07-05-2007, 03:02 PM
Paweł Konopacki napisał(a):Dlatego, moim zdaniem, wybierając milczenie - wybrałaś właściwe wyjście.Chyba trochę za późno?
Milczenie
|
07-05-2007, 03:02 PM
Paweł Konopacki napisał(a):Dlatego, moim zdaniem, wybierając milczenie - wybrałaś właściwe wyjście.Chyba trochę za późno?
07-05-2007, 03:24 PM
Zbigniew napisał(a):Chyba trochę za późno?Nie wiem, czy za późno, czy za wcześnie. Jestem natomiast głęboko przekonany, ze Patron tej strony mimo wszystko nie chciałby oglądać, jak kilku fanatycznych bydlaków słowem i czynem usiłuje gnoić jego córkę.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A srać chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu - całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
07-05-2007, 04:44 PM
Paweł Konopacki napisał(a):Jestem natomiast głęboko przekonany, ze Patron tej strony mimo wszystko nie chciałby oglądać, jak kilku fanatycznych bydlaków słowem i czynem usiłuje gnoić jego córkę.Ja równiez. Jednak nie jestem przekonany czy tak się dzieje jak piszesz. Zresztą, nic mi do tego.
07-05-2007, 04:56 PM
Zbigniew napisał(a):I za to piwsko przy najbliższej okazjiPaweł Konopacki napisał(a):Jestem natomiast głęboko przekonany, ze Patron tej strony mimo wszystko nie chciałby oglądać, jak kilku fanatycznych bydlaków słowem i czynem usiłuje gnoić jego córkę.Ja równiez. Jednak nie jestem przekonany czy tak się dzieje jak piszesz. Zresztą, nic mi do tego.
"Chude Dziecko"
07-05-2007, 08:19 PM
Chętnie wypiję, a jeszcze chętniej się zrewanżuje i pogadam!
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|