym drugą koszulkę. Choć te niebieskie bardzo mi się podobają! Ale po pierwsze - moja jest na mnie stanowczo za duża, a po drugie - trochę się sprała już... )
Zeratul napisał(a):Najtrudniej zresztą będzie przekonać Nadzieję a może ktoś inny się by podjął, jeśli Nadziejka nie da się namówić...?
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
jodynka napisał(a):Elessar napisał(a):Ja myślałem o nowych koszulkach dla wszystkich ja też uważam, że ten pomysł jest rozsądny. Z chęcią kupiłabym drugą koszulkę. Choć te niebieskie bardzo mi się podobają! Ale po pierwsze - moja jest na mnie stanowczo za duża, a po drugie - trochę się sprała już... ) Eee tam...
Bez sensu nowe - skoro stare ma już tyle osób - lepiej byłoby doprodukować tamtych (wtedy też mogłabyś sobie zamówić mniejszą :])
Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Liczba postów: 3,654
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
OLI napisał(a):Czy będziemy mieli naszych dotychczasowych zawodników? Ja rzecz jasna się stawię i choć nie chcę zapeszyć, to wszystko wskazuje, że w dużo lepszej piłkarskiej formie
Liczba postów: 236
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Na koszulkę piszę się napewno
Czy jest jakakolwiek szansa, że mogła bym dostać czerwoną? Proooooosze :wzruszony:
*-`-
W piłke pewnie nie pogram, bom asportowa, ale mogły byśmy z kłapo w zamian np. wykonać pokaz fireshow. Zawsze jest to miła atrakcja. Gdyby ktoś z organizatorów był zainteresowany takim pomysłem to jesteśmy do usług. )
"Umysł mam twardy jak łokcie
Więc mnie za to nie kopcie
Że rewolucja dla mnie to czerwone paznokcie"
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
OLI napisał(a):Wzorem lat ubiegłych zarezerwowaliśmy noclegi w internacie Zespołu Szkół im. H. Sienkiewicza, ul. 1 Maja 47. Cena za nocleg od osoby (za dobę) 22 zł.
Wszyscy chętni rezerwacją miejsc proszeni są o mail na adres: <!-- e --><a href="mailto:fundacja.jk@interia.pl">fundacja.jk@interia.pl</a><!-- e --> w terminie do 30 czerwca br. Prosimy o po- danie terminu rezerwacji, nazwiska i imienia oraz numeru tel. kontaktowego. Info miało być na stronie tylko jakoś nie było czasu zamieścić
OLI napisał(a):Czy będziemy mieli naszych dotychczasowych zawodników? Nas raczej nie będzie
scarlett napisał(a):Czy jest jakakolwiek szansa, że mogła bym dostać czerwoną? Proooooosze :wzruszony: Koszulki - o ile nic się nie zmieni - są niebieskie )
Reputacja:
0
ann napisał(a):Koszulki - o ile nic się nie zmieni - są niebieskie ) No wiem :niepewny: Ale musiałam spróbować )
Liczba postów: 1,706
Reputacja:
0
OLI napisał(a):Czy będziemy mieli naszych dotychczasowych zawodników? Ja mam zamiar pograć.
Liczba postów: 2,726
Liczba wątków: 61
Reputacja:
0
scarlett napisał(a):Czy jest jakakolwiek szansa, że mogła bym dostać czerwoną? Proooooosze Bez ekstrawgancji proszę :mur: . Tzn. jeśli ktoś bardzo chce np. koszulkę w kolorze beżowym to proszę bardzo, może ją sobie wykonać sam i paradować w niej przez cały festiwal, ale na pewno nie wejdzie w niej na boisko. Jeśli mecz się odbędzie (a wierzę, że tak), to gramy na pewno na niebiesko. Tradycja zobowiązuje.
W przypadku gdyby dorobienie koszulek nie było możliwe, każdy kto chce grać niech przywiezie ze sobą dowolną koszulkę, byle by była niebieska. W Kołobrzegu zamierzam być, ale czy na boisku to zależy od tego czy zdrowie pozwoli.
O ile pamiętam to na bramkę w tym roku deklarowała się nasza niespełniona nadzieja z zeszłego roku czyli reuter. Wspominał coś w jakimś temacie, że w tym roku jest szansa, że będzie.
