Liczba postów: 1,019
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Luter napisał(a):Zatem pytanie "Czy jesteś człowiekiem" pozwala stwierdzić, czy zapytany jest kimś o zdrowych zmysłach, zaś pytanie: "czy jesteś kimś o zdrowych zmysłach" pozwala stwierdzić, czy zapytany jest człowiekiem.
Luter napisał(a):"Czy jesteś człowiekiem o zdrowych zmysłach lub wampirem obłąkanym?".
Oczywiście, że tak! Jako że z odpowiedziami na łatwe pytania, jest zupełnie tak samo, jak z Bogiem ("Wystarczy się rozejrzeć, otworzyć oczy") dałem od razu odpowiedź. Nie chciałem, abyś po raz trzeci musiał pisać w moim wątku, że zadanie jest błędnie ułożone. Dlatego dałem coś łatwego.
Ale oddajmy jeszcze głos autorowi zadania :
Jedno ze stosowanych tu pytań brzmi : Czy sądzisz, że jesteś człowiekiem?
Wszyscy muszą odpowiedzieć "tak" na to pytanie. Nie jest tak, że wszyscy sądzą, że są ludźmi ( sądzą tak tylko ludzie o zdrowych zmysłach i obłąkane wampiry), ale wszyscy tubylcy powiedzą, że tak sądzą.
"nawet jeżeli czyjeś sacrum jest dla mnie profanum, to sama kultura osobista, szacunek dla innego człowieka nakazuje mi pewną powściągliwość słowną."
Liczba postów: 419
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
A ja ostatnio odkryłem purseksistowską rozrywkę na jakieś 10 minut z prysznicem
http://www.boob-tube.eu/duke-nudem
Przemek powinien być zadowolony
Słowo „ostatni” ma sens dopiero w przemówieniu nad grobem, a za życia mówi się „następny”.
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Tylko nie wiem o co tam chodzi :]
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 419
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
No jak to? Wpisujesz wiek, wybierasz panią i rywalizujesz z nią w strzelaniu do celu. Jeśli wygrasz - ona oddaje fanta, jeśli przegrasz - Ty
Słowo „ostatni” ma sens dopiero w przemówieniu nad grobem, a za życia mówi się „następny”.
fanowski
Niezarejestrowany
Ja aktualnie najchętniej gram w gierkę przeglądarkową SKi Jumps. MOżesz sobie o niej poczytać: https://ski-jumps.pl/blog/
JakubeczeK_
Niezarejestrowany
Ciekawy jestem tej gry. W końcu tyle lat się czekało na Cyberpunka. Ogólnie boję się, że się zawiedziemy, tym bardziej, że główną kampanię można przejść podobno w 20 godzin...
___
Holowanie kampera