Liczba postów: 1,243
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Hej
Tak jak obiecałem niektórym w Kołobrzegu - wpisuję się tutaj :rotfl:
No cóż... :rotfl: Ten mecz był genialny :rotfl: Bo za każdym razem jak sobie przypomnę co zrobiłem to zamiast rozpaczy ogarnia mnie durny śmiech... I jak sobie skojarzę tą całą sytuację to tak w zasadzie przychodzi mi do głowy refleksja - że osioł jestem. Przecież mogliśmy wygrać... d
I na tą okoliczność - składając dodatkowo hołd najlepszemu poecie- bramkarzowi jakiego znam - Krzyśkowi Gozdowskiemu - zamieszczam tu piosenkę do jego tekstu a mojej muzyki.
Po tym co zrobiłem stwierdzam samokrytycznie, że nadzwyczaj pasuje :rotfl:
Piosenka o osłach
(to wersja póki co robocza z mojej 2 płyty)
pozdrawiam i dziękuję za spotkanie
Piotrek Kajetan Matczuk
Liczba postów: 3,032
Liczba wątków: 162
Reputacja:
0
dobre, naprawdę dobre, aż trudno uwierzyć, że ten sam wokalista co na Starych spróchniałych
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
Liczba postów: 563
Liczba wątków: 41
Reputacja:
0
Nie przejmuj się, mój brat walnął kiedyś samobója z przewrotki. Strzelał na połowie przeciwnika
Utwór świetny zarówno pod względem tekstu, muzyki i oślich ryków
The only thing I knew how to do
Was to keep on keepin' on
Like a bird that flew
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Petrvs napisał(a):I jak sobie skojarzę tą całą sytuację to tak w zasadzie przychodzi mi do głowy refleksja - że osioł jestem. Przecież mogliśmy wygrać... d Jak mawiali starożytni: bramka jest okrągła, a piłki są dwie (czy jakoś tak...) d
Drużyna Kuglarzy stworzyła jednak zdecydowanie więcej groźnych sytuacji w polu karnym Wisielców - po prostu nie mieliśmy szczęścia (a raczej miał je niezastąpiony bramkarz Fundacji )
Petrvs napisał(a):I na tą okoliczność - składając dodatkowo hołd najlepszemu poecie- bramkarzowi jakiego znam - Krzyśkowi Gozdowskiemu - zamieszczam tu piosenkę do jego tekstu a mojej muzyki. Mi się podoba
Witamy ponownie na forum - mam nadzieję, że ostatnia "Nadzieja" zakończyła etap bezsensownego obrażania się d
Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Liczba postów: 2,212
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Bardzo melodyjny i udany utwór.
Gratuluje
Reputacja:
0
Dziękuję! zwłaszcza za te piwa )
Liczba postów: 1,572
Liczba wątków: 54
Reputacja:
0
myslisz, ze kiedys zostana uplynnione ? A poza tym to bardzoladn piosenka
Liczba postów: 768
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Tomku pisanie postów o takiej godzinie jest zabronione!!
A ja z chęcią się z Petrvsem napiję, ale nie wiem czy on będzie chciał :wredny:
Liczba postów: 1,572
Liczba wątków: 54
Reputacja:
0
:mur: :rumieniec: zbieg okolicznosci
Reputacja:
0
OLI napisał(a):Tomku pisanie postów o takiej godzinie jest zabronione!!
A ja z chęcią się z Petrvsem napiję, ale nie wiem czy on będzie chciał :wredny: Mało Ci? :rotfl: toż to Twoja robota była - tak żeś mnie upił, że dobrze że drogę do pokoju znalazłem
ale żeby nie było - wszystkim w tym temacie postawiłem piwo.
pozdrawiam
Liczba postów: 119
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Petrvs napisał(a):I jak sobie skojarzę tą całą sytuację to tak w zasadzie przychodzi mi do głowy refleksja - że osioł jestem. Przecież mogliśmy wygrać. Tak Petrvusie, mogliście wygrać, i powiem szczerze ,że myślałem ,że tak się skończy bo to już był praktycznie koniec meczu a tu nagle "ręka boga" i masz karny .
Ale co tam zabawa była przednia
pozdrawiam
piwko za piosenkę o osłach
"Jednego nikt mi nie odbierze Ja jestem JA JA JA"
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Świetna piosenka wyszła )) Muzyka i aranżacja wyśmienita. Co prawda chwilami mnie wokal denerwuje, ale to szczegół (a Polak gardzi szczegółami)
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
Gratuluję, Petrvsie, piosenka jest bardzo fajna. A moja kołobrzeska rozmowa z Tobą była jednym z sympatyczniejszych elementów pobytu tamże.
Pozdrawiam,
KN.
Reputacja:
0
Zico napisał(a):piwko za piosenkę o osłach Nawzajem Dzięki
Przemek napisał(a):Świetna piosenka wyszła)) Muzyka i aranżacja wyśmienita. Co prawda chwilami mnie wokal denerwuje, ale to szczegół (a Polak gardzi szczegółami) Dzięki Co do wokalu to ćwiczę codziennie po 15-20 minut. Dostałem zestaw odpowiednich ćwiczeń na poszerzenie skali i na panowanie nad oddechem. Myślę, że już widać jakieś efekty ale to jeszcze nie to, bo na wszystko potrzeba czasu. A ja czasu mam jeszcze dużo, do czterdziestki mi daleko :rotfl: Piwko dla Ciebie
Luter napisał(a):Gratuluję, Petrvsie, piosenka jest bardzo fajna. A moja kołobrzeska rozmowa z Tobą była jednym z sympatyczniejszych elementów pobytu tamże.
Pozdrawiam,
KN. Dziękuję i z wzajemnością, mi również bardzo miło się rozmawiało Stawiam piwko bo podoba mi się ta opcja a nie jestem do niej aż tak przyzwyczajony jak wy
pozdrawiam wszystkich
P.
|