A tak w ogóle, to proszę moderatorów o założenie tematu poświęconego tylko meczowi i ewentualnie koszulkom i przeniesienie doń, już wyprodukowanych postów.
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Reputacja:
0
OLI napisał(a):Ze strony Fundacji(nie wiem czy było już podawane na forum, bo ostatnimi czasy go nie czytam):
Wzorem lat ubiegłych zarezerwowaliśmy noclegi w internacie Zespołu Szkół im. H. Sienkiewicza, ul. 1 Maja 47. Cena za nocleg od osoby (za dobę) 22 zł.
Wszyscy chętni rezerwacją miejsc proszeni są o mail na adres: <!-- e --><a href="mailto:fundacja.jk@interia.pl">fundacja.jk@interia.pl</a><!-- e --> w terminie do 30 czerwca br. Prosimy o po- danie terminu rezerwacji, nazwiska i imienia oraz numeru tel. kontaktowego.
Termin, więc jest już nieco bliski.
Mam też parę pytań dotyczących festiwalu.(choć głównie, co do meczu) Czy ktoś wie, kto wykona Złoty Program?
Czy ktoś się pisze na zagranie w bramce drużyny Kuglarzy? Czy będziemy mieli naszych dotychczasowych zawodników? Ktoś wypada, ktoś nowy zgłasza akces do gry? Koszulki te same, co rok temu, bo dały radę i do teraz z dumą noszę mój trykot
Pozdrawiam
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Najprawdopodobniej Nadzieja nie zajmie się koszulkami forumowymi w tym roku...
Reputacja:
0
lodbrok napisał(a):Bez ekstrawgancji proszę :mur: . Tzn. jeśli ktoś bardzo chce np. koszulkę w kolorze beżowym to proszę bardzo, może ją sobie wykonać sam i paradować w niej przez cały festiwal, ale na pewno nie wejdzie w niej na boisko. Jeśli mecz się odbędzie (a wierzę, że tak), to gramy na pewno na niebiesko. Tradycja zobowiązuje. Spokojnie- napisałam przecież, że nawet nie będę grać Spytałam tylko czy jest taka możliwość...po prostu lubię czerwony :wstyd:
Reputacja:
0
scarlett napisał(a):Spokojnie- napisałam przecież, że nawet nie będę grać Spytałam tylko czy jest taka możliwość...po prostu lubię czerwony Dlatego ja spokojnie odpisałem, że koszulkę w dowolnym kolorze można wykonać samemu . Nie chciałem po prostu żeby kolejna osoba nie mająca koszulki za chwilę wyraziła chęć posiadania np. żółtej. Bo mnie koszulki interesują wyłącznie w kontekście meczowym .
Liczba postów: 563
Liczba wątków: 41
Reputacja:
0
OLI napisał(a):Czy ktoś się pisze na zagranie w bramce drużyny Kuglarzy? Jeśli rodzice pozwolą - ja sie ofiaruje grac na tej niewdzięcznej pozycji! Ale kończymy OT.
The only thing I knew how to do
Was to keep on keepin' on
Like a bird that flew
Reputacja:
0
reuter napisał(a):Ale kończymy OT. Teraz jesteś we właściwym temacie
Reputacja:
0
reuter napisał(a):Jeśli rodzice pozwolą Mamy im wysłać pisemną gwarancję, że nie ulegniesz deprawacji w kaczmarologicznym towarzystwie?
Reputacja:
0
Dziekuję Jesli okaże się, ze nie będzie nowych koszulek, to czy ew. bramkarz może grać w koszulce reprezentacji Polski z własnym nazwiskiem i ew. dopiskiem Kuglarze?
Like a bird that flew
Reputacja:
0
Bramkarz ma to szczęście że nie tylko może, ale nawet musi grać w koszulce innego koloru niż zawodnicy z pola, co wynika z przepisów . Gdybyś tak jeszcze wyposażył się w odpowiednie rękawice, bo w zeszłym roku był z tym problem, to byłaby pełnia szczęścia . Jeśli to możliwe proszę Cię reuterze o bieżącą informację czy będziesz w Kołobrzegu obecny.
