Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ot z tematu urodzinowego
berseis13 napisał(a):Słusznie, albowiem nie wypada zaglądać innym do kieszeni i do garnków.
Co prawda to prawda!
berseis13 napisał(a):No chyba, że ktoś "stary garnek studzi".
Po pierwsze - to co wtedy, Paciu? Wtedy ma prawo zaglądać innym do kieszeni i do garnków?

Po drugie - nie: ktoś studzi stary garnek tylko: stary garnek studzi czyjeś czoło.
Język polski jest językiem fleksyjnym, Paciu. Tu nie jest tak, że co pierwsze to podmiot.
Odpowiedz
Administracjo, protestuję przeciwko użyczaniu konta Pawłowi Konopackiemu przez uż. berseis13.
berseis13 napisał(a):Słusznie, albowiem nie wypada zaglądać innym do kieszeni i do garnków.
Takoż do alkowy. I nie wypada wtrącać się w sprawy rodzinne. I w drugą stronę: nie wypada o tym rozpowiadać. Pewne rzeczy powinny zostać w rodzinie.
Odpowiedz
Luter napisał(a):wiem coś o tym
Krzysiu, tyś jest przecież Krynica Wiedzy Wszelkiej. Sama to przyznałam niedawno, ale Patka wtedy stwierdziła, że mnie popierdoliło.
"Chude Dziecko"
Odpowiedz
Przemek napisał(a):Każda ugoda jest cenna i warta co najmniej rozważenia.
Protestuję też przeciwko użyczaniu konta Angeli Merkel przez uż. Przemka.
Odpowiedz
Luter napisał(a):Po pierwsze - to co wtedy, Paciu? Wtedy ma prawo zaglądać innym do kieszeni i do garnków?
Krzysiu, wypowiedzi użytkowniczki berseis13 są w ogóle bardzo ciekawe pod względem logicznym. Błędy językowe nie są takie śmieszne, bo popełniają je na tym forum prawie wszyscy (czasem trochę tęsknię za adme). Mnie najbardziej, a co tam - lubię to słowo, rozpierdala wartość logiczna tego co Pacia pisze, a raczej brak tej wartości. Uczy się przecież od najlepszych...
śni inny byt jurajski gad
Odpowiedz
Edyta napisał(a):
Przemek napisał(a):Każda ugoda jest cenna i warta co najmniej rozważenia.
Protestuję też przeciwko użyczaniu konta Angeli Merkel przez uż. Przemka.
Post ten wart jest dużego piwa! Smile
[i]I pamiętaj - że dana ci pamięć:
Nie kłam sobie - a nikt ci nie skłamie[/i]
Odpowiedz
Jasny gwint napisał(a):Post ten wart jest dużego piwa! Smile
Ale..?

[ Dodano: 23 Czerwiec 2007, 15:39 ]
Aha <kurwa mać>
Odpowiedz
Edyta napisał(a):Administracjo, protestuję przeciwko użyczaniu konta Pawłowi Konopackiemu przez uż. berseis13.
Czy jest jakaś sprawa przeciwko której nie protestujesz?

W dniu dzisiejszym nie użyczam komputera Pawłowi Konopackiemu. Paweł Konopacki nigdy nie pisał z mojego profilu i nie użyczałam mu nigdy swojego konta. Praktyki Twoich przyjaciół są nam obce, Edytko. No chyba że przedstawisz mi tutaj dowód na nieprawdziwość moich słów. W przeciwnym razie zachowujesz się jak pewien użytkownik co to 'wie ale nie powie skąd wie', może ten użytkownik korzysta dzisiaj także z konta 'Edyta'. PROTESTUJE przeciwko takim praktykom.
"Chude Dziecko"
Odpowiedz
Proponuję, żeby każdy napisał pustego posta w innym temacie i miał link w podpisie, żeby można było stawiać piwka. Może wtedy Konopacki się ujawni.

[ Dodano: 23 Czerwiec 2007, 15:41 ]
berseis13 napisał(a):PROTESTUJE przeciwko takim praktykom.
Kto? Luter?
Odpowiedz
berseis13 napisał(a):W dniu dzisiejszym nie użyczam komputera Pawłowi Konopackiemu.
A dyktowanie postów, Edytko, nie jest zabronione, więc wszystko jest zgodne z regulaminem.
Odpowiedz
Edyta napisał(a):Aha <kurwa mać>
Tak, brak piw w Karczmie bardzo boli. Wyrażę więc uznanie za pomocą słów: Edyto, jesteś fantastyczna!
Odpowiedz
berseis13 napisał(a):Praktyki Twoich przyjaciół są nam obce, Edytko.
Nie wiedziałam, że znasz moich przyjaciół.
Odpowiedz
partycja napisał(a):Uczy się przecież od najlepszych...
A Ty od kogo się uczysz gry na saksofonie?
"Chude Dziecko"
Odpowiedz
partycja napisał(a):Edyto, jesteś fantastyczna!
Patko, jesteś najzajebistszą dupą w niebieskoforumowym grajdołku! Piwko!
Odpowiedz
Edyta napisał(a):Patko, jesteś najzajebistszą dupą w niebieskoforumowym grajdołku!
A Ty skąd wiesz?
Odpowiedz
berseis13 napisał(a):A Ty od kogo się uczysz gry na saksofonie?
W ogóle się nie uczę.
Edyta napisał(a):Patko, jesteś najzajebistszą dupą w niebieskoforumowym grajdołku!
Oj, daj spokój. Po ujawnieniu galerii Markowej już nie mam szans na ten tytuł.
Odpowiedz
Luter napisał(a):A Ty skąd wiesz?
Słyszałam. A jak nie usłyszę, to wymyślę.
partycja napisał(a):Oj, daj spokój. Po ujawnieniu galerii Markowej już nie mam szans na ten tytuł.
Chyba nie wiesz, co może zdziałać Photoshop.
Odpowiedz
Edyta napisał(a):Chyba nie wiesz, co może zdziałać Photoshop.
Niby wiem, ale nie mogę napisać, bo mi znów zarzuci, że chcę ją zniszczyć czy coś... Sad
Luter napisał(a):A Ty skąd wiesz?
Ta wiedza!
Odpowiedz