Liczba postów: 880
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Wracając do ankiety Kuby w sprawie ostrzeżenia dla Mateusza - jakoś wszyscy nad tym popisem siły do porządku dziennego.
Całkiem przypadkowo znalazłam ankietę:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?t=3726&postdays=0&postorder=asc&start=0">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/view ... sc&start=0</a><!-- m -->
Co myślicie? Myślcie szybko
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Wiesz, to trochę jak z pytaniami o interpretacje i refleksje do tematów maturalnych: a co Ty myślisz?
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Wiesz, to trochę jak z pytaniami o interpretacje i refleksje A nie jak "odwracanie kota ogonem"?
Jest o czym myśleć!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Edyta napisał(a):Całkiem przypadkowo znalazłam ankietę:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art...der=asc&start=0">http://www.kaczmarski.art...der=asc&start=0</a><!-- m -->
Co myślicie? Myślcie szybko Ech..., łza się w oku kręci... :wredny:
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Wiesz, to trochę jak z pytaniami o interpretacje i refleksje do tematów maturalnych: a co Ty myślisz? Uważam, że określenie czyichś wypowiedzi "posrywaniem" powinno być albo niedopuszczalne (zgodnie z regulaminem) albo dostępne dla każdego bez groźby dostania ostrzeżenia. To raz. Dwa - Twoja ankieta powstała i nie była zamknięta, a ankieta Kuby, pokojowa i niczym się nie wyróżniająca została natychmiast zablokowana.
gosiafar napisał(a):A nie jak "odwracanie kota ogonem"? Co masz na myśli?
Reputacja:
0
Edyta napisał(a):Co masz na myśli? To, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia!
Reputacja:
0
gosiafar napisał(a):Edyta napisał(a):Co masz na myśli? To, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia! Ale tak dokładniej?
Reputacja:
0
Edyta napisał(a):Uważam, że określenie czyichś wypowiedzi "posrywaniem" powinno być albo niedopuszczalne (zgodnie z regulaminem) albo dostępne dla każdego bez groźby dostania ostrzeżenia. To raz. Dwa - Twoja ankieta powstała i nie była zamknięta, a ankieta Kuby, pokojowa i niczym się nie wyróżniająca została natychmiast zablokowana. Po pierwsze - podsrywaniem. To raz. Po drugie - ta ankieta powstała 3 grudnia ubiegłego roku! Sytuacja wtedy była inna. Tak, przyznaję - zasady na tym forum są dynamiczne! Dlatego nie można porównywać tego, co było pół roku temu, z tym, co jest teraz.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Reputacja:
0
Zestawienie tych ankiet wyraźnie wskazuje na stronniczość. Jedni mogą a inni nie - komentować i mieć własne zdanie. To nie fair! Bardzo lubię Przemka, ale ten zestaw mi się nie podoba!
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Edyta napisał(a):Dwa - Twoja ankieta powstała i nie była zamknięta, a ankieta Kuby, pokojowa i niczym się nie wyróżniająca została natychmiast zablokowana. To tylko potwierdza nieustająco obecny tutaj i szalejący obiektywizm.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Liczba postów: 4,800
Liczba wątków: 90
Reputacja:
0
gosiafar napisał(a):Bardzo lubię Przemka No wiemy, wiemy! :torba:
Reputacja:
0
Jaśko napisał(a):No wiemy, wiemy! Ach, te plotki! Ale że i Ty, Marku - to się dziwię...
Reputacja:
0
Przez "podsrywanie" rozumiem "dopiekanie, ostre przycinki". Wtedy ten termin był raczej w ten sposób rozumiany (oczywiście, nie mam na to dowodów). Dzisiaj bym raczej takiej ankiety nie zrobił.
Naprawdę sądzicie, że ta ankieta nie została zablokowana pół roku temu dlatego, że jestem - ha ha ha - moderatorem? Ludzie...
Poza tym, czy to moja wina, że tamten temat nie został zamknięty? Ale jeśli chcecie, strażnicy obiektywności, to mogę chyba tamten temat zamknąć i dać sobie ostrzeżenie (o ile to w HP). Pamiętajcie tylko, że prawo nie działa wstecz, a wykładnia regulaminu chyba trochę się zmieniła od ostatniej zimy.
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Poza tym, czy to moja wina, że tamten temat nie został zamknięty? Nie, jasne, że nie! Ale to wskazuje, że tym bardziej obecna ankieta nie powinna być zamknięta! Sama pamiętam idiotyczne ankiety, które nic nie wnosiły. Dlatego zaskoczyło mnie zamknięcie tej, odnośnie Mateusza.
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Sytuacja wtedy była inna Ale co się takiego stało, że zmieniła się sytuacja?
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
|