06-17-2007, 10:41 PM
berseis13 napisał(a):jest ojciec którego się kocha, a zarazem nienawidzi?No to mamy wreszcie jakiś konkret.
berseis13 napisał(a):i co tu teraz począć?That is the question!
O wiarygodności, sądach i "życzliwości"
|
06-17-2007, 10:41 PM
berseis13 napisał(a):jest ojciec którego się kocha, a zarazem nienawidzi?No to mamy wreszcie jakiś konkret. berseis13 napisał(a):i co tu teraz począć?That is the question!
06-18-2007, 11:59 AM
Luter nie żadnych dowodów na niewiarygodność Berseis, z drugiej strony ma prawo jej nie wierzyć. Tylko, że z tego niewiele dla pozostałych użytkowników wynika.
06-18-2007, 03:00 PM
Wojti napisał(a):Luter nie żadnych dowodów na niewiarygodność BerseisA skąd taki pogląd?
06-18-2007, 03:21 PM
Żadnych, o ile wiem, w tym temacie nie przedstawiłeś.
06-18-2007, 04:30 PM
Luter napisał(a):A skąd taki pogląd?Właśnie Lutrze, Na własne oczy widziałeś? hmm? w Australijskim sądzie (he he) nie powołaliby Cię na świadka, bo 'ja wiem bo ktoś powiedział'. wymądrzaj się Lutrze, ja wiem co się działo w moim domu, wiem bo to przeżyłam, chciałabym móc o ojcu pisać i mówić jak najlepiej, ale wtedy byłabym niewiarygodna. -PK
"Chude Dziecko"
06-18-2007, 07:40 PM
Paciu, ja pewne rzeczy również wiem. Wśród nich również takie, które pozwalają mi nie dać wiary Twoim rewelacjom - rozpowiadanym po Rozmowach w toku, Twoich stylach etc.
06-18-2007, 08:06 PM
Luter napisał(a):Paciu, ja pewne rzeczy również wiem. Wśród nich również takie, które pozwalają mi nie dać wiary Twoim rewelacjom - rozpowiadanym po Rozmowach w toku, Twoich stylach etc.No to ujawnij je proszę, Krzysiu, bo prawda niestety ma taką paskudną cechę że wychodzi na jaw.
"Chude Dziecko"
06-19-2007, 12:07 AM
berseis13 napisał(a):Wiesz, że i on i ja, znamy fakty, które ani Tobie, ani tym bardziej Twojemu ojcu, dumy nie przyniosą...Luter napisał(a):Paciu, ja pewne rzeczy również wiem. Wśród nich również takie, które pozwalają mi nie dać wiary Twoim rewelacjom - rozpowiadanym po Rozmowach w toku, Twoich stylach etc.No to ujawnij je proszę, Krzysiu, bo prawda niestety ma taką paskudną cechę że wychodzi na jaw. Proponuje skończyć tego typu wątki.
06-19-2007, 12:47 AM
Ależ proszę, jeżeli ktoś podważa moją wiarygodność, chciałabym wiedzieć w jakiej kwestii i dlaczego?
Dlaczego to wszystko zaczyna mi brzmieć jak szantaż? Cóż możecie zyskać przy udowodnieniu mojej tzw 'niewiarygodności'? Krzysiu? Co? Że zyskacie mniemanie lepszych córek JK? Takich już wiele istnieje, rzekomo jedna w RPA... I tyle ode mnie, zdaję sobie sprawę że zadaję się z osobą mocno niedojrzałą emocjonalnie ze sporymi kompleksami która dowartościowuję się tylko i wyłącznie w dwóch rzeczach, w wiedzę o JK i.... Wybaczcie, nie mam więcej ochoty się w to bawić, mam lepsze zajęcia, np wymyślanie kolejnych kłamstw na temat mojego ojca
"Chude Dziecko"
06-19-2007, 07:41 PM
berseis13 napisał(a):Dlaczego to wszystko zaczyna mi brzmieć jak szantaż?Paciu, zlituj się i daj spokój już z tym szantażem. Powtarzanie tego jak mantry nie ma sensu. Ja naprawdę Ci dobrze życzę. Pozdrawiam, KN. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|