Liczba postów: 3,032
Liczba wątków: 162
Reputacja:
0
SPE
(zainspirowany Osiecką )
to tylko
czarna dyskoteka
moja siostra
historia
dała mi
nazewnictwo wczoraj,
wytłumaczenie dzisiaj,
czarnowidztwo na jutro...
to całkiem sporo
nic jej w zamian
nie obiecywałem
dotrzymać jej muszę
jedynie tempa
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
Liczba postów: 1,211
Liczba wątków: 84
Reputacja:
0
Agnieszka Osiecka w piosence, która zainspirowała Sławka napisał(a):Nie pozwalasz wytchnąć ludziom ani wiekom
Pozdrawiam
[color=#0000FF][i]Gałąź kona najpiękniej,
Bo umiera, gdy pęknie
Pod owoców zwieszonych
Ciężarem.
Mnie zaszkodził łyk godzin,
Ale jak tu być zdrowym?
Wódki miarę czas leje za barem.[/i][/color]
Reputacja:
0
no bardzo ładny przytyk Ci wyszedł, bardzo ładny
a może by tak nie o ilości tego co zamieszczam, tylko o jakości, np. powyższego tekstu, ale to już mniej, bo po co się wysilać
[ Dodano: 1 Wrzesień 2007, 16:55 ]
Powoli dochodzę do wniosku, że czas zakończyć walkę z wiatrakami, a moja obecność na forum ograniczy się do jego przeglądania i czytania co też tam nowego narodziło się w ludzkich głowach.
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
Liczba postów: 1,171
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Sławek napisał(a):Powoli dochodzę do wniosku, że czas zakończyć walkę z wiatrakami, a moja obecność na forum ograniczy się do jego przeglądania i czytania co też tam nowego narodziło się w ludzkich głowach. Nie wytrzymasz
P.S. Nie rób tego, nie odchodź! ;(
"Radio to cudowny wynalazek! Jeden ruch ręki i ... nic nie słychać." :)
Reputacja:
0
Kazia:) napisał(a):Nie wytrzymasz o tym jak potrafię być uparty wie tu każdy
Jan Paweł II
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Sławek napisał(a):a może by tak nie o ilości tego co zamieszczam, tylko o jakości, np. powyższego tekstu, Ale przecież Ty masz w dupie to, co kto sądzi o Twoich tekstach. Nie rozumiem powyższego pragnienia. Jedyna zdanie na temat Twego poectwa, które Cię interesuje - to Twoje własne zdanie.
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Ale przecież Ty masz w dupie to, co kto sądzi o Twoich tekstach. Nie rozumiem powyższego pragnienia. Jedyna zdanie na temat Twego poectwa, które Cię interesuje - to Twoje własne zdanie. Interesowałaby mnie każda konstruktywna krytyka. Niestety spotkałem się z nią w ilościach śladowych. Więcej było opinii na miarę budki z piwem, a o takowe rzeczywiście najmniej mi chodzi.
Jan Paweł II
Reputacja:
0
Przepraszam, ja jestem młoda, głupia i niewykształcona, ale co to znaczy ( w Twoim języku) "konstruktywna krytyka"?
Reputacja:
0
patrz np. opinie Seima
Jan Paweł II
Reputacja:
0
Sławek napisał(a):Interesowałaby mnie każda konstruktywna krytyka. Tryb przypuszczający jest tu jak najbardziej na miejscu.
Sławek napisał(a):Więcej było opinii na miarę budki z piwem, a o takowe rzeczywiście najmniej mi chodzi. No, to Ci powinno coś dać do myślenia, Sławku...
Reputacja:
0
Simon napisał(a):No, to Ci powinno coś dać do myślenia, Sławku... no właśnie dało i stąd myśl o opuszczeniu forum
Jan Paweł II
Reputacja:
0
Mam nadzieję, że nie jesteś adwokatem, bo bronienie wychodzi Ci słabo.
Swoją drogą niezła taktyka, podkulić ogon pod siebie i zwiać. Wprawdzie wydaje Ci się, że idziesz z podniesioną twarzą, ale właśnie, wydaje Ci się.
Cytat:Zawsze znajdzie się filozofia dla braku odwagi....
Tak mi się skojarzyło jakoś.
Pozdrawiam, Kasia.
[ Dodano: 1 Wrzesień 2007, 18:07 ]
Nikt Cię do zosatnia nie zmusi, ale wystarczyłoby mniej zacietrzewienia i forumowe życie byłoby milsze...
Reputacja:
0
Kazia:) napisał(a):Wprawdzie wydaje Ci się, że idziesz z podniesioną twarzą, ale właśnie, wydaje Ci się. bardziej jak zbity pies
Kazia:) napisał(a):mniej zacietrzewienia i forumowe życie byłoby milsze... milsze dla mnie, czy wygodniejsze dla niektórych?
Jan Paweł II
Reputacja:
0
Sławek napisał(a):no właśnie dało i stąd myśl o opuszczeniu forum Eee, nie wierzę.
Kazia:) napisał(a):Mam nadzieję, że nie jesteś adwokatem, A właśnie, apropos - jaką aplikację robisz/robiłeś?
Reputacja:
0
Sławek napisał(a):milsze dla mnie, czy wygodniejsze dla niektórych? Milsze dla Ciebie, nam jest łatwo, bo to nie my się przejmujemy tym co piszesz, tylko Tobie jest przykro, że tak reagujemy. A sam to prowokujesz, mówię, mniej zacietrzewienia i kontakty byłyby dużo milsze Spróbuj zamiast nazywać siebie zbitym psem
Reputacja:
0
Simon napisał(a):A właśnie, apropos - jaką aplikację robisz/robiłeś? Ja? Żadnej. A w jakiej uczysz szkole ?
Jan Paweł II
Liczba postów: 4,800
Liczba wątków: 90
Reputacja:
0
Kazia:) napisał(a):mniej zacietrzewienia i kontakty byłyby dużo milsze I kto to mówi!
Reputacja:
0
Sławek napisał(a):A w jakiej uczysz szkole Już nie uczę. Pracowałem kilka lat w liceum. A co ma piernik do wiatraka?
Reputacja:
0
Jaśko ja byłam zacietrzewiona w konkretnej sprawie, w jednym temacie, ale zauważ że nie obrażam się o dyskusję, która się toczyła i nie zamierzam przez to odejść z forum... Więc dziwi mnie to porównanie. Ja w każdym razie na forumowe kontakty nie narzekam
Reputacja:
0
Simon napisał(a):co ma piernik do wiatraka wiatrak-młyn-mąka-piernik
Jan Paweł II
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Eee, nie wierzę. Bo Ty ateista jesteś.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Bo Ty ateista jesteś. Tak!
A wiesz, że właśnie tak miałem pierwotnie napisać: Jako ateista - nie wierzę :rotfl:
|