Liczba postów: 963
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Jak festiwal, to festiwal , postanowiłem zakładać nowe tematy z materiałami które udało mi się przerobić z VHS, pomimo wakacji i pomimo tego, że część forumowiczów je posiada.
Mamy dużo młodych użytkowników, którzy nie mieli okazji być na koncertach, a i w TV się czasem coś przegapi. Będą już na stronce, a po wakacjach jak będzie jakiś odzew, wstawi się już konkretne o które ewentualnie będą ludzie prosić.
Dwie Skały to materiał trzydziestominutowy, więc niestety jest dość ciężki , ponad 300 M.
Z moim sprzętem i umiejętnościami nie umiem tego bardziej skompresować , żeby obraz nie tracił na jakości i głos nie odchodził.
Mimo wszystko może znajdą się chętni na pobranie. Ja gdybym tego nie miał na pewno bym sobie zasysał i cieszył się jak młody pies z pcheł.
Pozdrawiam Piotr
Dwie Skały
PS
A w Gazecie Skawińskiej było napisane, że wielu ludzi z forum jest w posiadaniu ciekawszych materiałów, tylko redaktor nie miał pojęcia dlaczego nie chcą się podzielić.
[i]Nawet drzewa próchnieją przedwcześnie
A przecież istnieją - bezgrzesznie.[/i]
Liczba postów: 4,151
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
czapon napisał(a):wstawi się już konkretne o które ewentualnie będą ludzie prosić. O film z trasy, gdzie JK sika do umywalki - nie zeby mnie ten widok specjalnie interesowal, ale film podobno dobry.
Ela
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Liczba postów: 963
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Elzbieta napisał(a):O film z trasy, gdzie JK sika do umywalki Ja niestety nie posiadam takiego, ani nie znam
[i]Nawet drzewa próchnieją przedwcześnie
A przecież istnieją - bezgrzesznie.[/i]
Liczba postów: 2,038
Liczba wątków: 68
Reputacja:
0
czapon napisał(a):A w Gazecie Skawińskiej było napisane, że wielu ludzi z forum jest w posiadaniu ciekawszych materiałów, tylko redaktor nie miał pojęcia dlaczego nie chcą się podzielić. hmm, ciekawe, który to...
Dzięki za film. Nie ściągnęłam jeszcze, bo za duży jak na moje możliwości, ale już ja się postaram, żeby ktoś mi ściągnął
Liczba postów: 663
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
ściągam mam sentyment do tego filmu bo mnie na nim widać niestety tylko tył głowy i niestety wtedy jeszcze nie byłem siwy no w każdym razie lubię ten film oczywiście pod warunkiem że to film z harendy
pozdrawiam serdecznie i dziękuję
k
"W tym bajorze, co z naszych czasów pozostanie
Lękam się, że po władzę sięgną chrześcijanie..."
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Elzbieta napisał(a):O film z trasy, gdzie JK sika do umywalki - nie zeby mnie ten widok specjalnie interesowal, ale film podobno dobry. Z tego co pamiętam, Paweł Konopacki zadeklarował się udostępnić film, jeśli osoba, od której sam dostał ten materiał, wyrazi zgodę. Napisał, że to może potrwać.
Ja czekam.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Ja czekam. To ja tez. Czekam.
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Reputacja:
0
ant napisał(a):ja też gredler napisał(a):Z tego co pamiętam, Paweł Konopacki zadeklarował się udostępnić film, jeśli osoba, od której sam dostał ten materiał, wyrazi zgodę. Napisał, że to może potrwać. Jakos Mu sie przypomniec?
Liczba postów: 3,456
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Czapon: Mógłbyś jeszcze to udostępnić?
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,