Liczba postów: 3,032
Liczba wątków: 162
Reputacja:
0
Dzisiaj godz. 13.50 na tv polonia będzie emitowana II część koncertu Europejski Most Granica 803-Polsko-Ukraiński Koncert Pojednania. Finałem koncertu były podobno "Mury" zaśpiewane przez muzyków ukraińskich i polskich.
[ Dodano: 30 Sierpień 2007, 13:24 ]
może ktoś to nagrać w zdigitalizowanej wersji?
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
Liczba postów: 1,284
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Ja widzialem wczoraj ten koncert (nie wiem jaka to czesc) na tvp 2 i tam na koniec byly mury Habakuka.
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Reputacja:
0
no dokładnie, przed chwilą skończyłem oglądać i jednak niestety Habakuk
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
Liczba postów: 3,635
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
Bardzo podobały mi się panienki ruszające bioderkami w takt Murów. I pląsające dzieci na scenie. :/ Okropność.
Plus Leonardo i Mach
Reputacja:
0
wiesz, to całkiem inna estetyka, dzieci bawiły się przy reggae, tak jak się bawią przy reggae na sound systemach. Może do tych młodych muzyka łatwiej trafia w ten sposób. Pozostaje mieć nadzieję, że przynajmniej niektórzy z nich zainteresują się oryginałem.
Jan Paweł II
Liczba postów: 3,635
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
Dokładnie. Panienki występujące na tegorocznej Nadziei zostały daleko w tyle. :rotfl:
Plus Leonardo i Mach
Reputacja:
0
Mnie najbardziej rozśmieszył ten brak zgrania na końcu, kiedy jeden gość śpiewał get up, stand up, stand up for your rights, a drugi równolegle wyrwij murom, murom zęby krat. Uzasadnienie dlaczego Habakuk wziął się za śpiewanie JK też było dobre. Rozwaliło mnie zdanie wokalisty: "My walczymy z Babilonem, Kaczmarski też walczył z Babilonem."
A ja mam wrażenie, że w tym wszystkim najbardziej chodzi o walkę o bilon
Jan Paweł II