Ankieta: Czy "patrząc od góry" widzisz obrót:
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
zgodny ze wskazówkami zegara
46.34%
19 46.34%
przeciwny do wskazówek zegara
29.27%
12 29.27%
oba (opcja z kierowaniem siłą woli Tongue )
24.39%
10 24.39%
Razem 41 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Którą półkulę masz bardziej...
Ja próbowałem dostrzec odwrotny ruch tej wysuniętej ręki tancerki. Udało sie bez problemów.
Odpowiedz
Jaśko napisał(a):Ja próbowałem dostrzec odwrotny ruch tej wysuniętej ręki tancerki. Udało sie bez problemów
Ale co udało się bez problemów? Zobaczyć, że kręci się jednak w przeciwną stronę?
Mi się nic nie udaje, a wysunięta ręka nie wykonuje żadnych odwrotnych ruchów, tylko zegarowe, jak całe ciało.
"nawet jeżeli czyjeś sacrum jest dla mnie profanum, to sama kultura osobista, szacunek dla innego człowieka nakazuje mi pewną powściągliwość słowną."
Odpowiedz
Najpierw widziałam tylko w lewo, kilka razy jak sprawdzałam, a teraz już w obie Big Grin Czary Tongue
"Radio to cudowny wynalazek! Jeden ruch ręki i ... nic nie słychać." :)
Odpowiedz
na załączonym obrazku (avatarze) widać, że lepiej pracuje Ci lewa półkula ... czy to prawa ? sam już nie wiem Wink
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
Odpowiedz
bryce napisał(a):Zobaczyć, że kręci się jednak w przeciwną stronę?
Jo Smile) Wystarczyło skupic uwagę na ręce. Od rzemyczka do koniczka.
Odpowiedz
Ja się skupiłem na cieniu nogi, dzięki czemu dostrzegłem obrót w lewo Smile Wcześniej - tylko w prawo.
Odpowiedz
bryce napisał(a):Mi się nic nie udaje, a wysunięta ręka nie wykonuje żadnych odwrotnych ruchów, tylko zegarowe, jak całe ciało.
A jak długo patrzyłeś?
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz