Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koncert piosenek Okudżawy
W piątek w Krakowie, dla tych, co nie będą jeszcze w Marszowicach:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://kulturatka.pl/content/view/1987/226/">http://kulturatka.pl/content/view/1987/226/</a><!-- m -->

Na razie lista obecności, z tego co wiem, to: Adam_Leszek, Irzi, aa.
Miłość - księga stara. Kto nie czytał, polecam.
Odpowiedz
ja też wpadnę Smile
Odpowiedz
Ja co prawda w sobotę idę na wesele i chciałam się wyspać..., ale co tam! Chyba też będę Smile
Jestem egzemplarz człowieka
- diabli, czyśćcowy i boski.
Odpowiedz
Dopiero dzisiaj wróciłem do Warszawy. Chciałem w tym miejscu serdecznie podziękować wszystkim, którzy uczestniczyli w tym spotkaniu. Koncert Pawła Orkisza był tylko wstępem do wspólnego śpiewania i grania. Specjalne podziękowanie dla Adama Leszka, który ugościł i przenocował mnie i dwójkę moich znajomych.
p.s.
niestety zdjęcia,które robiłem podczas koncertu i imprezy nie ujrzą światła dziennego. Podobnie jak ponad 300innych zdjęć jakie zrobiłem w górach...;/ Zgubiłem aparat;/
Odpowiedz
OLI napisał(a):/ Zgubiłem aparat;/
Gorące wyrazy współczucia! Wiem, jak to boli... Sad(
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
A dziś o 20 pod Kurantami kolejny koncert Pawła Orkisza - tym razem piosenki Leonarda Cohena...
Odpowiedz
Jiři napisał(a):A dziś o 20 pod Kurantami kolejny koncert Pawła Orkisza - tym razem piosenki Leonarda Cohena...
Kurcze, tym razem chyba nie przyjadę.

Piwko dla Jiriego za sms-a, którego mi wysłał. Za tego pierwszego, następnych nie skomentuję Smile
Odpowiedz