08-13-2007, 10:11 AM
Edyta napisał(a):nie domyślasz się? wszechwiedząca Edycjo?
Nie.
szkoda.
"Chude Dziecko"
"Arka Noego" - prawa do zdjęć - seks, przemoc i je
|
08-13-2007, 10:11 AM
Edyta napisał(a):nie domyślasz się? wszechwiedząca Edycjo? szkoda.
"Chude Dziecko"
08-13-2007, 10:32 AM
Przemek napisał(a):Edyty rady są za to na wysokim poziomie...Przynajmniej trafne. Przemek napisał(a):A gdzież Ty się histerii dopatrzyłeś ?? Przemek napisał(a):Intuicja mi to podpowiada.Kuba Mędrzycki napisał(a):Twoja udawana histeria brzmi dość komicznie.A gdzież Ty się histerii dopatrzyłeś ?? berseis13 napisał(a):Phi.Przemek napisał(a):A gdzież Ty się histerii dopatrzyłeś ??Przemku, wiesz że Kuba lubi mocne wrażenia, on się histerii dopatrzy w szklance cukru. berseis13 napisał(a):Kubusiu, my wszyscy doskonale wiemy że miłujesz poglądy LutraCóż, każdy ma taki obiekt miłowania na jaki zasłużył.
08-13-2007, 10:55 AM
Paweł Konopacki napisał(a):Stąd jego kolejne wynurzenia i wyśmiwaniu Siwca, szkalowaniu Mistrza, atakach na Fundację,Kiedyś powiedziałbyś: "Roberta" lub "Roberta Siwca", ale widocznie teraz wygodniej Ci "Siwca". Trochę żałuję, ale trudno. Niech będzie, może być Siwca. Natomiast ja o czym innym. Pojawiłem się tutaj w jednym tylko celu: aby rozdać trochę plakatów. I tyle. A widzę, że ciągle wyciera się mną gęby. Za co? Co ja takiego zrobiłem? Bardzo proszę Pawle i bardzo proszę Krzysztofie, abyście nie wykorzystywali instrumentalnie mojego nazwiska w swoich prywatnych rozgrywkach. Nie zasłużyłem sobie na to. Robert
08-13-2007, 11:27 AM
Robert Siwiec napisał(a):Natomiast ja o czym innym. Pojawiłem się tutaj w jednym tylko celu: aby rozdać trochę plakatów. I tyle.Wielka szkoda, że "I tyle" A przecież Konop i KN (choć hałaśliwi dość ) nie stanowią jednak większości forumowiczów... Naprawdę warto odchodzić z powodu jednej czy kilku osób? Pozdrawiam Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
08-13-2007, 11:47 AM
To nie tak. To nie jest obrażanie się, czy temu podobne pierdoły. Na to jestem za duży. Nie będę się w tej kwestii rozpisywał, bo to moje prywatne sprawy. Moja krótka wizyta na Forum ma na celu wyłącznie załatwienie sprawy plakatów.
08-13-2007, 11:51 AM
A biorąc pod uwagę problemy, które dla Pana w związku z tym wyniknęły znowu pojawia się zdanie "Po chuj mi to było?"...
Pozdrawiam, Kasia
"Radio to cudowny wynalazek! Jeden ruch ręki i ... nic nie słychać." :)
08-13-2007, 11:56 AM
Zeratul napisał(a):A przecież Konop i KN (choć hałaśliwi dość ) nie stanowią jednak większości forumowiczów...I wyszło na to, że to m, in, z mojego powodu Robert odszedł z forum. Dzięki, Zeratulu.
08-13-2007, 12:13 PM
Robert odszedł, bo uznał, że tak będzie lepiej. I odszedł nie przez kogoś, ale dlatego, że nikt nie ma przymusu tu być, skoro nie chce. Skończmy z tym, bo sytuacja staje się dla mnie coraz bardziej niezręczna.
08-13-2007, 12:51 PM
Luter napisał(a):I wyszło na to, że to m, in, z mojego powodu Robert odszedł z forum. Dzięki, Zeratulu.Ależ proszę bardzo Tak serio, to sprawa odejścia Dyla była już wałkowana wielokrotnie i wszyscy znają Twoją wersję (nie mówię, że nieprawdziwą - nawet Konop sie mniej więcej zgodził ) Natomiast Dyl w swoim pierwszym w tym temacie poście zwraca się także do Ciebie - i o to mi chodziło. Pozdrawiam Zeratul
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
08-13-2007, 01:09 PM
Zeratul napisał(a):Tak serio, to sprawa odejścia Dyla była już wałkowana wielokrotnie i wszyscy znają Twoją wersję (nie mówię, że nieprawdziwą - nawet Konop sie mniej więcej zgodziłZeratulu, zlituj się i przestań bujdy wymyślać! Nie było żadnej mojej wersji w tej sprawie. Założyłem nawet wątek, w którym pytam o odejście Dyla. Pytałem, bo żadnej mojej wersji w tej sprawie nie było i nie ma. <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?p=94741#94741">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/view ... 4741#94741</a><!-- m --> [ Dodano: 13 Sierpień 2007, 15:11 ] Zeratul napisał(a):Natomiast Dyl w swoim pierwszym w tym temacie poście zwraca się także do Ciebie - i o to mi chodziło.Tak, bo ja również byłem łaskaw wycierać sobie Nim gębę w tym wątku. Ty natomiast zasugerowałeś jakoby Dyl odszedł między innymi przeze mnie.
