08-15-2007, 06:16 PM
gosiafar napisał(a):Szkoda, że nie dałaś się osobiście poznaćE, tam. Przecież nawet ( chyba) rozmawialiśmy wspólnie.

Plus Leonardo i Mach
Impresje postkołobrzesko-powrotne
|
08-15-2007, 06:16 PM
gosiafar napisał(a):Szkoda, że nie dałaś się osobiście poznaćE, tam. Przecież nawet ( chyba) rozmawialiśmy wspólnie. ![]()
Plus Leonardo i Mach
08-15-2007, 08:31 PM
tmach napisał(a):Owszem, byłam świadkiem Twojej nowej roli plakatoprzechowywaczagosiafar napisał(a):Szkoda, że nie dałaś się osobiście poznaćE, tam. Przecież nawet ( chyba) rozmawialiśmy wspólnie. ![]() Z gosiafar nie udało mi się porozmawiać. Mój forumowy kontakt ograniczył się do ravena (mam nadzieję, że teraz spotkamy się szybciej niż dopiero po roku i dopiero w Kołobrzegu), OLIego (nocne bułki i kabanosy :]) i Oli (Ola, jeżeli to czytasz, to nie doszłam do Twojego przedziału nie dlatego, że nie chciałam, ale że wsiadłam do drugiego pociągu...). Tyle prywaty. A jak się zacznie rok akademicki to pomyślę o ponownym odwiedzaniu warszawskiej Tawerny.
[size=85]"Z bólem głowy dla Ciebie i Wódki
z przeziębionym sercem i katarem wiary nieufny i nieznany strofowany i czerwony jak Ty."[/size]
08-15-2007, 09:40 PM
madinga napisał(a):to pomyślę o ponownym odwiedzaniu warszawskiej Tawerny.Fajnie, nadrobimy i powspominamy! ![]()
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
08-15-2007, 10:50 PM
madinga napisał(a):Mój forumowy kontakt ograniczył się do ravena (mam nadzieję, że teraz spotkamy się szybciej niż dopiero po roku i dopiero w Kołobrzegu)Już mnie tak nie oczerniaj publicznie ![]() Spotkamy się na pewno, choćby w wspomnianej już tawernie ![]()
08-16-2007, 03:51 AM
madinga napisał(a):Z gosiafar nie udało mi się porozmawiać.Byłam święcie przekonana, że właśnie rozmawialiśmy ,m.in z Gosią, przy czekaniu na plakaty.
Plus Leonardo i Mach
08-16-2007, 07:46 AM
madinga napisał(a):Ola, jeżeli to czytasz, to nie doszłam do Twojego przedziału nie dlatego, że nie chciałam, ale że wsiadłam do drugiego pociągu...Jak już weszłaś do tunelu, to zauważyłam, że z przodu stoi jeszcze jeden pociąg. Czekałam na Ciebie, aż drzwi zaczęły się zamykać. Tak właśnie pomyślałam, że wsiadłaś do tego pierwszego pociągu. Jak dojechałaś do Warszawy? Trochę martwiłam się o Ciebie. Swoją drogą - kuriozum wielkie! W Kołobrzegu na dworcu informują, że pociąg relacji takiej a takiej stoi na torze x przy peronie y. Nie raczą zawiadomić, że na danym peronie stoją dwa pociągi!!! I tylko jeden jest tej relacji, którą ogłaszają megafony! Słonecznie pozdrawiam ![]()
Jestem egzemplarz człowieka
- diabli, czyśćcowy i boski.
08-16-2007, 07:50 AM
Ola napisał(a):I tylko jeden jest tej relacji, którą ogłaszają megafony!To nie wasz pociąg! - ogłosiły megafony...
08-16-2007, 07:51 AM
madinga napisał(a):OLIego (nocne bułki i kabanosy :])Jeszcze raz dziękuję za ten poczęstunek ![]() ![]() Pozdrawiam
08-16-2007, 07:55 AM
Ola napisał(a):Nie raczą zawiadomić, że na danym peronie stoją dwa pociągi!!! I tylko jeden jest tej relacji, którą ogłaszają megafony!Jak wracałem z Iwą do Warszawy to na tym samym torze stały dwa pociągi tej samej relacji (ekspres i pośpiech). Jak ktoś kupi bilet na ekspres do Warszawy, wyjdzie z tego tunelu na zapowiedziany pociąg, wsiądzie to tego z tabliczką "Warszawa" to... się zdziwi ![]()
Kiedyś byłem [size=134][color=red][b]TJD[/b][/color][/size]
08-16-2007, 01:35 PM
pkosela napisał(a):Trzeba docenić wysiłek Zico! Zobaczcie, ile kosztowała Go Ta Jedna Bramka! Jak schudł biedaczek... (bo chyba, to właśnie Jego, jako bohatera meczu podrzucano, prawda?)Heh nie nie mnie podrzucano ![]() ![]() ![]() ![]() pkosela nie postawili ![]() ![]() pozdrawiam
"Jednego nikt mi nie odbierze Ja jestem JA JA JA"
08-16-2007, 01:55 PM
Zico napisał(a):pkosela nie postawiliNiestety, też mi głupio, jednak ci, którzy najgłośniej krzyczeli, nie podjęli potem rzuconego przeze mnie tematu zobowiązań. Zico napisał(a):ale mam nadzieje ,że w przyszłym roku nadrobiąTeż mam taką nadzieję - nadrobimy.
"nawet jeżeli czyjeś sacrum jest dla mnie profanum, to sama kultura osobista, szacunek dla innego człowieka nakazuje mi pewną powściągliwość słowną."
08-16-2007, 02:30 PM
Zico napisał(a):nie postawili , ale mam nadzieje ,że w przyszłym roku nadrobią bryce napisał(a):Też mam taką nadzieję - nadrobimy.Odsetki rosną ![]()
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
08-17-2007, 12:57 PM
Ola napisał(a):Ja od razu weszłam do pociągu, bo przecież miał odjechać za 2-3 minuty. (wszystko mi pasowało, nawet wagony takie jak w EX) Miałam swoje pięć minut, jak się zorientowałam, że to nie ten pociąg... Ale przepraszam, że musiałaś się o mnie martwić, w ramach rekompensaty piwomadinga napisał(a):Ola, jeżeli to czytasz, to nie doszłam do Twojego przedziału nie dlatego, że nie chciałam, ale że wsiadłam do drugiego pociągu...Jak już weszłaś do tunelu, to zauważyłam, że z przodu stoi jeszcze jeden pociąg. Czekałam na Ciebie, aż drzwi zaczęły się zamykać. Tak właśnie pomyślałam, że wsiadłaś do tego pierwszego pociągu. Jak dojechałaś do Warszawy? Trochę martwiłam się o Ciebie. ![]() TJD napisał(a):Jak ktoś kupi bilet na ekspres do Warszawy, wyjdzie z tego tunelu na zapowiedziany pociąg, wsiądzie to tego z tabliczką "Warszawa" to... się zdziwiCoś Ty? :] Na początku byłam na siebie zła, ale jak to na wschodzie mawiają: nie ma biedy ![]()
[size=85]"Z bólem głowy dla Ciebie i Wódki
z przeziębionym sercem i katarem wiary nieufny i nieznany strofowany i czerwony jak Ty."[/size]
08-17-2007, 08:27 PM
W ramach porządków na forum OT o porządkowaniu trafił do działu jeszcze mniej merytorycznego :wredny:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?t=5222">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?t=5222</a><!-- m --> Pozdrawiam Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size] |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|