Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
plakaty z JK
Panlol napisał(a):Ludzie lubią się deklarować
Akurat Ty nie powinieneś pisać takich słów. Mimo, iż nie przysłałeś tuby, wczoraj (jeszcze przed Twoim wpisem na Forum) żona znalazła jąkąś starą, obdartą tubę w domu i zapakowała ci trzy plakaty. Będą wysłane pojutrze tzn. w poniedziałek.

A w ogóle - tak siebie pytam wobec wyższego - po chuj mi to było.
Odpowiedz
:/
strasznie mi glupio
Przepraszam Sad

Nie chodzi tylko o Pana post...
poczytalem co ludzie pisza na ten temat
i zrozumialem co zrobilem... :ups: ;(
Pamiętajcie wy o mnie co sił! Co sił!
Choć przemknąłem przed wami jak cień!
Palcie w łaźni, aż kamień się zmieni w pył -
Przecież wrócę, gdy zacznie się dzień!
Odpowiedz
Panlol napisał(a):i zrozumialem co zrobilem...
To dobrze- na cos sie przydalismy..
Robert Siwiec napisał(a):tak siebie pytam wobec wyższego - po chuj mi to było
Zeby pare osob uszczesliwic -tak bezinteresownie. Zwyczajnie, po ludzku.Wiec raz jeszcze dzieki za cierpliwosc.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Odpowiedz
Robert Siwiec napisał(a):A w ogóle - tak siebie pytam wobec wyższego - po chuj mi to było.
Sad
Pamiętaj, że tych "problematycznych" odbiorców jest jednak mniejszość.
Wielu z nas odebrało swoje plakaty w Kołobrzegu i jest Ci za to bardzo wdzięcznych (tym bardziej, że były darmowe :poklon: )
Mam nadzieję, że nieuzasadnione pretensje kilku specjalistów od pakowania Cię nie zniechęcą :aniolek:

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
Robert Siwiec napisał(a):A w ogóle - tak siebie pytam wobec wyższego - po chuj mi to było.
Dla tych, którzy w Kołobrzegu byli. M.in. i dla mnie.
Zeratul napisał(a):Wielu z nas odebrało swoje plakaty w Kołobrzegu i jest Ci za to bardzo wdzięcznych (tym bardziej, że były darmowe :poklon: )
Podpisuję się pod powyższym i ja. Dzięki. *-`-
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
tmach napisał(a):Dla tych, którzy w Kołobrzegu byli
Noooo, nie tylko. Ja nie bylam, a plakatu laknelam.I jestem bezgranicznie Robertowi wdzieczna za Jego gest.
Odpowiedz
Elzbieta napisał(a):Noooo, nie tylko. Ja nie bylam, a plakatu laknelam.I jestem bezgranicznie Robertowi wdzieczna za Jego gest.
Bo Ty jesteś specyficzny egzemplarz. Wink Wyjątek potwierdzający regułę.
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
tmach napisał(a):specyficzny egzemplarz
Dzieki za mile slowa- ja chyba faktycznie jestem specyficzny egzemplarz Wink Nie znosze latwizny i takich tam jeszcze roznych innych. Ale uz.Panlol zrozumial o co chodzi iprzeprosil, wiec przydalismy sie chociaz w tym i cieszy mnie to, bo jako obecny na forum obrywal za wszystkich Sad

OT. Co my tu robimy w srodku nocy??

Pozdrawiam cieplo
ela
Odpowiedz
Elzbieta napisał(a):Nie znosze latwizny i takich tam jeszcze roznych innych.
Byle więcej takich ludzi (niektórzy nawet jeśli nie znoszą pójścia na łatwiznę, to w końcu ulegają światu - taki kompromis, albo nawet konformizm, ehhh).

Pozdrawiam
Eryk
Kiedy idę,to idę.Jeśli przyjdzie mi walczyć,jeden dzień nie będzie lepszy od drugiego,by umrzeć.Bo nie żyję ani w przeszłości,ani w przyszłości.Istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej
Odpowiedz
Eryk napisał(a):to w końcu ulegają światu
A na czym polega uleganie światu?
Odpowiedz
Alek napisał(a):A na czym polega uleganie światu?
Idziesz ze światem do łóżka, to jasne Big Grin
Żydowinem być mi raczej,
Gdy mianuje mnie Polaczek...
Odpowiedz
"Ona była całym moim światem..." Wink
Odpowiedz
Alek napisał(a):A na czym polega uleganie światu?
Na tym, że świat (kierujący się zasadą, że wysilek się nie opłaca i że należy wszystko robić po najniższej linii oporu, wykonać minimum - bo po co więcej?) przekonuje Cię w końcu, że Twoje zamierzenie jest bez sensu, niepotrzebne itp.. Człowiek na to przystaje i odpuszcza - brak samozaparcia, wytrwalości w dążeniu.

Natomiast świat można zdefiniować na różne sposoby - bliskie osoby, otoczenie, społeczeństwo. Czasem samemu zaczyna się dostrzegać, ze to co się robi nie będzie i tak nikomu potrzebne.

W każdym razie czlowiek sam staje sie katem swoich zamierzeń. To nie brak możliwości, potrzebnych środków niszczy zamiar ale świadoma decyzja.

