Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ma ktos jakies informacje ?
Chciałbym się dowiedzieć czy sa jakies nadzieje że Pomaton wyda "Wojna postu z karnawałem", "Live", "Mury w Muzeum Raju" na CD ze wszystkimi piosenkami, bo do kaset nie mam przekonania.
Pozdrawiam!!!
Witam! Był poruszany taki temat kiedyś. Chodzi o to, że Pomaton wyda suplement do boxu. Będę tam prawdopodobnie zawarte utwory z Radia Wolna Europa oraz jeszcze te trzy płyty w pełnych wersjach: Mury w Muzeum Raju, Wojna postu z karnawałem oraz Live. Oby wszystko wypaliło!
Nie da rady wydać płyt z tymi piosenkami z prostego powodu - nie zmieszczą się one fizycznie. W dodatku można zawrzeć te piosenki na płycie z admnotacją które do jakiego są albumu.
Cytat:Nie da rady wydać płyt z tymi piosenkami z prostego powodu - nie zmieszczą się one fizycznie.

Mogli by wydać na dwóch krążkach, tylko cena była by zapewne większa.
Turin napisał(a):Mogli by wydać na dwóch krążkach, tylko cena była by zapewne większa.

I tu moim zdaniem nie dokładnie tak jest... Wszak cena plastikowego krążka jest znikoma w porównaniu z ceną jaką płacisz za piosenki... a piosenek byłoby więcej o powiedzmy dwie... Wiec cena moim zdaniem powinna być powiększona o koszt dodatkowej płytki i ewentualnie większego opakowania co daje pewnie jakąś złotówkę...

Pozdrawiam...
Mateo Strunnik
a wiadomo kiedy toto miałoby się ukazać? I jakie piosenki prócz wyżej wymienionych tam sięznajdą? :?:
dobrym rozwi±zaniem w dobie pe³nej kondensacji ¿ycia by³oby wymy¶lenie CD 100min :lol:

w ostateczno¶ci-skoro najnowsze sprzêty maja takie funkcje-z empekowanie wszystkiego by³o by tez dobre, nieprawda?

ale kto sie zechce wysiliæ...

pozdrawiam wszystkich! :*
I zapomnieæ, zapomnieæ kochani
¯e musimy zaczerpn±æ oddechu
PijanA pOETka napisał(a):dobrym rozwiązaniem w dobie pełnej kondensacji życia byłoby wymyślenie CD 100min

z tego co mi wiadomo już takie istnieją. Ale nie mam pewności, jak wygląda odtwarzanie tego Wink Jednak z jakiegoś powodu te płyty się nie przyjęły Wink

PijanA pOETka napisał(a):w ostateczności-skoro najnowsze sprzęty maja takie funkcje-z empekowanie wszystkiego było by tez dobre, nieprawda?

nie byłoby dobre. Weź pod uwagę fakt, że nie wszyscy mają najnowszy sprzęt i nie każdy ma ochotę słuchać muzyki na kompie.
łeeee no co wy ludzie, jakie empe3. Przeciez to na jakości traci.
Już lepiej coś innego. No chyba ze mp3 z jakis w miarę maksymalnym bitratem Tongue

A jest taki format Super Audio CD, i on jest wypasiony w kosmos, jakosc dzieku super i wogole, ale potrzeby do tego specjalny laser, a wiec sprzet taki kosztuje.
No i ma to chyba wiecej niz 80 min.
Gruźliku,
Nie wciągaj wilgoci !
no to narzekajcie dalej... Big Grin
Turin napisał(a):Chciałbym się dowiedzieć czy sa jakies nadzieje że Pomaton wyda "Wojna postu z karnawałem", "Live", "Mury w Muzeum Raju" na CD ze wszystkimi piosenkami, bo do kaset nie mam przekonania.
Pozdrawiam!!!

ok! Mam CD programów, które Cię interesują. Ich jakość nie jest doskonała ponieważ są one nagrywane z różnych źródeł, koncertów i spotkań. Jeśłi jesteś zainteresowany ich posiadaniem, zadzwoń. 0 601 34 79 30