Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
madinga napisał(a):Coś Ty? :]
Na początku byłam na siebie zła, ale jak to na wschodzie mawiają: nie ma biedy Zdążyłam zwrócić bilet na express, kupić na pośpiech i zająć całkiem dobre miejsce w przedziale. Dotarłam 3 godziny później niż zamierzałam, ale gdybyśmy nie zmieniali lokomotywy (raz albo dwa) i bez tego godzinnego postoju na jakiejś stacji to różnica między EX a POŚP wyniosłaby jakąś godzinę. Ale to chyba by było PKP nie na rękę. Strasznie nas to interesuje.
Zwłaszcza w dziale Koncerty powyższa wymiana zdań na temat biletów kolejowych i lokomotywy, niezwykle dużo wnosi do tematu.
Liczba postów: 1,532
Liczba wątków: 163
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Strasznie nas to interesuje.
Zwłaszcza w dziale Koncerty powyższa wymiana zdań na temat biletów kolejowych i lokomotywy, niezwykle dużo wnosi do tematu. Właśnie, wróćcie Panie do recenzji koncertu (szczególnie tej części z KM), to użytkownik Kuba Mędrzycki będzie usatysfakcjonowany.
"Chude Dziecko"
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Zwłaszcza w dziale Koncerty powyższa wymiana zdań na temat biletów kolejowych i lokomotywy, niezwykle dużo wnosi do tematu. berseis13 napisał(a):Właśnie, wróćcie Panie do recenzji koncertu (szczególnie tej części z KM), to użytkownik Kuba Mędrzycki będzie usatysfakcjonowany. A ja się zgadzam z Kubą! Ma chłopak rację, że wyręcza Adminów i dba o porządek. To się nazywa obywatelska postawa użytkownika w imię zasady " Chcesz porządku na Forum? Zacznij od innych!".
Forum to nasze wspólne dobro i tylko od nas samych zależy, czy będzie tu porządek, czy bałagan, czy będą dyskusje na temat, czy też "jeszcze częściej nie na temat". A Kuba obywatelską postawę wciela w życie świecąc przykładem naczelnego kontrolera.
[ Dodano: 17 Sierpień 2007, 15:54 ]
Kuba Mędrzycki napisał(a):Strasznie nas to interesuje. Inna sprawa, ze chyba z Bożej Łaski Kuba tez już zaczął się zaliczać do grona koronowanych głów, skoro mówi o sobie w trzeciej osobie.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Reputacja:
1
berseis13 napisał(a):Właśnie, wróćcie Panie do recenzji koncertu (szczególnie tej części z KM), to użytkownik Kuba Mędrzycki będzie usatysfakcjonowany. Miło mi, iż wiesz czym mnie usatysfakcjonować.
Patrycjo, odnoszę wrażenie, iż w kolejnym temacie udowadniasz, że szukasz za wszelką cenę zaczepki.
Liczba postów: 1,532
Liczba wątków: 163
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Patrycjo, odnoszę wrażenie, iż w kolejnym temacie udowadniasz, że szukasz za wszelką cenę zaczepki. JA?? :aniolek:
"Chude Dziecko"
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Patrycjo, odnoszę wrażenie, iż w kolejnym temacie udowadniasz, że szukasz za wszelką cenę zaczepki. Tylko odnieś je na miejsce, bo my tu nie lubimy bałaganu.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Reputacja:
1
Paweł Konopacki napisał(a):Kuba Mędrzycki napisał(a):Patrycjo, odnoszę wrażenie, iż w kolejnym temacie udowadniasz, że szukasz za wszelką cenę zaczepki. Tylko odnieś je na miejsce, bo my tu nie lubimy bałaganu. Na razie to Ty zacząłeś znów bałaganić, co potwierdza choćby fakt przeniesienia tej uroczej wymiany zdań do odpowiedniego działu.
Z kolei, w temacie koncertów kołobrzeskich, pozwoliłem sobie jedynie zasugerować(w nieco żartobliwym tonie), iż zaczyna się czat, z którym można się przenieść choćby do SB. I jak widać, w rzeczonym temacie, nie tylko ja byłem podobnego zdania.
Natomiast. Ty z Patrycją dostrzegliście kolejny dobry pretekst, aby przyczepić się za wszelką cenę i złośliwie mnie atakować.
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):którym można się przenieść choćby do SB Słodki Jezu! Gdzie? Do SB?! Nie rób z nas donosicieli.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Liczba postów: 2,038
Liczba wątków: 68
Reputacja:
0
no to jak już sobie offtopicujemy, to ja napiszę, co jeden klient w Empiku powiedział, jak zobaczył książeczkę dla 5-latków pt.: "JESTEM NA WSI". Więc owy pan powiedział: "To już nawet dzieci werbują?" Tak się śmiałam, że nie mogłam mu skasować towaru
|