Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Kuba, co ty taki agresywny się robisz, właściwie bez powodu :/
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Karol napisał(a):Nie. Potrzeba jeszcze zgody drugiej strony lub osób oficjalnie dysponujących korespondencją (jak spadkobiercy trzymający listy znanych osób). Ale to tak zupełnie na marginesie.
Tak na marginesie, to całkowicie się mylisz. A sytuacją przez Ciebie opisywana może dotyczy listów osób zmarłych, ale i wtedy zgoda nadawcy nie jest potrzebna.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 954
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Wedle mojej wiedzy, Przemek ma całkowitą rację. Prawo do dowolnego dysponowania prywatną korespondencją ma niezaleznie od siebie każda ze stron, która tę korespondencję prowadziła.
Liczba postów: 1,338
Liczba wątków: 119
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Wiesz, Jakub ma takie hobby, że lubi podsyłać innym cudze listy.
chciałbym tylko zaznaczyć, że nie chodzi o mnie.
Cytat:Wystawiono 3 piw(a):
Paweł Konopacki
widząc ile piw wystawił Paweł chciałbym zaapelować do Patrycji o nie udzielanie wywiadów, gdyż w takim tempie niedługo Paweł trafi na listę najczęściej dających piwko. Patrycjo, Pawle wybaczcie złośliwość - chodzi mi tylko oto, że nagle znajduje się sprawa w której Paweł reaguje jak człowiek (przypomniały mi się krytyczne słowa wobec Sławka, który wystawiał piwa za krytykowanie Kajetana - dokładnie tak samo robi Paweł, który we wspominanym wątku krytykował Sławka).
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.