Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
prawdziwe oblicze Kapitana Nemo
Nie rozumiem tylko jodynko dlaczego robisz wyrzuty tym, którzy się bronią, zamiast zjechać pojedynczego idotę, który ten temat założył? Ja nie wiem kto tu jest kim i co komu zrobił, dlatego choćby uważam taki wątek za bezsensowny, ale to wszystko, co napisałaś, gdybym pisała, skierowałabym tylko do autora, który nie ma co robić w życiu...

P.S. Oczywiście miałaś prawo wyrazić swoją opinię, żeby nie było, że Ci tego zabraniam, tak się po prostu zdziwiłam Wink
"Radio to cudowny wynalazek! Jeden ruch ręki i ... nic nie słychać." :)
Odpowiedz
A ja się nie dziwię, że Jodynce się zabawa nie podoba, tylko że chce ją popsuć innym.
Odpowiedz
Akurat co do psucia, to ludzie często psują bezinteresowanie Wink
"Radio to cudowny wynalazek! Jeden ruch ręki i ... nic nie słychać." :)
Odpowiedz
dobrze, to zabieram klocki i idę, bo rzeczywiście - szkoda psuć pięknych rozmów. Stanę sobie z boku i może rzucę okiem od czasu do czasu. Wink
Odpowiedz
Cóż, Jodynko, nie mogę wystawić Ci piwa więc tylko :poklon:
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
Odpowiedz
dzikakaczka napisał(a):Cóż, Jodynko, nie mogę wystawić Ci piwa więc tylko :poklon:
Myślałam, że pragniesz w karczmie krwi i seksu.
Odpowiedz
Edyta napisał(a):Myślałam, że pragniesz w karczmie krwi i seksu
Nie "łapię"... :wstyd: To do Jodynki, czy Dzikiej Kaczki?
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
Kaczka prezentuje swoisty dualizm.
Z jednej strony pragnie oglądać przemoc, seks, brutalne bezpodstawne ataki, a z drugiej strony uważa takie zachowanie za żałosne na maxa.
Więc Jodynce :poklon: za zwerbalizowanie tejże żałosności.
Boshe! właśnie przyszła mi do głowy straszliwa refleksja.
Jakie swoje kompleksy muszę leczyć, jeśli chcę oglądać brutalność i seks, kiedy na scenie Luter i lc :ups:
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
Odpowiedz
lc napisał(a):Kuba powiedział to mnie - bo Kuba mówi wiele rzeczy różnym ludziom
Zgadza się. Niektóre, nawet za zgodą samych zainteresowanych. Big Grin
lc napisał(a):a ja puściłem w obieg jako bezpośreni rewanż za ujawnienie mojej korespondencji. Jak Kuba innym tak inni Kubie.
Mając nadzieję, że skłócisz Lutra ze mną? Nasza przyjaźń jest zbyt silna, aby mógł nią zachwiać takie pierd. Big Grin
lc napisał(a):To ja go popieram w tych rewelacjach. Jawnie. No i co?
Phi.
Odpowiedz
Kazia:) napisał(a):Nie rozumiem tylko jodynko dlaczego robisz wyrzuty tym, którzy się bronią, zamiast zjechać pojedynczego idotę, który ten temat założył?
Piwo!

P.S. Dlaczego w Karczmie post musi mieć przynajmniej 10 znaków?? Bo inaczej nie jest awanturą? Big Grin
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Dlaczego w Karczmie post musi mieć przynajmniej 10 znaków??
Nie tylko w karczmie tak jest :]
Odpowiedz