11-22-2007, 11:17 PM
gosiafar napisał(a):To "przechodzę" z racji płci...nie rozumiem.
Natomiast cała reszta...
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
|
Inne zainteresowania Forumowiczów
|
|
11-22-2007, 11:17 PM
gosiafar napisał(a):To "przechodzę" z racji płci...nie rozumiem.
11-23-2007, 07:24 AM
yeremyash napisał(a):GOgramatyka opisowa?
11-23-2007, 09:54 AM
jodynka napisał(a):Nie, no co Ty?yeremyash napisał(a):GOgramatyka opisowa? Granaty Obronne przecież.
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
11-23-2007, 10:48 AM
ja napisał(a):Triathlon kobiecy:gosiafar napisał(a):To "przechodzę" z racji płci...nie rozumiem. 1. Sprzątanie 2. Gotowanie 3. Okres A wiecie czemu kobiety sprzątają całymi dniami? Bo jak śpią przez całą noc, to im się zbiera :lol:
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
11-23-2007, 02:41 PM
a śmieszne, nie powiem.
11-23-2007, 02:54 PM
dzikakaczka napisał(a):A wiecie czemu kobiety sprzątają całymi dniami?a wiecie, po co kobieta idzie na studia? żeby miała o czym myśleć przy zmywaniu garów.
11-23-2007, 05:37 PM
Hmm...
Od czego tu zacząć... ![]() Dobra - bądźmy uczciwi - systemy operacyjne i sieci ![]() Nie ma większej frajdy, jak dostać w łapki nowy system, w którym można pogrzebać, ustawić wszelkie możliwe opcje i patrzeć jak działa ![]() To samo z nowymi zabawkami w postaci routerów czy nawet dysków ![]() Poza tym Internet: - Forum i inne fora - zamęczanie znajomych na jabberze (ewentualnie gadu, jak nie da się inaczej) - wyszukiwanie różnych dziwnych informacji - ściąganie plików, których oficjalnie nie da się ściągnąć (wrzuta.pl itp.) - analiza zrzutów pakietów z sieci ![]() Właściwie lubię też przekazywać trochę mojej skromnej wiedzy na w/w tematy wszystkim, którzy chcą słuchać ![]() (niektórzy nawet twierdzą, że rozumieją : )Co dalej... Góry... chyba jedyne miejsce, gdzie nie zabieram laptopa ![]() Dopiero w górach człowiek czuje, że żyje (jak ma taką kondycję jak ja, to czasem za bardzo czuje )I piękne jest wyjście ponad granicę lasu, gdy po mozolnej "wspinaczce" wśród drzew wreszcie widać przestrzeń (i wiatr )(dla wtajemniczonych: i drzewa - tym razem z góry )Zwiedzanie - zwłaszcza w dobrym towarzystwie i z zaprzyjaźnionym przewodnikiem ![]() Długie spacery (wtedy mi się najlepiej myśli) i ogólnie wędrowanie po okolicy (i nie tylko) "nagle wszystkośmy pojęli - sens podróży, pretekst celu..." - no właśnie, bo (jak śpiewał zespół Złocista Polana) celem jest wędrowanie ![]() Powyższe dotyczy też wycieczek rowerowych po okolicach (z tym, że rozrywkowo, a nie wyczynowo, czyli tak do 60 km )Coś jeszcze? Jak mam czas, to chętnie coś poczytam (Pratchett, Lem, dobry kryminał, ostatnio postanowiłem nadrobić zaległości w "klasyce" ) - niestety rzadko mam czas ![]() spalding napisał(a):A ja lubię przebywać z ludźmi którym nie odbija jak się napijąJateż (tyle, że ja akurat generalnie nie piję, więc różnica jest jeszcze większa : )Pozdrawiam Zeratul P.S. No i męczenie Pewnej Forumowiczki - choć nie wiem, czy to podpada pod hobby
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
11-23-2007, 06:22 PM
Zeratul napisał(a):Ty to lubisz, jak się żółto robi po całości... w każdym akapicie raz, czasem częściej. Niezła średnia!
11-23-2007, 06:27 PM
jodynka napisał(a):Doceniam czas poświęcony na liczenie i kopiowanie emotkówZeratul napisał(a):Ty to lubisz, jak się żółto robi po całości... w każdym akapicie raz, czasem częściej. Niezła średnia! ![]() Pozdrawiam Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
11-23-2007, 07:29 PM
jodynka napisał(a):gramatyka opisowa? Sławek napisał(a):Granaty Obronne przecież.Grzane winO
Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Antysemityzm, zbrodnie wojenne i inne kwestie. OT z kawałów | Sławek | 301 | 57,482 |
05-04-2010, 02:13 PM Ostatni post: dauri |
|
| Kto w Krakowie z forumowiczów?? | Adam_Leszek | 12 | 5,578 |
09-01-2006, 04:18 PM Ostatni post: Nowhere Woman |
|