Reputacja:
0
lodbrok napisał(a):Gdybyś tak jeszcze wyposażył się w odpowiednie rękawice Oczywiście, ze mam!
lodbrok napisał(a):Jeśli to możliwe proszę Cię reuterze o bieżącą informację czy będziesz w Kołobrzegu obecny. Poczekam z odpowiedzią do pierwszych dni czerwca. Trzeba w końcu przemysleć i zaplanować wszystko na ostatni guzik
Like a bird that flew
Liczba postów: 752
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Najprawdopodobniej Nadzieja nie zajmie się koszulkami forumowymi w tym roku... Simonie, tego jeszcze nie wiemy.
Zorientuję się w temacie i ewentualnych kosztach. Co prawda nasz dobroczyńca koszulkowy złożył u mnie w pracy wypowiedzenie 2 tygodnie po koszulkowej akcji, ale byłoby czystą złośliwością łączenie tych faktów.
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
nadzieja napisał(a):Simonie, tego jeszcze nie wiemy. Dlatego napisałem: najprawdopodobniej.
Liczba postów: 1,284
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Zeratul napisał(a):Któryś z nowych forumowiczów chyba się zgłaszał? Nowych? Chodzi Ci o to, że Reuter się zgłąsza, czy że ja Ci mówiłem, że mogę zagrać? OLI napisał(a):"Kto jest zainteresowany koszulką forumową "Kuglarze", która jest super fajna, trendy i nie z jakiegoś plastiku tylko bawełny?" Ja jestem i uż. Basik też.
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Reputacja:
0
Torrentius napisał(a):Zeratul napisał(a):Któryś z nowych forumowiczów chyba się zgłaszał? Nowych? Heh...
A wiedziałem, że powinienem pamiętać
No to mamy 2 kandydatów - jeśli choć jeden się zjawi w Kołobrzegu, to będzie dobrze
Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Reputacja:
0
Hmm...
Można by wstępnie zrobić listę chętnych na koszulki (zakładając wykorzystanie zeszłorocznego projektu)
1. jodynka
2. Basik
3. Torrentius
(dopisujcie się i kopiujcie całą listę)
Liczba postów: 3,456
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
O mnie zapomniałeś ?
1. jodynka
2. Basik
3. Torrentius
4. Zbrozło
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Reputacja:
0
Ok- zadowolę się niebieską
1. jodynka
2. Basik
3. Torrentius
4. Zbrozło
5. Scarlett
Reputacja:
0
scarlett napisał(a):Ok- zadowolę się niebieską zuch dziewczyna
Liczba postów: 324
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
1. jodynka
2. Basik
3. Torrentius
4. Zbrozło
5. Scarlett
6. Kłapo
a swoją będę mieć oprócz tego jednak w ramach jednoczenia się z "bracią forumową" chcę i "Kuglarzy".
"Pochlebcy nie najszczytniejszych gustów - starzy kuglarze."
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.flagrantis.pl">www.flagrantis.pl</a><!-- w -->
Liczba postów: 768
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Co do bramkarzy to ciąży na nich lekkie fatum. W zeszłym roku deklarowało się trzech a żaden nie przyjechał
pozdrawiam
Liczba postów: 1,338
Liczba wątków: 119
Reputacja:
0
1. jodynka
2. Basik
3. Torrentius
4. Zbrozło
5. Scarlett
6. Kłapo
7. ja
Dodatkowo deklaruję się jako osoba, która może zrobić koszulki. Bądźmy szczerzy - poprzednie koszulki są fatalnej jakości. Wydaje mi się, że w 40 zł spokojnie się zamkniemy.
Uspokajam Szymona - koszulki będą bawełniane.
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
Liczba postów: 768
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
ja napisał(a):Bądźmy szczerzy - poprzednie koszulki są fatalnej jakości Jestem szczery - moim zdaniem są dobrej jakości. Noszę regularnie i nie zauważyłem żadnych śladów tego, jakoby miałby być jakości fatalnej? Co więcej koszulka ta awansowała do mojego grona 4-5 koszulek, które zabieram na wyjazdy w góry i zdaje egzamin.
Ha! Dzięki Jodynce mam ćwierć tysiąca piw :rotfl:
|