Liczba postów: 98
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):arcturus napisał(a):Przesluchalam i czuje niedosyt , szkoda ze nie ma nic wiecej na plycie . Spraw sobie Arkę Noego, tam masz więcej i w bez porównania lepszym wykonaniu. Drogi Panie Przemku , chyba sie nie zrozumielismy :wredny: , ale chyba czasem trudno od wszystkich i zawsze wymagac zrozumienia . Szanuje zdania przeciwne , ale wymagam tez szacunku do mojego zdania . To tyle na temat .
[ Dodano: 22 Październik 2007, 15:46 ]
berseis13 napisał(a):Przemek napisał(a):i w bez porównania lepszym wykonaniu. ... Skoro czuje niedosyt, to chyba SNL nie wyszło tak źle. W samej rzeczy .
Mój pies nie lubi psów
A ja nie lubię ludzi
Woń zadów, jazgot słów
Obu nas szczerze nudzi
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
arcturus napisał(a):Drogi Panie Przemku Drogi może byc, ale bez wyzywania od Panów:>
arcturus napisał(a):chyba sie nie zrozumielismy oj tak, zdecydowanie...
arcturus napisał(a):Szanuje zdania przeciwne , ale wymagam tez szacunku do mojego zdania . A co ma pienik do wiatraka ?? Poza mąką na ciasto oczywiście...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Pozwoli Pan ze pozostawie to jednak bez komentarza . Jakos mi sie nie chce juz ...
Mój pies nie lubi psów
A ja nie lubię ludzi
Woń zadów, jazgot słów
Obu nas szczerze nudzi
Reputacja:
1
Ale przestań mnie wyzywac od Panów :/
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
To nie jest wyzywanie , tak w Polsce mowimy jak chcemy sie z szacunkiem do kogos zwrocic . Nie wiem czemu to takie zle ?
Mój pies nie lubi psów
A ja nie lubię ludzi
Woń zadów, jazgot słów
Obu nas szczerze nudzi
Liczba postów: 935
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
arcturus napisał(a):Nie wiem czemu to takie zle ? Nie wiem, ale w internecie zwykle jest odwrotnie.
A strażak także był Sam
Reputacja:
0
Ale dlaczego ?
Mój pies nie lubi psów
A ja nie lubię ludzi
Woń zadów, jazgot słów
Obu nas szczerze nudzi
Reputacja:
1
arcturus napisał(a):Ale dlaczego ? Na tym forum zwrócenie się do kogoś na Pan z reguły służy okazaniu wyjątkowej nienawiści )) Ogólnie przyjętą norma jest zwracanie się per Ty, czy też po imieniu (wyjątek SEZ), jak ktoś zaczyna zwracac się oficjalnie, to można podejrzewac że coś jest nie tak ))
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 3,032
Liczba wątków: 162
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):jak ktoś zaczyna zwracac się oficjalnie, to można podejrzewac że coś jest nie tak ) ) Ależ Panie Przemku... )
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
Reputacja:
1
Sławek napisał(a):Ależ Panie Przemku... ) Szanowny Panie wypraszam sobie!! ;P
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 4,800
Liczba wątków: 90
Reputacja:
0
Panowie, co Wy mówicie...?
Liczba postów: 935
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
arcturus napisał(a):Ale dlaczego ? Zaszłości historyczne, z czasów gdy grupy usenetowe, kanały irc itp. - wreszcie też fora internetowe - były tworzone głównie przez informatyków, studentów, młodych duchem pracowników akademickich itp. Wtedy pewien egalitaryzm i familiarność wychodziły naturalnie.
A strażak także był Sam
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Przemek napisał(a):czy też po imieniu (wyjątek SEZ) A dlaczego? A co to, SEZ hrabia jakiś czy co?
Reputacja:
0
No prosze Panowie jak to ladnie teraz brzmi
[ Dodano: 22 Październik 2007, 17:44 ]
Panie Przemku ,ale ja wcale do nikogo nienawisci nie czuje , naprawde .
Jednak jesli to komus przeszkadza moge tak nie pisac *-`-
Jakos to przezyje :'
Mój pies nie lubi psów
A ja nie lubię ludzi
Woń zadów, jazgot słów
Obu nas szczerze nudzi
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):Szanowny Panie wypraszam sobie!! ;P A może przejdźmy na Przemciu - Sławciu ?
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
Reputacja:
1
Sławek napisał(a):A może przejdźmy na Przemciu - Sławciu ? Mordo Ty moja :*
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):Mordo Ty moja :* Mów mi Wuju :piwko: (nie mylić z ..uju )
Jan Paweł II
Liczba postów: 650
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Sławek napisał(a):Mów mi Wuju :piwko: Na miejscu Przemka bym się dobrze zastanowił. Wszak:
Cytat:"Gdzie ojca nie ma, tam, Pismo mówi: wuja słuchać będziesz!"
[i]A jeszcze inni - pojęć gracze -
Bawią się odwracaniem znaczeń
I, niezliczone czerniąc strony,
Stawiają domki z kart znaczonych.[/i]
Reputacja:
1
Freed napisał(a):Cytat:"Gdzie ojca nie ma, tam, Pismo mówi: wuja słuchać będziesz!" Przecież wiesz, że Pismo nie jest autorytetem dla mnie :>
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 650
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):Przecież wiesz, że Pismo nie jest autorytetem dla mnie :> No to Zagłoba raczej by Cię nie przekonał do zmiany poglądów, np. politycznych...
[i]A jeszcze inni - pojęć gracze -
Bawią się odwracaniem znaczeń
I, niezliczone czerniąc strony,
Stawiają domki z kart znaczonych.[/i]
Reputacja:
0
Freed napisał(a):No to Zagłoba raczej by Cię nie przekonał do zmiany poglądów, np. politycznych... Ale już Sobieski, dobrze schłodzony mógłby przekonać
Jan Paweł II
Reputacja:
1
Sławek napisał(a):Ale już Sobieski, dobrze schłodzony mógłby przekonać Ale w drinku, nie na surowo
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
1
Sławek napisał(a):Freed napisał(a):No to Zagłoba raczej by Cię nie przekonał do zmiany poglądów, np. politycznych... Ale już Sobieski, dobrze schłodzony mógłby przekonać Znam takich, których do przyznania racji w dyskusji z osobą posiadającą odmienne przekonania polityczne, przekonała obietnica zapłacenia za obiad w restauracji.
Liczba postów: 1,171
Reputacja:
0
Kuba_Mędrzycki napisał(a):Znam takich, których do przyznania racji w dyskusji z osobą posiadającą odmienne przekonania polityczne, przekonała obietnica zapłacenia za obiad w restauracji. To się nazywa stać przy swoim
"Radio to cudowny wynalazek! Jeden ruch ręki i ... nic nie słychać." :)
Reputacja:
1
Kazia:) napisał(a):Kuba Mędrzycki napisał(a):Znam takich, których do przyznania racji w dyskusji z osobą posiadającą odmienne przekonania polityczne, przekonała obietnica zapłacenia za obiad w restauracji To się nazywa stać przy swoim Tia..., była to bardzo zabawna sytuacja.
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):Ale w drinku, nie na surowo Miej jednak na uwadze wspomnienie Mistrza:
"Przy czystej - czystąśmy krytykę prowadzili..."
Jan Paweł II
|