Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Coś w kolorze przed wyjazdem... - ot
no właśnie, skan ma mniej więcej 20 na 20
może lepsze okularki edytko?
"Chude Dziecko"
Odpowiedz
Berseis13 Ty naprawdę nie rozumiesz o czym mówi Edyta, czy udajesz?

_______
edit: literówka
"Radio to cudowny wynalazek! Jeden ruch ręki i ... nic nie słychać." :)
Odpowiedz
a jak myślisz? Smile
"Chude Dziecko"
Odpowiedz
Raczej "jaką mam nadzieję" Wink
Odpowiedz
No to bądź spokojna Smile
"Chude Dziecko"
Odpowiedz
No to mi ulżyło Smile
Odpowiedz
berseis13 napisał(a):No to bądź spokojna Smile
Czyli przypieprzasz się tak po prostu? Jak miło.
Odpowiedz
Edyta napisał(a):Czyli przypieprzasz się tak po prostu?
Edytko, Pacia - parafrazując klasyka - nie robi nic, co i Tobie nie jest bliskie.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Edytko, Pacia - parafrazując klasyka - nie robi nic, co i Tobie nie jest bliskie.
Pawciu, nie zbieraj punktów u Paci przez prześladowanie mnie. Czyżbyś zgadzał się z nią w życiu tak rzadko, że musisz nadrabiać na forum?

Obce jest mi wysługiwanie się innymi osobami do tłumaczenia moich postów. Czasami poprze mnie ktoś, kto Twoje świńskie sztuczki widzi nazbyt dobrze, ale ja sama odpowiadam za to, co piszę. Pozwól na to i Paci, bo chyba jest jej to obce.
Odpowiedz
Edyta napisał(a):Pawciu, nie zbieraj punktów u Paci przez prześladowanie mnie. Czyżbyś zgadzał się z nią w życiu tak rzadko, że musisz nadrabiać na forum?
Paweł wcale nie musi zbierać u mnie punktów , w odróżnieniu od Ciebie wobec niektórych użytkowników.
Edyta napisał(a):Czasami poprze mnie ktoś, kto Twoje świńskie sztuczki widzi nazbyt dobrze, ale ja sama odpowiadam za to, co piszę. Pozwól na to i Paci, bo chyba jest jej to obce.
czyżby? Chyba podejrzenie że pisałam wcześniejsze posty 'na poważnie' świadczy o poziomie Twojej inteligencji bardziej niż mojej.
Edyta napisał(a):Czyżbyś zgadzał się z nią w życiu tak rzadko, że musisz nadrabiać na forum
Zgadzamy się niezwykle dobrze, ponieważ oboje nie obrażamy swojej inteligencji poprzez używanie bezsensownych i postronnych argumentów w rozmowach. Chyba że o inną zgodę Ci chodzi i jesteś najzwyczajniej na świecie zazdrosna Wink

Tak nota bene, jakie zachowania według Ciebie klasyfikują się jako 'prześladowanie'? Spytaj swoich kumpli od piwek, może Ci dopomogą.

-Patrycja K
"Chude Dziecko"
Odpowiedz
berseis13 napisał(a):Spytaj swoich kumpli od piwek, może Ci dopomogą.
Nazywanie mnie kumplem Edyty jest bardzo zabawne, naprawde Smile Ale faktycznie, ja nie jestem jej wrogiem.
berseis13 napisał(a):Chyba podejrzenie że pisałam wcześniejsze posty 'na poważnie' świadczy o poziomie Twojej inteligencji bardziej niż mojej.
A mojej inteligencji też?
Nie znam Cię, więc trudno mi wiedzieć, kiedy żartujesz a kiedy nie, natomiast wiem, że głupi ludzie po prostu się zdarzają, stąd były moje pytania. Jednak wredność i bezinteresowna złośliwość są dla mnie jeszcze gorszymi cechami niż głupota...

Nie będę się mieszała w Wasze kłótnie, gdyż jestem dużo mniej w tym doświadczona niż Wasza trójka. Moje wyjaśnienia są wynikiem próby wmieszania mnie w sprawę.
Odpowiedz
A może byśmy tak wrócili do rysunku? :zly:
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.