Krotko mówiąc można to w jakiś sposób utożsamić ze słomianym zapałem. Choć takie podejście będzie spłyceniem problemu.

Ogólnie paskudna sprawa. Ale to takie moje uwywnętrznienia Big Grin.

Pozdrawiam
Eryk
Kiedy idę,to idę.Jeśli przyjdzie mi walczyć,jeden dzień nie będzie lepszy od drugiego,by umrzeć.Bo nie żyję ani w przeszłości,ani w przyszłości.Istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej
Odpowiedz
No własnie.. ja też chciałam podziękować za plakat.. Jakoś udało mi się go przetransportować przez pół Polski do domku i wisi sobie taki ładniutki nad moim łózkiem.. Aż się chce wstawać jak go widzę co rano Smile
Dziękuję Robercie
Dziękuję Teresko
Taaaakie buziaki *-`-
A Ty czcij, co żyje radośnie! A Ty szanuj to, co umiera.
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):A biorąc po uwagę, ze niektórzy zainteresowani nie zaglądają na Forum regularnie, przeczytali ofertę wysłania plakatu "wszystkim, którzy..." np. dopiero wczoraj, albo dzisiaj itp, itd, - otóż biorąc to między innymi pod uwagę, należy się spodziewać dalszych tub
Nie wyciągałbym w każdym razie po ledwo 5 dniach zbyt pochopnych wniosków.
Jeśli im zależy na owych plakatach, powinni wykonać ten trud i zajrzeć do plakatowego tematu lub/i do swoich skrzynek mailowych. Zdaje się, że mamy takie czasy, iż znalezienie miejsca z dostępem do internetu, nie jest chyba jakimś nadludzkim wysiłkiem.
Paweł Konopacki w innym wątku napisał(a):Mamy, Panie KN, wiek XXI. Epoka znaków dymnych i telegrafu odeszła do przeszłości. Mamy telefony komórkowe, stacjonarne, maile i komunikatory. Mamy też forumowy priv. Istnieje co najmniej kilka sposobów, aby skontaktować się z drugim człowiekiem.
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Jeśli im zależy na owych plakatach, powinni wykonać ten trud i zajrzeć do plakatowego tematu lub/i do swoich skrzynek mailowych.
No tak! A skąd wiesz, że skoro w ciągu pięciu dni tuby nie doszły to nie zajrzeli?
Mam wrażenie, ze patrzysz na sprawę przez dość pokrzywiony, swój indywidualny pryzmat.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
juz dostałem plakaty Smile
jeszcze raz przepraszam za wcześniejsze posty Sad(

i dziękuję za plakaty *-`-
Pamiętajcie wy o mnie co sił! Co sił!
Choć przemknąłem przed wami jak cień!
Palcie w łaźni, aż kamień się zmieni w pył -
Przecież wrócę, gdy zacznie się dzień!
Odpowiedz
Ja też dostałem przesyłkę i jestem bardzo wdzięczny Robertowi za trud który włożył w akcję plakatową. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję :piwko:
[i]Nawet drzewa próchnieją przedwcześnie
A przecież istnieją - bezgrzesznie.[/i]
Odpowiedz
Do mnie dotarly dzis -dzieki ogromne dla Roberta
Odpowiedz
Niechaj mnie już Zośka o plakaty nie prosi, bo kiedy się Zośka o plakaty zwróci...

Dzisiaj wysłałem dwa ostatnie z partii 120 sztuk. Być może będzie wkrótce dodruk i być może wyślę tym, którzy o to teraz proszą. Na pewno jednak na innej zasadzie jak dotychczas. Dziękuję Państwu i pozdrawiam.

Robert
Odpowiedz
Robert Siwiec napisał(a):Niechaj mnie już Zośka o plakaty nie prosi, bo kiedy się Zośka o plakaty zwróci...
Dzięki, Robercie, za to co zrobiłeś, za Twój trud i pracę! *-`-
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
Chciałem założyć nowy temat, ale ten pasuje idealnie.

Czy wiecie może, gdzie można spróbowac zamówić/zakupić plakaty z wizerunkiem Jacka? Czy może jakieś stare ogłoszenia koncertowe z Jego postacią? (chociaż wątpie, czy ktokolwiek na tym forum chciałby się z tym rozstać Smile ) . Szukałem już sporo czasu w necie, i nie bardzo mogę coś znaleźć.

Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam
TzL
Odpowiedz
Kurtka... na wrocławskich słupach ogłoszeniowych wisiało sporo plakatów z koncertu "Źródło".. Przyznam się, że próbowałam kilkakrotnie uszczknąć choć jeden (zaznaczę, że po koncercie :Smile ) jednak za mocno były poprzyklejane i się nie dało.. Ale jeśli ktoś by wiedział czy i gdzie można je dostać, lub posiadał do odsprzedania, to ja już się do niego ładnie uśmiecham *-`-
Zresztą pewnie nie tylko ja Wink
A Ty czcij, co żyje radośnie! A Ty szanuj to, co umiera.
Odpowiedz
Przed koncertem, w holu Radia, leżało luzem kilkadziesiąt plakatów do wzięcia. Rozeszły się szybko, może ktoś wziął więcej niż jeden i ma teraz do odstąpienia. A dodam, że były w wersji powiększonej w stosunku do plakatów rozlepianych na mieście.
Odpowiedz