Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O inteligencji PacioLutrów dysputa
Karol napisał(a):I to jest realizacja tezy Simona: jeden wierzy w (Boga i) papieża, drugi w krasnale.
A jednak coś ich łączy - ogród Wink
Genialne!
To jest właśnie inteligencja (wyjaśniam na wypadek, gdyby ktoś miał problemy z jej identyfikacją).
Odpowiedz
Luter napisał(a):To jest właśnie inteligencja (wyjaśniam na wypadek, gdyby ktoś miał problemy z jej identyfikacją).
Wybacz Lutrze, jednych śmieszą żarty o Żydach i blondynkach, innych nie. I wypraszam sobie żebyś Ty tłumaczył mi co to jest inteligencja, bo nawet za nią nie mogę Cię szanować.
"Chude Dziecko"
Odpowiedz
Luter napisał(a):
Karol napisał(a):I to jest realizacja tezy Simona: jeden wierzy w (Boga i) papieża, drugi w krasnale.
Genialne!
To jest właśnie inteligencja (wyjaśniam na wypadek, gdyby ktoś miał problemy z jej identyfikacją).
Mam nadzieję, że przy okazji nie ironia Wink ?
Odpowiedz
berseis13 napisał(a):Wybacz Lutrze, jednych śmieszą żarty o Żydach i blondynkach, innych nie.
Znaczy się - Ciebie śmieszą?
berseis13 napisał(a):I wypraszam sobie żebyś Ty tłumaczył mi co to jest inteligencja, bo nawet za nią nie mogę Cię szanować.
Nie interesują mnie Twoje standardy inteligencji, więc daruj sobie takie chamskie uwagi na forum publicznym.

[ Dodano: 1 Grudzień 2007, 12:09 ]
Karol napisał(a):Mam nadzieję, że przy okazji nie ironia Wink ?
Oczywiście że nie! Bardzo lubię ten rodzaj poczucia humoru.
Odpowiedz
Luter napisał(a):Oczywiście że nie! Bardzo lubię ten rodzaj poczucia humoru.
jateż
berseis13 napisał(a):I wypraszam sobie żebyś Ty tłumaczył mi co to jest inteligencja, bo nawet za nią nie mogę Cię szanować.
Nie wiem, czy dobrze rozumiem - chcesz powiedzieć, że Luter nie jest inteligentny, i dlatego nie możesz go szanować?
Jeśli tak, to po pierwsze: Luter jest inteligentny, to jest fakt obiektywny.
Po drugie - czy inteligencja jest wyznacznikiem, że temu szacunek się należy, a temu nie?

Jeśli źle Cię zrozumiałam - przepraszam!
Odpowiedz
Luter napisał(a):Bardzo lubię ten rodzaj poczucia humoru.
Między nami mówiąc i mówiąc delikatnie, to jest dość prostacki rodzaj humoru. Cała reklamówka opiera się w zasadzie na dośc oczywistym skojarzeniu, mianowicie skojarzeniu z seksem. Facetom stają na baczność członki na widok zgrabnej kobiety. Ha ha ha! Dobreee! A czemu zgrabna? Bo sok, kurwa, bez cukru, kurwa, napierdala! Ha ha ha! Ale fajna dupa, ale facetom stoja! I słowo "chuj" pada - znaczy się taki luzz.

Zeby było jasne, nie mam nic przeciwko skojarzeniom z seksem, ani językowi wulgaryzmów, jeśli ma on wyrazić coś, czego inaczej wyrazić się nie da.

Ten rodzaju humoru i "inteligencji" znakomicie, choć dawno opisał Kleyff:

"Łodiridi dla młodzieży
w Skierniewicach dwie kotłownie
jak gonili hitlerowca
to mu opadały spodnie".
Odpowiedz
Luter napisał(a):Genialne!
Karol napisał(a):Mam nadzieję, że przy okazji nie ironia Wink ?
Luter napisał(a):Oczywiście że nie! Bardzo lubię ten rodzaj poczucia humoru.
Wydaje mi się, że taki jest kontekst powyższego stwierdzenia Lutra.
Odpowiedz
jodynka napisał(a):Wydaje mi się, że taki jest kontekst powyższego stwierdzenia Lutra.
Tak, choć poprzednia wymiana zdań na temat "inteligencji", do której nawiązuje Luter, dotyczyła właśnie wspomnianej przeróbki reklamy...

Paweł niefortunnie przytoczył też fragment wypowiedzi Karol - z pewnością nie o niego mu chodziło...

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
jodynka napisał(a):Wydaje mi się, że taki jest kontekst powyższego stwierdzenia Lutra.
Ano, ale Paweł by chciał, żeby kontekst był inny, więc działa zgodnie ze swoją ulubioną zasadą, że jeśli fakty nam nie odpowiadają to tworzymy swoje.
Odpowiedz
Luter napisał(a):więc daruj sobie takie chamskie uwagi na forum publicznym.
hipokyta
Luter napisał(a):Znaczy się - Ciebie śmieszą?
mnie wulgaryzmy i głupoty nie śmieszą.
"Chude Dziecko"
Odpowiedz
Zeratul napisał(a):Tak, choć poprzednia wymiana zdań na temat "inteligencji", do której nawiązuje Luter, dotyczyła właśnie wspomnianej przeróbki reklamy...
No może trochę niefortunnie. Oczywiście, że moja wypowiedź dotyczyła reklamy.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości