Liczba postów: 42
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Panlol napisał(a):Ludzie lubią się deklarować Akurat Ty nie powinieneś pisać takich słów. Mimo, iż nie przysłałeś tuby, wczoraj (jeszcze przed Twoim wpisem na Forum) żona znalazła jąkąś starą, obdartą tubę w domu i zapakowała ci trzy plakaty. Będą wysłane pojutrze tzn. w poniedziałek.
A w ogóle - tak siebie pytam wobec wyższego - po chuj mi to było.
Liczba postów: 43
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
:/
strasznie mi glupio
Przepraszam
Nie chodzi tylko o Pana post...
poczytalem co ludzie pisza na ten temat
i zrozumialem co zrobilem... :ups: ;(
Pamiętajcie wy o mnie co sił! Co sił!
Choć przemknąłem przed wami jak cień!
Palcie w łaźni, aż kamień się zmieni w pył -
Przecież wrócę, gdy zacznie się dzień!
Liczba postów: 4,151
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
Panlol napisał(a):i zrozumialem co zrobilem... To dobrze- na cos sie przydalismy..
Robert Siwiec napisał(a):tak siebie pytam wobec wyższego - po chuj mi to było Zeby pare osob uszczesliwic -tak bezinteresownie. Zwyczajnie, po ludzku.Wiec raz jeszcze dzieki za cierpliwosc.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Robert Siwiec napisał(a):A w ogóle - tak siebie pytam wobec wyższego - po chuj mi to było.
Pamiętaj, że tych "problematycznych" odbiorców jest jednak mniejszość.
Wielu z nas odebrało swoje plakaty w Kołobrzegu i jest Ci za to bardzo wdzięcznych (tym bardziej, że były darmowe :poklon: )
Mam nadzieję, że nieuzasadnione pretensje kilku specjalistów od pakowania Cię nie zniechęcą :aniolek:
Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Liczba postów: 3,635
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
Robert Siwiec napisał(a):A w ogóle - tak siebie pytam wobec wyższego - po chuj mi to było. Dla tych, którzy w Kołobrzegu byli. M.in. i dla mnie.
Zeratul napisał(a):Wielu z nas odebrało swoje plakaty w Kołobrzegu i jest Ci za to bardzo wdzięcznych (tym bardziej, że były darmowe :poklon: ) Podpisuję się pod powyższym i ja. Dzięki. *-`-
Plus Leonardo i Mach
Reputacja:
0
tmach napisał(a):Dla tych, którzy w Kołobrzegu byli Noooo, nie tylko. Ja nie bylam, a plakatu laknelam.I jestem bezgranicznie Robertowi wdzieczna za Jego gest.
Liczba postów: 3,635
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
Elzbieta napisał(a):Noooo, nie tylko. Ja nie bylam, a plakatu laknelam.I jestem bezgranicznie Robertowi wdzieczna za Jego gest. Bo Ty jesteś specyficzny egzemplarz. Wyjątek potwierdzający regułę.
Plus Leonardo i Mach
Reputacja:
0
tmach napisał(a):specyficzny egzemplarz Dzieki za mile slowa- ja chyba faktycznie jestem specyficzny egzemplarz Nie znosze latwizny i takich tam jeszcze roznych innych. Ale uz.Panlol zrozumial o co chodzi iprzeprosil, wiec przydalismy sie chociaz w tym i cieszy mnie to, bo jako obecny na forum obrywal za wszystkich
OT. Co my tu robimy w srodku nocy??
Pozdrawiam cieplo
ela
Liczba postów: 475
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Elzbieta napisał(a):Nie znosze latwizny i takich tam jeszcze roznych innych. Byle więcej takich ludzi (niektórzy nawet jeśli nie znoszą pójścia na łatwiznę, to w końcu ulegają światu - taki kompromis, albo nawet konformizm, ehhh).
Pozdrawiam
Eryk
Kiedy idę,to idę.Jeśli przyjdzie mi walczyć,jeden dzień nie będzie lepszy od drugiego,by umrzeć.Bo nie żyję ani w przeszłości,ani w przyszłości.Istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej
Liczba postów: 3,654
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
Eryk napisał(a):to w końcu ulegają światu A na czym polega uleganie światu?
Liczba postów: 470
Liczba wątków: 21
Reputacja:
0
Alek napisał(a):A na czym polega uleganie światu? Idziesz ze światem do łóżka, to jasne
Żydowinem być mi raczej,
Gdy mianuje mnie Polaczek...
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
"Ona była całym moim światem..."
Liczba postów: 475
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Alek napisał(a):A na czym polega uleganie światu? Na tym, że świat (kierujący się zasadą, że wysilek się nie opłaca i że należy wszystko robić po najniższej linii oporu, wykonać minimum - bo po co więcej?) przekonuje Cię w końcu, że Twoje zamierzenie jest bez sensu, niepotrzebne itp.. Człowiek na to przystaje i odpuszcza - brak samozaparcia, wytrwalości w dążeniu.
Natomiast świat można zdefiniować na różne sposoby - bliskie osoby, otoczenie, społeczeństwo. Czasem samemu zaczyna się dostrzegać, ze to co się robi nie będzie i tak nikomu potrzebne.
W każdym razie czlowiek sam staje sie katem swoich zamierzeń. To nie brak możliwości, potrzebnych środków niszczy zamiar ale świadoma decyzja.
Krotko mówiąc można to w jakiś sposób utożsamić ze słomianym zapałem. Choć takie podejście będzie spłyceniem problemu.
Ogólnie paskudna sprawa. Ale to takie moje uwywnętrznienia .
Pozdrawiam
Eryk
Kiedy idę,to idę.Jeśli przyjdzie mi walczyć,jeden dzień nie będzie lepszy od drugiego,by umrzeć.Bo nie żyję ani w przeszłości,ani w przyszłości.Istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej
Liczba postów: 1,334
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
No własnie.. ja też chciałam podziękować za plakat.. Jakoś udało mi się go przetransportować przez pół Polski do domku i wisi sobie taki ładniutki nad moim łózkiem.. Aż się chce wstawać jak go widzę co rano
Dziękuję Robercie
Dziękuję Teresko
Taaaakie buziaki *-`-
A Ty czcij, co żyje radośnie! A Ty szanuj to, co umiera.
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Paweł Konopacki napisał(a):A biorąc po uwagę, ze niektórzy zainteresowani nie zaglądają na Forum regularnie, przeczytali ofertę wysłania plakatu "wszystkim, którzy..." np. dopiero wczoraj, albo dzisiaj itp, itd, - otóż biorąc to między innymi pod uwagę, należy się spodziewać dalszych tub
Nie wyciągałbym w każdym razie po ledwo 5 dniach zbyt pochopnych wniosków. Jeśli im zależy na owych plakatach, powinni wykonać ten trud i zajrzeć do plakatowego tematu lub/i do swoich skrzynek mailowych. Zdaje się, że mamy takie czasy, iż znalezienie miejsca z dostępem do internetu, nie jest chyba jakimś nadludzkim wysiłkiem.
Paweł Konopacki w innym wątku napisał(a):Mamy, Panie KN, wiek XXI. Epoka znaków dymnych i telegrafu odeszła do przeszłości. Mamy telefony komórkowe, stacjonarne, maile i komunikatory. Mamy też forumowy priv. Istnieje co najmniej kilka sposobów, aby skontaktować się z drugim człowiekiem.
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Jeśli im zależy na owych plakatach, powinni wykonać ten trud i zajrzeć do plakatowego tematu lub/i do swoich skrzynek mailowych. No tak! A skąd wiesz, że skoro w ciągu pięciu dni tuby nie doszły to nie zajrzeli?
Mam wrażenie, ze patrzysz na sprawę przez dość pokrzywiony, swój indywidualny pryzmat.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 43
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
juz dostałem plakaty
jeszcze raz przepraszam za wcześniejsze posty (
i dziękuję za plakaty *-`-
Pamiętajcie wy o mnie co sił! Co sił!
Choć przemknąłem przed wami jak cień!
Palcie w łaźni, aż kamień się zmieni w pył -
Przecież wrócę, gdy zacznie się dzień!
Liczba postów: 963
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Ja też dostałem przesyłkę i jestem bardzo wdzięczny Robertowi za trud który włożył w akcję plakatową. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję :piwko:
[i]Nawet drzewa próchnieją przedwcześnie
A przecież istnieją - bezgrzesznie.[/i]
Reputacja:
0
Do mnie dotarly dzis -dzieki ogromne dla Roberta
Liczba postów: 42
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Niechaj mnie już Zośka o plakaty nie prosi, bo kiedy się Zośka o plakaty zwróci...
Dzisiaj wysłałem dwa ostatnie z partii 120 sztuk. Być może będzie wkrótce dodruk i być może wyślę tym, którzy o to teraz proszą. Na pewno jednak na innej zasadzie jak dotychczas. Dziękuję Państwu i pozdrawiam.
Robert
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Robert Siwiec napisał(a):Niechaj mnie już Zośka o plakaty nie prosi, bo kiedy się Zośka o plakaty zwróci... Dzięki, Robercie, za to co zrobiłeś, za Twój trud i pracę! *-`-
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Chciałem założyć nowy temat, ale ten pasuje idealnie.
Czy wiecie może, gdzie można spróbowac zamówić/zakupić plakaty z wizerunkiem Jacka? Czy może jakieś stare ogłoszenia koncertowe z Jego postacią? (chociaż wątpie, czy ktokolwiek na tym forum chciałby się z tym rozstać ) . Szukałem już sporo czasu w necie, i nie bardzo mogę coś znaleźć.
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
TzL
Liczba postów: 1,334
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Kurtka... na wrocławskich słupach ogłoszeniowych wisiało sporo plakatów z koncertu "Źródło".. Przyznam się, że próbowałam kilkakrotnie uszczknąć choć jeden (zaznaczę, że po koncercie : ) jednak za mocno były poprzyklejane i się nie dało.. Ale jeśli ktoś by wiedział czy i gdzie można je dostać, lub posiadał do odsprzedania, to ja już się do niego ładnie uśmiecham *-`-
Zresztą pewnie nie tylko ja
A Ty czcij, co żyje radośnie! A Ty szanuj to, co umiera.
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Przed koncertem, w holu Radia, leżało luzem kilkadziesiąt plakatów do wzięcia. Rozeszły się szybko, może ktoś wziął więcej niż jeden i ma teraz do odstąpienia. A dodam, że były w wersji powiększonej w stosunku do plakatów rozlepianych na mieście.
|