11-09-2007, 07:38 PM
I pomyśleć, że od czterech dni zjadłem 2 zupki "chińskie" i 3 kanapki

Co lubicie jeść?
|
11-09-2007, 07:38 PM
I pomyśleć, że od czterech dni zjadłem 2 zupki "chińskie" i 3 kanapki
![]()
11-09-2007, 08:24 PM
Zbigniew napisał(a):I pomyśleć, że od czterech dni zjadłem 2 zupki "chińskie" i 3 kanapkiJa na samych kanapkach żyję przez 4 dni w tygodniu ![]() A zupek chińskich nie lubię :agent: Pozdrawiam Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
11-09-2007, 09:42 PM
Zeratul napisał(a):Ja na samych kanapkach żyję przez 4 dni w tygodniuJateż, ale ten tydzień to jest wyjątkowo ciężki.
11-12-2007, 04:12 PM
Zeratul napisał(a):A zupek chińskich nie lubię :agent:A Nudle - ser z ziołami próbowałeś może ![]() Dla mnie to najlepsza chińska zupka.
[b][size=85]Dziś gra się słońcem football-match ogromny!
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale! Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny, Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b]
11-12-2007, 06:34 PM
a ja lubię Amino - grzybową.
11-12-2007, 07:00 PM
Nowhere Woman napisał(a):A Nudle - ser z ziołami próbowałeś może jodynka napisał(a):a ja lubię Amino - grzybową.I jeszcze nie świecicie? ![]()
11-12-2007, 07:33 PM
Zauważcie jak się temat zaczął, a o czym teraz piszemy... ;>
11-12-2007, 07:41 PM
Nowhere Woman napisał(a):A Nudle - ser z ziołami próbowałeś możeja kiedyś próbowałam i była paskudna ![]() a tak ogólnie to nawet lubiłam zupki chińskie ale do ostatniego biwaku klasowego gdzie tak mi zbrzydły że patrzeć na nie, nie mogę ![]() Zbigniew napisał(a):o czym teraz piszemy... ;>o jedzeniu ![]()
11-12-2007, 07:45 PM
Asia napisał(a):o jedzeniuZupka chińska chyba nie zasługuje na miano jedzenia ![]()
11-12-2007, 07:51 PM
A ja w tej chwili pozeram chleb z bialym serem i miodem akacjowym , pychota .
Mój pies nie lubi psów
A ja nie lubię ludzi Woń zadów, jazgot słów Obu nas szczerze nudzi
11-12-2007, 07:52 PM
Zbigniew napisał(a):Zupka chińska chyba nie zasługuje na miano jedzeniaa na jakie miano zasługuje? ![]() ![]()
11-12-2007, 07:57 PM
Mysle , ze jest substytutem jedzenia
![]()
Mój pies nie lubi psów
11-12-2007, 07:59 PM
Ale za to jakim smacznym
![]() Ale temu, kto wymyślił nazwy nudli knorrowskich należy się antynobel literacki Najlepsze: - curry wagarry - amorro pomidorro - morowy borowy Pozdrawiam
[b][size=85]Dziś gra się słońcem football-match ogromny!
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale! Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny, Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b]
11-12-2007, 08:02 PM
Nowhere Woman napisał(a):Ale za to jakim smacznymO Boze to straszne ![]()
Mój pies nie lubi psów
11-12-2007, 08:10 PM
Nowhere Woman napisał(a):Ale temu, kto wymyślił nazwy nudli knorrowskich należy się antynobel literackiAntynobel czy nie, ja takim chemicznym wywarem w postaci sera w ziolach moge sie faszerowac! A co!
[i]A ja przez szpade ucze skakac swego psa...[/i]
11-12-2007, 08:15 PM
Ja tam wole wedzony kozi od sasiadki
![]()
Mój pies nie lubi psów
11-12-2007, 08:31 PM
Tak. Wedzone sa czadowe. Generalnie lubie wszystkie odmiany sera. A ten w ziolach mozna zrobic najszybciej i w kazdych warunkach.