"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Odpowiedz
Niestety, Pawcio już z nimi rozmawiał.
berseis13 napisał(a):poprzez używanie bezsensownych i postronnych argumentów
Nie wiem, co to są postronne argumenty.
berseis13 napisał(a):Chyba podejrzenie że pisałam wcześniejsze posty 'na poważnie' świadczy o poziomie Twojej inteligencji bardziej niż mojej
Paciu, widzę, że bardzo Was zajmuje moja inteligencja (czy to aby nie są bezsensowne argumenty?), ale naprawdę nie rozumiem, jaki widzisz związek między tym co napisałaś a cytowanym fragmentem posta.
berseis13 napisał(a):Tak nota bene, jakie zachowania według Ciebie klasyfikują się jako 'prześladowanie'?
Wiesz to dobrze, przecież jesteś najbardziej prześladowaną osobą na forum. A tak nota bene, co z tą Frytką?
Kazia:) napisał(a):Moje wyjaśnienia są wynikiem próby wmieszania mnie w sprawę.
Kaziu, myślę, że Pacia nie miała na myśli Ciebie pisząc o moich kumplach (pozdrawiam!) i zapewne nie chciała Cię mieszać do rozmowy.
Odpowiedz
michalf napisał(a):A może byśmy tak wrócili do rysunku?
No, ale przeciez RYSUJE się kolejny konflikt Smile
Odpowiedz
michalf napisał(a):A może byśmy tak wrócili do rysunku? :zly:
No przecież mówię, że za mały, żeby go dobrze obejrzeć.

[ Dodano: 7 Sierpień 2007, 18:01 ]
berseis13 napisał(a):w odróżnieniu od Ciebie wobec niektórych użytkowników.
Których użytkowników, Paciu?
Odpowiedz
Kazia:) napisał(a):
Nazywanie mnie kumplem Edyty jest bardzo zabawne, naprawde Smile Ale faktycznie, ja nie jestem jej wrogiem.
berseis13 napisał(a):Chyba podejrzenie że pisałam wcześniejsze posty 'na poważnie' świadczy o poziomie Twojej inteligencji bardziej niż mojej.
A mojej inteligencji też?
Nie znam Cię, więc trudno mi wiedzieć, kiedy żartujesz a kiedy nie, natomiast wiem, że głupi ludzie po prostu się zdarzają, stąd były moje pytania. Jednak wredność i bezinteresowna złośliwość są dla mnie jeszcze gorszymi cechami niż głupota...

Nie będę się mieszała w Wasze kłótnie, gdyż jestem dużo mniej w tym doświadczona niż Wasza trójka. Moje wyjaśnienia są wynikiem próby wmieszania mnie w sprawę.
Kaziu, bynajmniej nie chodziło mi o Ciebie. Smile

[ Dodano: 7 Sierpień 2007, 18:34 ]
Edyta napisał(a):Nie wiem, co to są postronne argumenty.
berseis13 napisał(a):Chyba podejrzenie że pisałam wcześniejsze posty 'na poważnie' świadczy o poziomie Twojej inteligencji bardziej niż mojej
Paciu, widzę, że bardzo Was zajmuje moja inteligencja (czy to aby nie są bezsensowne argumenty?), ale naprawdę nie rozumiem, jaki widzisz związek między tym co napisałaś a cytowanym fragmentem posta.
berseis13 napisał(a):Tak nota bene, jakie zachowania według Ciebie klasyfikują się jako 'prześladowanie'?
Wiesz to dobrze, przecież jesteś najbardziej prześladowaną osobą na forum. A tak nota bene, co z tą Frytką?
Kazia:) napisał(a):Moje wyjaśnienia są wynikiem próby wmieszania mnie w sprawę.
Kaziu, myślę, że Pacia nie miała na myśli Ciebie pisząc o moich kumplach (pozdrawiam!) i zapewne nie chciała Cię mieszać do rozmowy
Edytko, piszesz na serio czy tylko żartujesz.

(Wystawiono 1 piw przez uż. Luter)
Simon napisał(a):No, ale przeciez RYSUJE się kolejny konflikt Smile
Dlaczego znowu konflikt, wszak to inteligentna konwersacja Wink
"Chude Dziecko"
Odpowiedz
Edyta napisał(a):No przecież mówię, że za mały, żeby go dobrze obejrze
Myślę, że wystarczyłoby poprosić autorkę o przysłanie większego na priv
Odpowiedz
Ale dlaczego na priv? Przecież to był komentarz do obrazka i to na temat.

A że się wywiązała głupia kłótnia to inna sprawa.
Odpowiedz
Mogę dostać ostrzeżenie, za prowokowanie konfliktów nieprzemyślanymi załącznikami?? Proszę, proszę, proszę... Smile
szkoła tańców karaibskich: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.sho.pl">www.sho.pl</a><!-- w -->
Odpowiedz
rosa napisał(a):Mogę dostać ostrzeżenie, za prowokowanie konfliktów nieprzemyślanymi załącznikami?? Proszę, proszę, proszę... Smile
Mogę Ci udzielić upomnienia pisemnego Tongue

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
Zeratul napisał(a):Mogę Ci udzielić upomnienia pisemnego
Szanowny kolego, proszę nie wchodzić w moje kompetencje! Tongue
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.

"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Odpowiedz
michalf napisał(a):
Zeratul napisał(a):Mogę Ci udzielić upomnienia pisemnego
Szanowny kolego, proszę nie wchodzić w moje kompetencje! Tongue
Drogi kolego, tu jest Karczma i mogę robić co mi się żywnie podoba Tongue
(a posta pisałem w HP Wink )

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]