Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O porządkach na forum OT z OT
madinga napisał(a):Coś Ty? :]
Na początku byłam na siebie zła, ale jak to na wschodzie mawiają: nie ma biedy Smile Zdążyłam zwrócić bilet na express, kupić na pośpiech i zająć całkiem dobre miejsce w przedziale. Dotarłam 3 godziny później niż zamierzałam, ale gdybyśmy nie zmieniali lokomotywy (raz albo dwa) i bez tego godzinnego postoju na jakiejś stacji to różnica między EX a POŚP wyniosłaby jakąś godzinę. Ale to chyba by było PKP nie na rękę.
Strasznie nas to interesuje. Big Grin
Zwłaszcza w dziale Koncerty powyższa wymiana zdań na temat biletów kolejowych i lokomotywy, niezwykle dużo wnosi do tematu.
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Strasznie nas to interesuje. Big Grin
Zwłaszcza w dziale Koncerty powyższa wymiana zdań na temat biletów kolejowych i lokomotywy, niezwykle dużo wnosi do tematu.
Właśnie, wróćcie Panie do recenzji koncertu (szczególnie tej części z KM), to użytkownik Kuba Mędrzycki będzie usatysfakcjonowany.
"Chude Dziecko"
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Zwłaszcza w dziale Koncerty powyższa wymiana zdań na temat biletów kolejowych i lokomotywy, niezwykle dużo wnosi do tematu.
berseis13 napisał(a):Właśnie, wróćcie Panie do recenzji koncertu (szczególnie tej części z KM), to użytkownik Kuba Mędrzycki będzie usatysfakcjonowany.
A ja się zgadzam z Kubą! Ma chłopak rację, że wyręcza Adminów i dba o porządek. To się nazywa obywatelska postawa użytkownika w imię zasady " Chcesz porządku na Forum? Zacznij od innych!".
Forum to nasze wspólne dobro i tylko od nas samych zależy, czy będzie tu porządek, czy bałagan, czy będą dyskusje na temat, czy też "jeszcze częściej nie na temat". A Kuba obywatelską postawę wciela w życie świecąc przykładem naczelnego kontrolera.

[ Dodano: 17 Sierpień 2007, 15:54 ]
Kuba Mędrzycki napisał(a):Strasznie nas to interesuje.
Inna sprawa, ze chyba z Bożej Łaski Kuba tez już zaczął się zaliczać do grona koronowanych głów, skoro mówi o sobie w trzeciej osobie.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
berseis13 napisał(a):Właśnie, wróćcie Panie do recenzji koncertu (szczególnie tej części z KM), to użytkownik Kuba Mędrzycki będzie usatysfakcjonowany.
Miło mi, iż wiesz czym mnie usatysfakcjonować.

Patrycjo, odnoszę wrażenie, iż w kolejnym temacie udowadniasz, że szukasz za wszelką cenę zaczepki.
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Patrycjo, odnoszę wrażenie, iż w kolejnym temacie udowadniasz, że szukasz za wszelką cenę zaczepki.
JA?? :aniolek:
"Chude Dziecko"
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Patrycjo, odnoszę wrażenie, iż w kolejnym temacie udowadniasz, że szukasz za wszelką cenę zaczepki.
Tylko odnieś je na miejsce, bo my tu nie lubimy bałaganu.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):
Tylko odnieś je na miejsce, bo my tu nie lubimy bałaganu.
Na razie to Ty zacząłeś znów bałaganić, co potwierdza choćby fakt przeniesienia tej uroczej wymiany zdań do odpowiedniego działu.
Z kolei, w temacie koncertów kołobrzeskich, pozwoliłem sobie jedynie zasugerować(w nieco żartobliwym tonie), iż zaczyna się czat, z którym można się przenieść choćby do SB. I jak widać, w rzeczonym temacie, nie tylko ja byłem podobnego zdania.
Natomiast. Ty z Patrycją dostrzegliście kolejny dobry pretekst, aby przyczepić się za wszelką cenę i złośliwie mnie atakować.
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):którym można się przenieść choćby do SB
Słodki Jezu! Gdzie? Do SB?! Nie rób z nas donosicieli.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz
no to jak już sobie offtopicujemy, to ja napiszę, co jeden klient w Empiku powiedział, jak zobaczył książeczkę dla 5-latków pt.: "JESTEM NA WSI". Więc owy pan powiedział: "To już nawet dzieci werbują?" Big Grin Tak się śmiałam, że nie mogłam mu skasować towaru Big Grin
Odpowiedz