Liczba postów: 46
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Chciałbym się dowiedzieć czy sa jakies nadzieje że Pomaton wyda "Wojna postu z karnawałem", "Live", "Mury w Muzeum Raju" na CD ze wszystkimi piosenkami, bo do kaset nie mam przekonania.
Pozdrawiam!!!
Witam! Był poruszany taki temat kiedyś. Chodzi o to, że Pomaton wyda suplement do boxu. Będę tam prawdopodobnie zawarte utwory z Radia Wolna Europa oraz jeszcze te trzy płyty w pełnych wersjach: Mury w Muzeum Raju, Wojna postu z karnawałem oraz Live. Oby wszystko wypaliło!
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
Nie da rady wydać płyt z tymi piosenkami z prostego powodu - nie zmieszczą się one fizycznie. W dodatku można zawrzeć te piosenki na płycie z admnotacją które do jakiego są albumu.
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
a wiadomo kiedy toto miałoby się ukazać? I jakie piosenki prócz wyżej wymienionych tam sięznajdą? :?:
Liczba postów: 63
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
dobrym rozwi±zaniem w dobie pe³nej kondensacji ¿ycia by³oby wymy¶lenie CD 100min :lol:
w ostateczno¶ci-skoro najnowsze sprzêty maja takie funkcje-z empekowanie wszystkiego by³o by tez dobre, nieprawda?
ale kto sie zechce wysiliæ...
pozdrawiam wszystkich! :*
I zapomnieæ, zapomnieæ kochani
¯e musimy zaczerpn±æ oddechu
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
łeeee no co wy ludzie, jakie empe3. Przeciez to na jakości traci.
Już lepiej coś innego. No chyba ze mp3 z jakis w miarę maksymalnym bitratem
A jest taki format Super Audio CD, i on jest wypasiony w kosmos, jakosc dzieku super i wogole, ale potrzeby do tego specjalny laser, a wiec sprzet taki kosztuje.
No i ma to chyba wiecej niz 80 min.
Gruźliku,
Nie wciągaj wilgoci !
Pijana poeeetka
Niezarejestrowany
no to narzekajcie dalej...
nowiny.obornickie@wp.pl
Niezarejestrowany
Turin napisał(a):Chciałbym się dowiedzieć czy sa jakies nadzieje że Pomaton wyda "Wojna postu z karnawałem", "Live", "Mury w Muzeum Raju" na CD ze wszystkimi piosenkami, bo do kaset nie mam przekonania.
Pozdrawiam!!!
ok! Mam CD programów, które Cię interesują. Ich jakość nie jest doskonała ponieważ są one nagrywane z różnych źródeł, koncertów i spotkań. Jeśłi jesteś zainteresowany ich posiadaniem, zadzwoń. 0 601 34 79 30