08-13-2007, 01:23 PM
Luter napisał(a):Zeratulu, zlituj się i przestań bujdy wymyślać! Nie było żadnej mojej wersji w tej sprawie. Założyłem nawet wątek, w którym pytam o odejście Dyla. Pytałem, bo żadnej mojej wersji w tej sprawie nie było i nie ma.Przepraszam - pomyliłem się. Czasem nadmiernie ufam własnej pamięci :agent: Luter napisał(a):Ty natomiast zasugerowałeś jakoby Dyl odszedł między innymi przeze mnie.Niezupełnie. Pisałem tylko o obecnym zniechęceniu Dyla. Pozdrawiam Zeratul
08-13-2007, 01:24 PM
OK, dziękuję za wyjaśnienia.
08-13-2007, 08:05 PM
Przeczytałem wszystko w temacie i widzę to tak:
1) był sobie konflikt o 2 zdjęcia: PK/V dowiedziała się, ze nie jest wymieniona jako właścicielka 2 zdjęć w 'napisach' na boxie 2) sprawa została wyjaśniona prywatnie na linii PK/V-KN 3) pojawiły się przeprosiny ze strony KNa, które dodatkowo zostały przyjęte przez PK/V Sprawa zamknięta Ale oto po 5 minutach przychodzi do KNa sms od Pawła Konopackiego, w którym pojawiają się dość mocne oskarżenia, powtórzone potem przez niego na forum. Efekt? Ta właśnie dyskusja. Dyskusja, która niczego nie zmieniła poza zapoznaniem osób postronnych z tymi faktami i jeszcze większym zaognieniem relacji PK/V-KN Mam więc pytanie do Pawła Konopackiego: dlaczego stawia mur między swoim oponentem a córką JK? Warto zastanowić się co z tego zamieszania mają 'autorzy zdjęć', 'właściciele zdjęć' a co mają odbiorcy dorobku Jacka Kaczmarskiego. Posługując się analogią - nawet Yoko Ono, choć od lat dba o wizerunek i pamięć po Johnie Lennonie i jego twórczości, pamiętana jest jednak jako osoba, która skłóciła The Beatles. Stawiając moje pytanie, proponuję p. Pawłowi zastanowić się nad tym przypadkiem. PS: Patrycjo - Jezus nie został poczęty w stajence, ale tam urodzony - przypadkowo zresztą.
[i]I pamiętaj - że dana ci pamięć:
Nie kłam sobie - a nikt ci nie skłamie[/i]
08-13-2007, 08:13 PM
Śliczny post Jasny Gwincie, tylko że myśmy z Przemkiem i Kubą pytanie "po co" zadali już chyba na drugiej stronie
08-13-2007, 08:30 PM
Nic nie było tu dla mnie stuprocentowo jasne "od pierwszych stron" - bo nie znałem faktów, które w toku dyskusji się pojawiły. Sprawa zaczęła się dla mnie wyjaśniać mniej/więcej w okolicach tego posta:
Luter napisał(a):A później okazało się, że wcale nie Patrycja Kaczmarska jest autorką tego nieszczęsnego smsa.berseis13 napisał(a):Przeprosiny przyjmuję, bo nie zależy mi na sytuacjach konfliktowych.Paciu, dokładnie te same słowa wypowiedziałaś wczoraj w rozmowie telefonicznej ze mną, co nie przeszkodziło Ci w pięć minut później nazwać mnie oszustem i złodziejem. Zostawmy już więc tę sprawę, bo chyba do niczego więcej nie dojdziemy.
08-13-2007, 08:40 PM
Jasny Gwint napisał(a):A później okazało się, że wcale nie Patrycja Kaczmarska jest autorką tego nieszczęsnego smsa.... czyli, że nadal nie rozumiesz tak Lepiej już tego nie drążyć skoro przycichło
08-13-2007, 08:52 PM
Kazia:) napisał(a):... czyli, że nadal nie rozumiesz takRaczej - "i sytuacja wyjaśniła się do końca". Kazia:) napisał(a):Lepiej już tego nie drążyć skoro przycichłoCo racja - to racja
08-14-2007, 06:19 AM
po tym temacie widać po co jest forum. od dwóch dni zostało naprodukowane 14 stron tematu, który jak sądzę (nie czytałem) jest kłótnią. ile postów zostało napisanych odnośnie prozy i poezji ?
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
08-14-2007, 06:22 AM
szkoda, ze w karczmie nie ma piw... w takim razie kiedys bede Ci musial za ten jakze trafny komentarz postawic piwo w rzeczywistosci
08-14-2007, 11:13 AM
Stron kłótni było więcej, bo parę stron zostało w dziale muzyka
08-14-2007, 11:16 AM
Kazia:) napisał(a):Stron kłótni było więcej, bo parę stron zostało w dziale muzykaByły aż tak śpiewne...
Żydowinem być mi raczej,
Gdy mianuje mnie Polaczek...
08-17-2007, 09:09 PM
Tomek_Ciesla napisał(a):szkoda, ze w karczmie nie ma piw... w takim razie kiedys bede Ci musial za ten jakze trafny komentarz postawic piwo w rzeczywistoscimożesz mu przecież dać piwo w każdym innym temacie co za różnica gorszy nie będzie tytuł żeście dali za dobry do tej dyskusji ale moim zdaniem tak ta sprawa nie jest warta kłótni jak ten topic czytania. pozdrawiam
"W tym bajorze, co z naszych czasów pozostanie
Lękam się, że po władzę sięgną chrześcijanie..."
08-21-2007, 12:14 AM
ja napisał(a):ile postów zostało napisanych odnośnie prozy i poezji ?Zawsze możesz nadrobić zaległości, nad którymi tak bolejesz. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|