![]()
11-12-2007, 08:37 PM
Kuba Mędrzycki napisał(a):I jeszcze nie świecicie?Jasne, że świecą! Przykładem! :rotfl: Czy Wy wiecie, że ja w poniedziałki nie jem, tylko piję!( ![]() Nie macie kiedy się rozgadywać na temat jedzenia? ![]() [ Dodano: 12 Listopad 2007, 21:38 ] arcturus napisał(a):Ja tam wole wedzony kozi od sasiadkiA niektórzy wolą sąsiadkę od wędzonego koziego! :rotfl:
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
11-12-2007, 08:46 PM
Zalezy ktora , te moja chyba jednak nie :rotfl:
Mój pies nie lubi psów
11-12-2007, 08:54 PM
arcturus napisał(a):Zalezy ktora , te moja chyba jednak nie :rotfl:Z racji płci, to Ty chyba raczej któregoś sąsiada! Nie twierdzę, że najbliższego! :rotfl: Ale chyba przechodzimy do innej konsumpcji...! :rotfl:
11-12-2007, 09:17 PM
No chyba raczej nie , ja wierna , czekająca żona marynarza jestem
![]()
Mój pies nie lubi psów
11-12-2007, 09:25 PM
arcturus napisał(a):czekająca żona marynarza jestemDobrze Ci! :rotfl: Mój co dzień w domu! :rotfl:
11-12-2007, 09:31 PM
No właśnie jest to olbrzymi plus bycia żoną pływającego , nie pęta się taki po domu i nie marudzi . A jak już wraca to jest w euforii do samego wyjazdu
![]() Zeszłyśmy troszkę z głównego toru dyskusji .
Mój pies nie lubi psów
11-12-2007, 10:56 PM
Kuba Mędrzycki napisał(a):I jeszcze nie świecicie?no eeeeej, nie wcinam tego codziennie! raz na jakiś czas, jako zapychacz. Lepsze, niż chipsy. A jeszcze o tym, co lubię - buraczki na ciepło i marchewkę z groszkiem ![]()
11-13-2007, 03:55 AM
Zbigniew napisał(a):chyba nie zasługuje na miano jedzeniaNo bez przesady. Tak można mówić o świństwach typu McDonald, KFC itp, jadłodajnie najlepsze tylko kiedy człowiek się śpieszy i nie ma czasu na porządny obiad. Zupki chińskie to po prostu makaron plus trochę ziół. A jeśli chodzi o wartości odżywcze: są mniej kaloryczne i mają mniej konserwantów niż np makaron razowy. Wystarczy spojrzeć na etykietkę...
"Chude Dziecko"
11-13-2007, 06:25 AM
berseis13 napisał(a):Tak można mówić o świństwach typu McDonald, KFC itpCiekawe, że większość ludzi mówi w ten sposób o tych fastfoodach, choć większość, no może prawie większość, nawet jak nie regularnie, to bardzo często tam się posila. W porach popołudniowo-wieczornych, kolejki są na dobre 20 minut stania. No i jeszcze jedno - uważam, że prędzej zaszkodzi Ci zapiekanka z 'okienka' czy wszechobecny kebab, niż BigMac czy inne skrzydełka Colonela. Przyznam, że dużo większy niesmak budzi we mnie widok nierzadko brudny i śmierdzący pawilon z tłustym kebabem, niż czysty i schludny McDonald. W tym ostatnim, przynajmniej rygory czystość są dość wysokie,a i na przeterminowane produkty, właściciele tych sieci, nie mogą sobie raczej pozwolić.
11-13-2007, 06:38 AM
Kuba jateż
![]()
"Radio to cudowny wynalazek! Jeden ruch ręki i ... nic nie słychać." :)
11-13-2007, 08:26 AM
berseis13 napisał(a):Wystarczy spojrzeć na etykietkę..."Wzmacniacz smaku i zapachu" jakiś "glutaminian sodu" i inne "środki spulchniające". No, a kalorii to tam prawie nie ma. Co prawda, też to jem i to dość często... ale to taka przekąska co najwyżej.
11-13-2007, 10:01 AM
" Jesteś tym co jesz ."
Kieruje sie tym właśnie przesłaniem i w związku z tym nie korzystam z fast foodów ,a w domu staram się sama przyrządzać posiłki , nie korzystam z tzw. dań gotowych . Nigdy w życiu nie używałam do gotowania np. vegety czy innego paskudztwa nadającego podobno smaku potrawom . Mieszkam na wsi , wiec mam dostęp do jedzenia naturalnego . Bardzo współczuje tym , którzy tak dobrze jak ja nie mają , nie mają też czasu na przygotowywanie posiłków . W każdym razie w Mc donaldzie byłam może 4 razy w życiu i mi tam po prostu śmierdzi .
Mój pies nie lubi psów
11-13-2007, 01:50 PM
A ja w McDonaldzie jem wtedy, gdy musze. A musze, gdy nie ma w poblizu tzw. Chinki
![]()
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|