06-02-2007, 05:04 PM
"Starość Tezeusza" - Triada Poetica - mp3
|
06-02-2007, 11:17 PM
ładne ale moim zdaniem pudło ani głos ani muzyka mi nie pasują
pozdrawiam serdecznie żałując że część dawniejszych Waszych nagrań poznikała.
"W tym bajorze, co z naszych czasów pozostanie
Lękam się, że po władzę sięgną chrześcijanie..."
06-03-2007, 12:02 PM
k. napisał(a):część dawniejszych Waszych nagrań poznikała."Nic w przyrodzie nie ginie. Ludzie jedynie." S.J.Lec
06-03-2007, 01:57 PM
Mam tylko nadzieje, ze kiedys uslysze Was na zywo i moze.... bedzie jakas plyta do kupna??? 'pokornie czekam...'
Przyznam, ze jest mi trudno akceptowac kobiece glosy w jackowych utworach, sa w jakis sposob za lagodne, za 'slodkie', brak w nich, bo ja wiem - bolu, tej szarpaniny ze soba, tej niezgody, autentycznego buntu.Po wielu przesluchaniach zgadzam sie na niektore glosy - na glos Ali tez.Ma ladna barwe i co dla mnie wazne dobra dykcje ( 'dzialalam' w legnickim Teatrze Malych Form i zostalo mi 'zboczenie' jesli chodzi o dykcje). Gitara piekna.Gratuluje - pracujcie i rozwijajcie sie! Czekam pokornie na ciag dalszy...
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar) Płacić rozpaczą, gniewem, strachem, Zużywać w kłótniach cenne słowa'
06-03-2007, 02:03 PM
Elzbieta napisał(a):jest mi trudno akceptowac kobiece glosy w jackowych utworachDlatego rzadko sięgamy po Jackowe utwory. Elzbieta napisał(a):ciag dalszy...Wiesz gdzie.
07-21-2007, 03:15 AM
moze kiedys uda mi sie przyjechac na WSJK, poniewaz tez chcialbym was kiedys na zywo uslyszczec (szczegolnie, ze mialem przyjemnosc slyszecz gre Simona na rocznicy NZSu rok temu - pieknie gral )
08-02-2007, 08:06 AM
piotrek napisał(a):wolę Simona solo...$imon solo występuje tylko z etiudami. A niebawem z kołysankami gitarowymi.. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|