Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premiera programów "Zbroja" i "Przejście Pola
Czy dział "Ogłoszenia" tego fora jest najlepszym miejscem na premierę legendarnych programów "Zbroja" i "Przejście Polaków przez Morze Czerwone" ?
:-o
Po pierwsze, to chyba nie jest premiera, ale po prostu udostepnienie tych programow tym, ktorzy ich nie slyszeli... A skoro udalo sie Tobie (i innym) je tam znalezc, to mysle, ze to jest dobre miejsce (chyba lepsze niz p2p)...
[i]"To, co wiesz chłopaczku, to drobiazg. To, co musisz jeszcze pojąć, to bezmiar."[/i]
Chyba ktoś już je udostępniał i to był Szaman :?:
emotikon jezeli jestes z pomatonu to rozumiem twoje rozgoryczenie nie dało sie znów zarobic na Jacku...
ale tu sa ludzie który sa wręcz spragnieni twórczości Mistrza więc czemu mieli by nie poznać czegoś co kochają ???
swoją droga czy te programy nie były kiedyś tez poznawane droga co najmniej nieoficjalną???
Nobody expects the Spanish Inquisition!
Ludzie koncerty te są tu:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?t=591">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?t=591</a><!-- m -->
misiek_skocz napisał(a):emotikon jezeli jestes z pomatonu to rozumiem twoje rozgoryczenie nie dało sie znów zarobic na Jacku...
ale tu sa ludzie który sa wręcz spragnieni twórczości Mistrza więc czemu mieli by nie poznać czegoś co kochają ???
swoją droga czy te programy nie były kiedyś tez poznawane droga co najmniej nieoficjalną???

Napisałem :

Cytat:"Czy dział "Ogłoszenia" tego fora jest najlepszym miejscem na premierę legendarnych programów "Zbroja" i "Przejście Polaków przez Morze Czerwone" ? "

własnie dlatego bo ta "premiera" wydaje mi sie warta pierwszej strony a nie działu ogłoszen !

KPW ?

Big Grin

I tez smutno mi gdy sobie myśle o tym biednym Pomatonie... :rotfl:
w takim razie szczerze przepraszam za post który mógł wydawać sie obraźliwy :oops: :oops:

a swoja drogą WIECEJ MUZYKI JACKA dla wszystkich !!!!!!

:prosze: :prosze: :prosze:
Nobody expects the Spanish Inquisition!
Można by uruchomić dział z plikami na forum, musielibyśmy to rozważyć z Ann.
Artur napisał(a):Można by uruchomić dział z plikami na forum, musielibyśmy to rozważyć z Ann.

Pomysł moim zdaniem bardzo dobry, sam mam kawałki pozgrywane np. z RWE albo przegrywane przez mojego ojca w akademiku itepe. A niektórych z nich bardzo dobrze się słucha między innymi dlatego, że trzeszczą i wydają inne ciekawe odgłosy, slowem - mają swój klimat.