Liczba postów: 3,032
Liczba wątków: 162
Reputacja:
0
"Casanova" Federico Felliniego - poniedziałek, godz. 22.00 na kanale TV 4. Polecam wszystkim gorąco.
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Widziałeś?
Uprzejmie proszę kogoś, kto ma odpowiedni sprzęt, do nagrania w cyfrowej jakości.
Z pozdrowieniami.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Widziałeś?
oglądam
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
Reputacja:
0
No tak, zapomniałem o różnicy czasu. U mnie jest 19.32.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Reputacja:
0
:rotfl: dobre
różnica czasu jest, ale nie aż 3 dniowa. Emisja filmu w tv jest dopiero w poniedziałek
Jan Paweł II
Reputacja:
0
Ale plama. Jak napisałeś, że oglądasz, to myślałem, że w telewizji i nie spojrzałem na dzień.