11-22-2007, 11:17 PM
gosiafar napisał(a):To "przechodzę" z racji płci...nie rozumiem.
Natomiast cała reszta...
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
Inne zainteresowania Forumowiczów
|
11-22-2007, 11:17 PM
gosiafar napisał(a):To "przechodzę" z racji płci...nie rozumiem.
11-23-2007, 07:24 AM
yeremyash napisał(a):GOgramatyka opisowa?
11-23-2007, 09:54 AM
jodynka napisał(a):Nie, no co Ty?yeremyash napisał(a):GOgramatyka opisowa? Granaty Obronne przecież.
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
11-23-2007, 10:48 AM
ja napisał(a):Triathlon kobiecy:gosiafar napisał(a):To "przechodzę" z racji płci...nie rozumiem. 1. Sprzątanie 2. Gotowanie 3. Okres A wiecie czemu kobiety sprzątają całymi dniami? Bo jak śpią przez całą noc, to im się zbiera :lol:
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
11-23-2007, 02:41 PM
a śmieszne, nie powiem.
11-23-2007, 02:54 PM
dzikakaczka napisał(a):A wiecie czemu kobiety sprzątają całymi dniami?a wiecie, po co kobieta idzie na studia? żeby miała o czym myśleć przy zmywaniu garów.
11-23-2007, 05:37 PM
Hmm...
Od czego tu zacząć... Dobra - bądźmy uczciwi - systemy operacyjne i sieci Nie ma większej frajdy, jak dostać w łapki nowy system, w którym można pogrzebać, ustawić wszelkie możliwe opcje i patrzeć jak działa To samo z nowymi zabawkami w postaci routerów czy nawet dysków Poza tym Internet: - Forum i inne fora - zamęczanie znajomych na jabberze (ewentualnie gadu, jak nie da się inaczej) - wyszukiwanie różnych dziwnych informacji - ściąganie plików, których oficjalnie nie da się ściągnąć (wrzuta.pl itp.) - analiza zrzutów pakietów z sieci Właściwie lubię też przekazywać trochę mojej skromnej wiedzy na w/w tematy wszystkim, którzy chcą słuchać (niektórzy nawet twierdzą, że rozumieją : ) Co dalej... Góry... chyba jedyne miejsce, gdzie nie zabieram laptopa Dopiero w górach człowiek czuje, że żyje (jak ma taką kondycję jak ja, to czasem za bardzo czuje ) I piękne jest wyjście ponad granicę lasu, gdy po mozolnej "wspinaczce" wśród drzew wreszcie widać przestrzeń (i wiatr ) (dla wtajemniczonych: i drzewa - tym razem z góry ) Zwiedzanie - zwłaszcza w dobrym towarzystwie i z zaprzyjaźnionym przewodnikiem Długie spacery (wtedy mi się najlepiej myśli) i ogólnie wędrowanie po okolicy (i nie tylko) "nagle wszystkośmy pojęli - sens podróży, pretekst celu..." - no właśnie, bo (jak śpiewał zespół Złocista Polana) celem jest wędrowanie Powyższe dotyczy też wycieczek rowerowych po okolicach (z tym, że rozrywkowo, a nie wyczynowo, czyli tak do 60 km ) Coś jeszcze? Jak mam czas, to chętnie coś poczytam (Pratchett, Lem, dobry kryminał, ostatnio postanowiłem nadrobić zaległości w "klasyce" ) - niestety rzadko mam czas spalding napisał(a):A ja lubię przebywać z ludźmi którym nie odbija jak się napijąJateż (tyle, że ja akurat generalnie nie piję, więc różnica jest jeszcze większa : ) Pozdrawiam Zeratul P.S. No i męczenie Pewnej Forumowiczki - choć nie wiem, czy to podpada pod hobby
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
11-23-2007, 06:22 PM
Zeratul napisał(a): : :Ty to lubisz, jak się żółto robi po całości... w każdym akapicie raz, czasem częściej. Niezła średnia!
11-23-2007, 06:27 PM
jodynka napisał(a):Doceniam czas poświęcony na liczenie i kopiowanie emotkówZeratul napisał(a): : :Ty to lubisz, jak się żółto robi po całości... w każdym akapicie raz, czasem częściej. Niezła średnia! Pozdrawiam Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
11-23-2007, 07:29 PM
jodynka napisał(a):gramatyka opisowa? Sławek napisał(a):Granaty Obronne przecież.Grzane winO
Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|